bluääh

deeeprimerande kallt är det, och jag vill inte till skolan imorgon, jag vill inte bo i sverige, jag vill vara kvar i london. vill inte vara i örebro,  jag skulle kunna fortsätta ett tag till.. -.- helgen har gått snabbt som vanligt! i går var jag på bio som sagt (paranormal activity 2), och den var riktigt läskig några gånger, och efter var jag rädd för minsta lilla ljud, dom där filmerna lyckas skrämma upp en och psyka en sådär några dagar efter. Men det är ett måste att se! Amanda kom och gjorde mig sällskap igår kväll & sen poff vart vi extremt trötta, och amanda fick skjuts hem och jag vart ensam och rädd tills mamma kom hem, först då kunde jag somna haha, kände mig som ett litet barn. Idag har vi varit med stora familjen och ätit smörgåsbord i sommaro för att fira min morfar, vart proppmätt för att sen åka och dansa ragga, det var riktigt kul idag =) just nu är jag trött, kall och hungrig. jag vill ha mera lov, men som tur är så är det bara en vecka i skolan sen får vi lov.. då ska det festas med mina tjejer, jag vill upp till sthlm några dagar och gå ut där, och ta dansklasser osv. hopcpas det blir så!

på torsdag kommer Gyptian till kåren, och det är något man inte missar!! något att se fram emot i veckan, vilket gör mig lite gladare på livet :D puss


I swear

hallu
i eftermiddags var jag på bio med min lillebror och min mormor på toy story 3, haha att man fortfarande tycker disneyfilmerna är så sköna & mysiga som 18 åring är lite härligt! sen har vi ätit här hemma och jag var och hämta ut paket som kommit när jag var i london! snart så ska jag iväg och möta johanna på stan, det blir bio igen... men denna gång inte så barnvänligt, vi ska nämligen se Paranormal activity 2 som hade premiär igår, ryser bara av att se trailern. Vi var och såg första filmen på bio också, och man blev ju psyk i några dagar efter och den här värkar dubbelt så läskig, haha men det ska bli kul! får väl berätta sen vad jag tyckte om den.. har höga förväntningar haha


johannas & min shopping i london!




den här kommer jag ha i vinter. svea smith jacket 2995:-


tyckte att den var så snygg & billig så klickade hem denna från H&M också! 299:-

N-dubz!

så tunga, ett gäng från london!


best behaviour

igår kväll landade vi i sverige igen, det kändes sugigt haha, plus att vi var så jävla trötta igår.. vi var ute sista kvällen i london och sov endast två timmar haha, och sen skulle vi sitta på ett flyg och ah ni kan ju fatta hur trötta vi var.. Så därför har jag sovit tills nu, och jag var helt chockad när jag vaknade upp i mitt rum ensam utan johanna, jag trodde jag var kvar i hotellrummet i london, men sen kom verkligheten ikapp mig! :( det har iaf varit en sån sjukt lyckad resa, vi har hunnit med en massa men vi har också massa kvar att se i london, man hinner ju inte ens göra hälften av de saker man vill.. sån stor mysig stad. Känner mig så himla hemma där, och tror nog att jag kommer bo där senare i livet :) Vi har ju ätit gott och massa fett hela veckan så känner att det är dags att dra ner på det här hemma i sverige. Dom äter ju vitt bröd med nutella, eller marmelad på varje dag där haha... som vi också ätit till frukost varje dag, mhhh yummie. Och jag saknar redan vårt älskade KFC, haha. Hotellet vi bodde på var bra, och centralt. tog bara några få minuter till oxford street med t-banan. ja, men den här resan har varit fylld med massa roliga saker, mycket mycket skratt, och vi hade tur med vädret, det har varit sol dom flesta dagarna och vi hade bara en dag som var lite regnig på eftermiddagen, det brukar ju vara sucky väder där annars, men mycket varmare i luften än sverige. jaja.. det var lite av allting vi vart med om, man kan ju inte få med allt här, resten finns i mitt minne ;)

 lägger väl in några bilder sen :) CYA




just a minute away

vet att jag inte skrivit på ett tag, har varit dålig men det beror på att jag verkligen inte hinner.. har haft så himla mycket att hinna med och alla möjliga ställen att vara på... hinner helt enkelt inte att prioritera bloggen. Denna vecka har det varit mycket dans och plugg som tagit min energi, känner mycket press hela tiden, men det är mestadels från mig själv.. men vill man komma någonstans är det bara att kämpa på!

men nu till det roliga, imorgon bär det äntligen av till London med johanna :D kan knappt fatta att vi åker imorgon, snabbt det har gått, det ska bli så skönt att ta en avstickare och bara få göra vad vi vill, shoppa, äta massa gott, gå ut och dansa, ska även ta några dansklasser när jag är där, och såklart ska vi kolla in alla turistattraktioner för johannas skull som inte varit där, så är jag snäll och ser allt igen, men gör mig ingenting, love london!

så nu ska jag packa och sätta på mig mitt fina brittiska uttal! hehe ;*
see ya! ( och jag lovar en massa bilder)






fick bli en gammal bild på mig lorena & johanni! :)


fredagar på frimis

och ikväll har vi den bästa DJ'n på plats på frimis, DJ QUALITY!
så vi kör på utgång ännu en fredag :D all in med mina tjejor ikväll! Vi ses där!


age 16



herregud, ja bara älskar hennes sätt att röra på sig! bara 16..

nuh linga

Gryyym kväll det blev igår, först mötte jag upp lite folk som också är ambassadörer på frimis och så gick vit dit, åt lite tacos, förfestade osv, sen rullade folket in och mina tjejer kom och också mina brudar från kumla fick jag träffa. Sen rullade jag,angelica,amanda och emma vidare till octoberjam och det var inget vi ångra för vilken kvääll det blev, dansa med sina vänner till den bästa musiken vad kan gå fel liksom? :) Sen slutade kvällen hemma hos mig med ange, och jag vet inte vad vi gjorde men kul hade vi, skrattade sönder tills vi somnade till lite i mitt kök! Och idag har vi båda legat däckade i min soffa,och tror att dagen fortsätter så, det var längesen jag var såhär trött, men så värt.

PUSSCIAO




octoberjam

Ikväll kör vi först förfest på frimis och sen OCTOBERJAM! ;) see you there people.


förra fredagen.






RSS 2.0