you know, i told ya

hellu!
som ni såg förut så blev det inget sthlm alls, det var ju tråkigt men det får vi ta någon annan gång.
så jag drog iväg på stan med martin & louise, sen åkte vi vidare till mberg, men jag hittade nada idag.. hade iaf trevligt sällskap som tur va :) Var i kumla en snabbis nyss & nu ska jag bara byta om för att möta johanna i stan, vi ska dansa lite. later




lollan o marre


har ätit för en hel vecka nu haha


09.20 jahapp

... nu blire inget Stockholm alls! ;S Hade sett fram emot det som fan,
skönt att komma bort men nehej..
Då får jag väl gå och lägga mig igen då.

min nya drog

avocado & grapéfrukt.


nytt

glömt lägga in!


bikbok 399:-


H&M 199:-




bikbok 399:-


129:- KICKS eller vilken affär som helst där maxfactor finns

clean

hello there
igårkväll hade jag tjejerna hos mig, det var johanna,andréa, nela & sara :) åt bland annat tacos, och satt o garva framför lite roliga klipp, och såklart så är vi är taggade & redo inför magaluf!! Satte på en film och till sist var det bara jag,nela och johanna då bäddade vi ner oss i bäddsoffan tillsammans framför en skräckis som tog slut på 20 min typ, den hoppade av sig själv haha.. Sen vaknade jag upp imorse ensam, nela ska till sthlm & johanna hade blivit uppringd av jobbet, ( hon hade skrivit en söt liten lapp hihi och så hade hon diskat lite sötan )
Och nu på morgonen har jag samlat på mig så mycket vuxenpoäng som det bara går, har diskat,städat,dammsugit, städat kattlådan (euw) och nu ska jag ut med soporna!

Nu blir nog mamma glad när hon kommer hem ikväll!







tadaaa

so do you

hello dear readers haha :)
sorry för den kassa uppdateringen, men vart lite " upptagen " så har inte haft tid bara och jag skulle ju inte skriva så mkt under lovet hehe! Men idag blev det en lång sovmorgon, nej jag vaknade inte ensam heller hihi, sen var det bara att dra till dansen, jazz idag, och efter så stannade jag thim, johanna och sen kom lorena och vi hade lite massagetåg hähä, och sen började vi dansa och leka runt lite med koreografier och annat. Riktigt fun, sen köpte vi mat från saigon och gick upp dit igen, så har det bara fortsatt i den riktningen och nu kom jag precis innanför dörren, helt sliten! Imorgon ska jag förhoppningsvis få min iphone och på kvällen styr jag lite tjejkväll/party här hemma, blir nog great! puss från mig

dagens låt: hoffmaestro - so do you

haha bjuder på lite suddiga bilder med min sexiga tillfälliga mobilkamera




music & dance


suddiga bilder från igår

haha låter bilderna tala för sig själva.... riktigt fula är vi!







i don't need

Äntligen är det lov, det behövs!
Igår var det dans, och sen spenderade jag resten av kvällen med lorena & johanna, vi var på entré och dansade några timmar efter min dansklass, sen drog vi till BK och åt och snackade en massa. ♥
Hoppas ni får ett bra lov, vet inte om jag kommer uppdatera så mycket här under lovet. Sthlm för min del.
ta hand om dom du bryr dig om, håll dom nära!


out here on my own

Ohooo, vet ni hur slö min kropp är och hur skönt det känns?:D
det beror nog på att idag på idrotten vare fyspass(bootcamp) som fan, massa styrka och kondition, härligt!
sen direkt efter skolan var det lots of dancing!!!

Ordinary Dansklass för linn (wacking, och massa styrka)

Dansklass 2 var jag assistent för linn ( ännu mer styrka )

Dansklass 3 assistent för linn ( ännu mer styrka )

STRETCH med thim

NU: lång DUSCH!!
och imorgon börjar jag dagen med en balett klass, sedan gästlärare :)

modevisningen

Fick nyss detta klipp skickat till mig, WearIt hade lagt upp från modevisningen. enjoy!
(Ja, våra outfits är ju inga höjdare direkt)


drop the world

hellu!
dagen har varit seg, både idag och igår har jag varit så sjukt trött, är jag sjuk eller om jag bara är trött, det är frågan.. haha har precis ätit sushi och tagit en skön dusch, nu ska jag ladda upp framför desperate housewives och cougar town på femman, ska passa på och stretcha framför tvn också. Fan, gick precis in på kenzas blogg och ååh jag vill också vara utomlands, känna den där lugna och sköna känslan som man gör. Värmen när man landat och går av planet, härligt alltså..



even if it kills me

ehm har suttit och försökt forma ett blogginlägg i snart 30 min, lyckat! det går inge bra idag..
haha CIAO


sexylove


bikbok 199:-


så såg mitt hår ut efter dom fixat det!

lång dag

ohoo, är äntligen hemma efter en lååååång dag! men roligt har det vart :D gick upp halv 6 för att sedan bli sminkad och friserad. så var man klart då lika snabbt, och så fick man gå runt där och vänta till halv 8 på kvällen då vi skulle ut på scen, en enda gång, men det gick väl bra, roligast har det väl varit ' bakom scenen' med johanna. xD r-tards på hög nivå! Bilder kommer väl komma upp någon dag om det finns några värda att visa. Nu blir det att börja 'plugga' eller kan man kalla massage att plugga.. har prov i hand,ansikts och fot massage imorgon, så mamma blir offret ikväll haha!

later



håret smälter in haha

dagens



rosa "tub bh"
spetslinne nerstoppat - gina
mörkblåa jeans - gina
transparent tröja - bikbok
skor - dinsko


spets,lace

hellu, nu är jag hemma igen, och är riktigt trött .. orkar inte skriva så mycket så berättar med bilder istället. På hemvägen hyrde vi med oss FAME hem som vi snart ska kolla på, skulle igentligen träffat ida men nu ska jag ju upp så tidigt imorgon så ska försöka med en jätte tidig lördag kväll!




bikbok 99:-




bikbok 249:-

transparent


oversize och transparent där fram, 299:- bikbok
fint med en spetstopp under, finns jättefina på bikbok som jag ska köpa, kanske blir idag till och med
för dagens planer är IKEA med mamsi, gå runt där och ta det lugnt och äta, och sen blir det nog in till marieberg en stund med :) ikväll blir det en lugn kväll för imorgon kl 06.00 ska jag vara på P&CO och fixa hår och smink.
Det blir att kämpa sig upp ur sängen!

west side story

nämen hello alla fina!
tjejerna har precis åkt från mig och nu sitter jag här och vänter på puttinutti haha..
idag har jag inte gjort så mkt, var otroligt seg, men sen var det dans lite senare och det fick mig på humör. fick gå lite tidigare för vi tjejer skulle och kolla på west side story som musikallinjen har satt upp, det var så sjukt roligt att se och den var tre timmar lång, ännu roligare var ju att man kände typ alla som var med, massa klasskompisar och dansvänner :) alla var så duktiga! sen drog ett tjejgäng med mig hem (vik,em,lou,ange,amanda och johanna) vi har kollat på film och ätit en massa fett. puss på er girls ♥
så nu fick ni lite update från min sida, livet flyter på, hoppas ni hare bra, nu ska jag mysa ner mig med en gosig person!

blessingz


west side story( bild från filmen )


telephone - lady gaga ft beyonce

se videon alla snackar om här:
( http://video.se.msn.com/watch/video/se-videon-som-alla-snackar-om/ape64s9t )


enligt mig är den föör tung!


lite fynd



rea, 49:-/styck det tyckte jag var lite värt! ginatricot




149:- bikbok

bäst just nu




godnatt

Nu är grey's slut, bästa avsnittet på länge faktist.. funderar på om jag ska lägga mig nu, är för trött så lika bra! Imorgon ser dagen ut såhär:
BÖRJAR 8.15 med BALETT

MODERN KLASS

SLUTAR 12.00!

åh, ja blev så sjuukt sugen på avocado helt plötsligt!!


rude boy

hejsan, dagens första inlägg eller ska man säga kvällens. har inte hunnit uppdatera innan, så tänkte skriva lite om min dag. först skolan och slutade tidigt, åkte direkt hem och hämtade min lillebror, och sen fick jag bokstavligt talat kasta i mig maten och gå till bussen, för att hinna till dansen. Skönaste lektionen på länge, vi körde wacking hela lektionen, eftersom att vi var så få i dag gjorde vi något annat än den vi ska köra på vårshowen ( massa går musikallinjen och repar inför west side story) och jag,louise,viktoria och emmelie ska gå och se den på fredag kväll, ska bli jätteroligt eftersom att man känner rätt många som är med. Så jag,lou & em var iväg och hämtade biljetterna förut. Köpte mig en munk också på järntorget innan bussen (A) tjockis! Nu ska jag hoppa in i duschen & sen blir det Grey's!



The nicest thing

hello!
inga inlägg idag har berott på att jag har haft dans hela dagen, sen åkte jag iväg och fixade mina naglar, det tog ca. två timmar och sen åkte jag hem till mormor, och satt där och pratade med henne, hon stekte pancakes åt mig också hihi. Det finns ingen bättre mormor än henne, jag har världens bästa! ♥ Min touchmobil har ju knasat ett tag, så nu har jag tagit min gamla mobil och köpte ett comviq nummer, såå nu kan ni sluta tjata på att jag ska skaffa comviq! Men det är bara tillfälligt för på påsklovet får jag en Iphone.
later




Hej bloggen, idag har jag ätit kebab, vad har ni gjort?

HAHA.. ursäkta rubriken!
Nej men jag kom precis hem från stan.. slutade klockan 5 med massage, hade ansikts och handmassage idag, sen åkte jag, Louise och Sandro upp på stan och drog en varsin kebabrulle på palette. Jag och sandro gick och köpte lite godis innan bussen också, så nu känner man sig ju duktig! Dags att dra igång gymmandet snart igen, men har så mycket dans så känner oftast att jag inte orkar. Nej, nu ska jag försöka ta tag i lite plugg som ligger här och skräpar.. Någon som ens var intresserad av att läsa detta inlägg? haha ganska tråkigt, men vad ska man skriva om ifall man inte gjort något speciellt? Något speciellt ni vill läsa om, eller vill ni läsa om mina dagar?
cya :*

Tänkte tipsa er om detta också:
Köp biljetter till festen S.A.L.T som har premiär med sin första fest den 31 mars.
Vill ni köpa biljetter som endast kostar 50kr inkl garderob ring 076-6506124

colors

helluuu, sitter här och färgar ögonbryn och fransar :) det var behövligt..
ni som inte visste, jag har skitljusa ögonbryn även fast jag har fått så mörkt hår? så det är lite störande,
har behövt färgat dom länge men aldrig orkat, men nu så! 
Ska gå och tvätta bort det nu sen blir det tidig säng :*


joao

honom ska jag ta klass för idag! :)


söndag

Jaha, då var helgen redan över då.. Igår kväll var jag på modevisning med viktoria och sara, och sen åkte jag hem och väntade på 'han'. Mysigt att vakna upp imorse, satte på titanic när vi vakna,det var så längesen.. åh, varför är den så sorlig, varför kan inte Jack överleva? -.- Varje gång man kollar på den måste man ju fråga sig dessa frågor såklart haha.. Ska ta och fixa till mig lite nu, och sen blir det att åka iväg och ta workshop på universitetet, Joao Assuncao kommer och har klass, galet att han vill komma till Örebro, han är grym! Sen direkt efter så blir det att åka iväg och dansa jazz. Puss så länge!


ser det inte för gott ut? Nu får det vara nog med denna vinter!
Så nu blire american pancakes innan jag åker iväg.

dagens klädsel






klicka nyss hem denna fina bikini



hold me even though I know you're leaving


amazing! jeanine som vann sytycd förra säsongen och hennes syster!
hennes teknik är helt sjuk.

Godmorgon

Godmorgon alla läsare.
Vaknade för ungefär en timma sen, och det var riktigt skönt att få sova ut, känns som att det var sjukt längesen.
Som sagt, igår var jag med thim, och vi åkte till entré för att dansa och där blev vi kvar till klockan var halv 3 på natten.. där spelade vi in lite videos, på när vi dansade seriöst och sen "lite" mindre oseriöst... hehehe bland annat! Det var iaf en sjukt värd kväll, och vi lyckades underhålla varann hela natten lång! Kan inte gå fel när vi är i farten, haha. Så nu sitter jag här och ska snart duscha och göra mig iordning. Ikväll blir det att kolla på modevisning med Sara och Viktoria, och Johanna ska gå modell. Vi hörs senare :*

jag & thim 2007 hahah


svänghjulet när jag gick i ettan, byxerna åkte ner lite för långt, hmm


mmhm, mamsen kom hem med mat



har precis ätit upp & nu ska jag byta om och ta mig till stan och möta thim, vi ska till entré och dansa igen, natten lång haha! så ser min fredag ut och jag gillart =) hoppas ni får en mysig eller rolig partyfylld fredag, vad ni nu ska göra. hörs imorgon om inte annat :*

dagens




äntligen fredag

Mums på att det är fredag!
Så himla skönt, hinner inte berätta om dagen nu för jag ska äta och sen iväg på dansen.
Hörs senare :)

godnatt

hittade en gammal bild! meningen med bilden är att det är mina egna naglar, kan inte fatta hur jag lyckades hålla dom så långa? fast det var ju efter sommaren och under vintern gick dom av.. Funderar på att förlänga tills sommaren kommer. Lyckas alltid spara mina egna på sommaren och då håller dom sig pga av värmen :)



& här är min egen längd med förstärkning på!


vackert ja


tråkig dag = tråkiga inlägg

Hello, väldigt seg dag..
började med balett då fick vi en varsin ''kombination'' att komma ihåg tills nästa lektion då vi ska lära ut den till alla korrekt & sedan modern klass, sen ledde jag stretch och snackade lite om fötter och vadbensmuskulaturen, helt oförberädd sådär.. men tror det gick helt okej iaf! seg s.block lektion, sen drog jag och ida en varsin pizza, och rullade hem till mig :) har segat här hemma några timmar och nu har hon precis åkt. nej usch, har ingen insperation till att skriva idag... Bion igår var klockren haha, det var mys också!
Oh, jag har börjat gilla balett skitmycket igen, vill köra i tåspets.. men fuck vad ont! Men ändå är det hiphopen som ligger nära hjärtat, always has always will.. Ne, ja gillar och dansa allt fan.. ah, kärlek till dansen helt enkelt ♥!!


bad update, again..

Shit, vilken dag.. har stressat hela dagen! Började med att jag segade på morgonen så hann inte äta frukost, sen prov i skolan, efter det åkte jag direkt för att hämta miguel ( min lillebror), nästan så jag inte hann, sen hade jag en halvtimma på att byta om och ta mig till dansen i tid... Så nu har jag klarat av en hel dag, utan att äta något... Fick ett litet äpple av sara, hon rädda mig för tillfället! Till och med kört värsta styrkan på dansen jarrå. Och pricken på it, så glömde jag mobilen hemma, så det vart kaos också eftersom jag skuller ringa och bestämma om ikväll. Men det blir Bio ikväll iaf, så nu ska jag göra mig iordning först och sedan ta mig till stan igen.. så där har ni ursäkt till den dåliga uppdateringen. ska bli bättre med att lägga in dagens och skriva mer om dans, som era önskemål :) men det blir senare. Love


you're my sun

hola
bion igår var skitbra, det var vändningar hela tiden så man visste inte vad man skulle tro, men den är värd att se.. lite irriterande slut bara, men ni får se den själva ;)
har dansat hela dagen idag i skolan, sen fick jag reda på att jag ska leda stretsch osv redan på torsdag med fot och vadmuskelstretch, och berätta om de olika delarna. Ganska enkel upg igentligen, men kul att man får reda på det så man har en dag på sig? Hinner knapp förbereda. Prov imorgon, inlämningsupg på tors.. ah det är fullspäckat schema! har iaf bara prov imorgon, så börjar halv 2 det är ju skönt. efter skolan har jag och ida ätit,legat på sängen och tjockat framför vampire diaries! MED EXTRA PLATTAT HÅR,HEHE. mja, det var ju roligt


nu ska jag duscha och sen blire att säga hej till sängen!  blessingz( tack till er som svarade på mina frågor, roligt att ha lite koll iaf)  ♥


gammal!


internationella kvinnodagen, så puss på er kvinnor

tja!
har redan slutat för dagen, riktigt sköönt. hade bara engelska och s.block! massage också lite senare, men orkar inte vara kvar i skolan i tre timmar ( alla andra har lektioner) för att vänta på det när jag är ensam utan Lou, hon är sjuk, hoppas att hon blir bättre snart!! ska chilla lite hemma och så, och ikväll blir det bio. Det blir jag,johanna och sara =) finns massa filmer som går på bio nu, & ikväll blir det shutter island


yesterday.

Igårkväll va de mys, jag hade lägenheten för mig själv, så jag fick sällskap hela kvällen/natten, det var mys, lagade tacos, och bara tog det allmänt lugnt, behövs det också. Har precis kommit hem och har varit borta sedan 4 och dansat, lyckades göra något så jag kände av min sträckning rejält, men kommer antagligen alltid känna av den, så det är bara att köra och ignorera den antar jag. Var kvar med thim efter klass och dansade lite och snackade av oss lite, :) I would say: the perfect sunday..
har ingen lust att sitta vid datorn nu, ska försöka lägga mig tidigt för en gångs skull!

jag ser ju att antalet läsare ökar,
men inga kommentarer.. skulle va roligt och se vilka ni är, så nu ställer jag några frågor till er.

Hur gamla är ni/du?
Bor ni/du i Örebro?
Varför läser du min blogg?
Vill ni att jag ska skriva om något speciellt?

skulle verkligen uppskatta om någon svarade, oftast tänker man ju ' ah men någon annan svarar på det där' och så skiter man i det, so please för en gångs skull:)
KÄRLEK

fick med mig lite hem också.


liknande som jag hade på mig idag men inte riktigt!


back home

hemma igen, och gissa vad. JOHANNA VANN!!!
Oh, jag blev så glad för henne, hon förtjänar det min ängel!
kommer att lägga in lite bilder när jag får dom om hur det såg ut osv.


dagens.





get A room

hey, och godmorgon till er som nyss vaknat.. det är ju lördag så då får man sova lite längre hihi.
jag gick då upp tidigt, för jag skulle ha genrep klockan 10 inför modevisningen som jag ska va med i, ska gå för en butik och så är det lite dans inblandat också.. kommer med mer info när det börjar närma sig! det gick snabbt och bra. nu ska jag ta och göra mig iordning lite och åka upp på stan igen, sen blir det marieberg med lite vänner, ska kolla & heja på Johanna när hon går modell, det är nämligen en tävling också! Hinner jag så lägger jag in en dagens också
later

 


förebild&insperationskälla


tell him the truth

ett klipp på yeya från 2008 när hon var i sverige, ni vet hon som jag tog klass för på lovet..
tunga koreografier, och så händer en liten rolig grejj i mitten, kolla!




dagens



Vitt linne
Tunika som jag pimpat upp lite själv
Jeans





kunde ha skinnjacka idag pga det sköna vädret! :D

Godmorgon

Sitter i skolan, och skulle egentligen haft matte nu, men dum som man är så hade vi visst ingen lektion, hade inte hört det iofs eftersom jag inte var i skolan i onsdags! Så då äre håltimma till halv 1 -.- funderar på att åka hem emellan, men då kommer jag säkert fastna hemma, knas. Efter skolan blir det iaf att gå ut och äta med tjejerna, louise fyllde ju 18 i onsdags :) lycka för henne, själv får man ju vänta några månder till.... fattar ni hur jobbigt det kommer vara i sommar när alla ens vänner har fyllt 18, så sitter man där som ett barn haha, fett synd äre, ni borde tycka synd om mig

hörs sen, och så slänger jag in en dagens också. Puss

where you been?

Hemma igen, sitter nu och kollar på disaster date och skriver ett idrottsarbete vilket inte går så bra ... Det gick jättebra att vara danslärare förut, skulle kunna vänja mig vid det faktist, men det skulle vara roligt att ha folk i lite högre nivå också! Har jag inte uppdaterar ganska mycket idag? Duktigt av mig, jag börjar komma igång igen..

fick min special musmatta idag också, vad tycks? nu ser man ju iaf vem som sitter vid datorn haha.
och min fina rosa mus har ni där också, haha melike!


anyway, vi hörs imorgon :* Godnatt

outfit

såhär såg jag ut idag då! inget märkvärdigt

tublinne
oversized stickad tröja ( ginatricot
tights ( bikbok
örhängen ( topshop london

haha, min mobil var på laddning,därav sladden... haha


get your money up

Hello!
puh, då var provet gjort då.. det gick mycket bättre än förväntan, vart lite chockad där.. eller ah, det kändes bättre sen får vi se hur det gick. :) åkte upp på stan med amanda & linn och käkade på labaguette, så nu luktar jag curry några dagar framöver haha! kikade också i lite affärer, fanns ingenting speciellt faktist.. Nu ska jag äta pancakes som mamsi har gjort, sen ska jag iväg och ha dansklass för några 7:or :) Ska bli kul att få lära ut.


watches

tänkte tipsa om snygga klockor, köpte mig själv en i rosa idag :) det bästa är priset, 149:-
det är ett gäng tjejer som säljer på thorén business school, ni kan läsa mera själv!
gå in här om ni är intresserade: ( http://www.wix.com/COLOURFULTIMEUF/klockor )



renässansen?

okej, jag har blivit kass på att uppdatera, jag vet.. men har så fullt upp denna vecka, pluggar för fullt till ett prov imorgon, som kommer vara ganska stort eftersom vi haft det ett antal veckor. Och jag är så jädrans smart att börja plugga en dag innan? så kommer ha fullt upp med det idag, därför kommer min blogg fortsätta vara tråkig några dagar, men sen är jag tillbaka!:)
 r.i.p louise hessel

paket

fick ett paket idag med mina kedjor.. ska göra lite olika smycken till att pimpa upp mina kläder med, axelsmycken osv.. :)



she's the kinda girl



tänkte bara säga godnatt, ska lägga mig & sova till någon film!
imorgon är det dans hela dagen i skolan, sen jag jag iväg och skriva på löneblankett osv.
hörs imorgon! :*

all you can do is to tell lies

1 mars
Haha, har vaknat upp från dagens koma, shit har legat i sängen hela dagen..
åkte till skolan imorse, sen direkt hem igen pga att jag mådde dåligt. det här vädret gjorde det inte bättre heller, usch!! Längtar efter vår, och alla snygga vårkläder,skor osv .. Men min dag har sett ut som så att jag har kollat på alla avsnitt av nya säsongen Vampire Diaries liggandes i min säng, det är galet så bra det är, blev besatt direkt. Nu tänker ni säkert; Omg, vilket liv? ( Vampyrer är sexiga,mina vänner) haha Men nej, jag har inte haft något liv idag haha, så då var det avklarat. Borde igentligen sätta mig och plugga nu eller koreografera, får se om jag finner ork, som vanligt.
LATER


RSS 2.0