caps?

haha, vad har hänt med bloggen, stora bokstäver överallt? fett fult

inte på blogghumör direkt... ni kan säkert förstå hur ont det gör när man inte har sin älskling vid sin sida, saknaden är stor även om vi är vänner är det ju inte på samma sätt som när man är tsm och stöttar varandra i allt .... så jobbigt att veta att båda älskar varandra men vi kan inte vara tsm, trots att all möjlig kärlek finns där.. men man går vidare, men hur?

kände för att dela med mig lite..


samuelouise - äkta kärlek

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
22/10-08 - 30/7-09
jag älskar dig mest, men det blir bäst såhär
alltid du och jag endå. BEST I EVER HAD <3
och ingen har fått mig att må så bra som du,
du kommer alltid att finnas i mitt hjärta på en
speciell plats. du visade mig vad riktig kärlek innebär &
jag ångrar inget, inget tillsammans med dig! bästa månaderna/året i mitt liv,
detta är äkta kärlek,men tyvärr blev det såhär, och är glad att vi är vänner.







one of a kind <3

heldag på hårsalongen

i'm back! har fixat mitt hår i 5 timmar!! aja, det är sjukt mkt kortare än innan eftersom jag återanvände det... det är ovant, det känns jättefräsch och nygjort, men jag är inte nöjd eftersom det är så kort, så jag ska snart göra om det igen med nytt hår, annars är jag ju självklart nöjd hur dom gör sitt jobb där. Och så fick jag ju en present av dom eftersom att jag är stammis;)

fick en fråga förut om hur långt mitt riktiga hår är, och det längsta är ungefär som jag har nu med extenssions fast så mycket tunnare... så såhär ser ja ut nu & så långt är mitt längsta ' egna ' hår, fast mycket tunnare blev,men jag blev chockad så mycket det har växt.

vill ha längre snabbt!!

Mind on my money?

blev en mysig tv kväll med mammi istället.. för jag mådde inte så bra förut så orkade inte ta mig ut idag. först såg vi so you think you can dance & sen våran hyra film.. till det åt vi grönsaker & dipp, yey ;)  nu känner jag för att göra lite girly routines, & ta en skön nattdusch! det innebär att ja måste ta en lång inpackning också, så att jag inte får stryk imorgon när jag ska till hårsalongen.
ska göra om mina extenssions again, skööönt! Men för första gången ska jag återanvända mitt hår som jag haft nu, för det är i riktigt bra skick.. har aldrig gjort det förut, har alltid köpt nytt, men det behövs ju inte när det är så bra fortfarande så då funkar det att använda 2 ggr. Och så sparar vi lite pengar på de också, det är mkt dyrt .. jag undrar hur många 1000-lappar som jag har spenderat på det? tänk över 5 000:- var tredje månad sedan jag var 14 hmm... yepp man får ångest, men jag vill inte vara utan det heller så! Det kan kännas lame för vissa, men det känns ju som mitt egna.. skulle känna mig naken utan de. tur att jag inte betalar själv, hihi. wow, nu ska jag inte skriva en bok om mitt hår.
peace & love ♥

Och, har ni några tips för att göra min blogg mer intressant söta läsare? Varför lämnar ni inga kommentarer, jag ser ju att ni hittar hit, skulle vara kul & höra lite vad ni tycker ♥

jag verkligen saknar när jag hade såhär fina naglar!

det bästa var att mina egna blev sådär långa efter att jag gått ett tag på nagelsalong! det på bilden är min egna längd sen hade jag glasfiber(tror jag det heter) över, så att dom inte går av så lätt när dom är så långa. som jag alltså gjorde på nagelsalong.





yeye, snart ska jag duscha och göra mig iordning lite. sen blir det att dra hem till louise, där några fler är :)

I wish

hola, precis inkommen från en kul dag/kväll med tjejerna. på förmiddagen åkte viktoria, jag & louise in till marieberg, köpte endast ett linne som jag kan visa. det var bra av mig, iof fanns det inte så mkt jag ville ha men endå.. sen åkte vi vidare och mötte upp lorena & johanna på stan, och så lämnade vi louise där för hon skulle hem. Vi bestämde oss för att gå och se Brüno på bio.. sjuk film som gav oss många skratt. efter bion drog vi vidare hem till Lorenas place, där fick vi för oss att dra fram kortleken & spelade en massa olika kortspel, det har man inte gjort på flera år? Vi hade riktigt kul medans vi gjorde det iaf, vi är så sjuka tsm,haha,mkt lyckad dag och kväll, men kan man förvänta sig ngt annat med de bästa? nope ;)

 



nya linnet. ' love me hate me ' står de

27 juni

vaknade alldeles nyss, känns som ja vaknat på helt fel sida... aja, men det fixar mina tjejer lätt :) ska vara inne i stan kl 3 för att möta upp my ladiez, så drar vi kanske till marieberg. jag är så sugen på att bara shoppa loss, jag har ju fått min lön så jag skulle ju kunna shoppa sönder, men nej!! Jag ska inte röra den, Louise ska spara för första gången i sitt liv...woho lycka till hahah. Alltså, är det inte fler än jag som är missnöjd med denna sommar? vad äre för väder.. yeye, nu ska jag äta frukost & göra mig klar för dagen.

en bild ifrån förra sommaren.


ta hand om er


26 juli

nu är jag hemma. har varit hos älskling sen i fredags.. det har varit jättemysigt, och vi har haft mkt roligt hihi :* skulle träffat louise idag, men så blir de nog inte ikväll, någon annan kväll... :) den här sommarn suger förövrigt rätt så mkt. PUSS


klicka in här & bli medlem om ni vill att mer folk ska hitta in till din blogg,jag gjorde det alldelles nyss för jag har hört att det funkar.
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=louizz 

Omer Bhatti

O-bee, kan han vara MJ's hemlige son som det skrivs om just nu? han satt ju med familjen på minnestunden. jag kan se vissa likheter iaf! tyckte till och med att han var lite lik på rösten & om man kollar på hans ögon ser det nästan ut som Michael's? fina ' sorgsna ' ögon typ, hmm anyway,
he is cute, och han har känsla för dans vilket fall som helst :)


här håller Omer en bild på MJ & han själv när han var liten..


puss

 
ska bo hos bby till söndag:*


some new stuff

hey ya'll.
idag blev det lite shopping, vem tackar nej till det? har börjat på min väg till att få tillbaka mina långa naglar, så att jag slipper göra nagelförlängning, för nu är jag dödstrött på att jag börjat bita på naglarna igen,bad habit!. så GO ME! har precis ätit hem gjord pizza, mums, ikväll blir det att bara ta de lugnt vad jag vet än så länge! nu ska jag göra hårinpackning.


my outfit for today

fick med mig det här hem. dåliga bilder men!


guld bh & trosa
hårinpackning
gulligt korsettlinne
vitt linne med rosa detaljer
brun lång "klänning"
pälsväst♥
rosa luvtröja
vitt baslinne


pälsen & korsettlinnet är mina favoriter, ♥ fierce!

SAMUELOUISE

idag har jag & älskling 9 månader tsm. vi firade det med mys hela dagen & så gick vi ut och åt, kinamat och efterrätt ;) han har precis åkt, det blev tomt direkt!  sitter & kollar på sytycd och passade på att skriva under pausen.
 <3<3<3 finns ingen som dig babyboy , you&me

apartment

nu ligger våran lägenhet uppe, så snart får vi flytta in centralt i Örebro wiho! till de nybyggda lägenheterna som blir klara i mars nästa år, så vi får ta ett mellanstopp på ngn lägenhet i örebro tills dess.. så fort denna blir såld då!
 http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/471622
för er som inte vet så bor bara jag bara med min mamma & lillebror!

homegirls

dagen startade med att vår mäklare kom & tog kort på vår lägenhet så vi kan få den såld, hoppas de går snabbt nu, så man kommer in till örebro ngn gång! senare drog ja in till stan för att möta upp tjejerna, fikade på expresso house & sen gick vi vidare för att handla lite till kvällen hemma hos lorena, lagade mat, dansade, girltalk,CPfilm & massa skratt.. som ja saknat er alla, så det var skönt att träffas <3 love u guys! längtar till skolan, men endast för att då får jag träffa mina tjejer varje dag & så längtar jag till dansen, men är verkligen inte redo för att börja plugga igen -.-




ananas,marabou sommar & popcorn ... yummie



<3


my bby is home

älskling är äntligen hemma, som jag saknat honom! han kom & kollade på sista föreställningen igår, så glad jag blev, direktinkommen från gbg med resväska & allt hihi!
iaf, igår var det sista uppvärmningen, sista gången vi alla dansar tsm, sista föreställningarna :( så snabbt det gått .. vi är som en liten familj ju, så igår efter föreställningen skrev vi allas namn på programbladet som vi skickade runt, så vi fick ett varsitt med alla namn, dansade till michael jackson,gjorde pyramiden, lottade ut våra "fina" scenkläder, plockade ner scenografin :( jaja, det har verkligen varit ett drömsommarjobb, alla fina nya vänner, kisses to my dancers :*

 

var & åt sushi med the family emellan föreställningarna!

det blev ganska så sent, jag och sammi skulle egentligen ut och äta på någon restaurang.. men eftersom det blev sent så fanns ingenting öppet mer än 2 pizzerior så vi åt på palette istället haha! det var mysigt endå, sen gick vi ifrån stan hem till honom, det var också skönt, pratade om allt, allt,allt så som jag bara kan göra med dig! jag är så lycklig ♥ vi vaknade ganska så sent imorse, det var skitväder så vi har stannat i sängen hela dagenm inga fel alls med den underbaraste på jorden. ända tills jag skulle på bio med sis, vi såg harry potter, kom hem för en timma sen ungefär, ska snart lägga mig, för tidigt imorgon kommer mäklarn och tar kort på vår lägenhet :D

peace ♥

3 föreställningar avklarade

ångest, vill bara utomlands nuu.. tur att vi är några tjejer som planerat att åka nästa sommar, Ibiza baby! men känner att sommaren09 är snart över & har bara jobbat, Sara & jag snackade om att vi tjejer ska få med oss killarna någonstans soon, hope so!! och sen blire bounce summercamp, och liseberg med älskling.

iaf, så är 3 föreställningar avklarade, fullsatt på två, och imorgon är båda fullbokade tror jag! sen äntligen ledigt & hoppas på fint väder så man kan få sola & bada lite? har gjort det 2 gånger denna sommar-.- men kommer sakna alla, kommer bli så sjukt tomt, blir lite som en familj :*

fullsatt premiär

hey ya'll.
gårkvällen spenderades hos miss Q, det var mys (thanks bebe), pancakes & sex and the city men endå mest girltalk till sent på natten :) sov kvar, och vad skönt det var att få sova ut idag!! vid 1 tiden drog vi upp på stan, köpte mig ett par skor.. när sara åkte hem så köpte jag saigon & så kom johanna, gud vad kul det var att få träffa henne för det var så längesen. vi satt & pratade vid slottet ända till jag skulle till nya teatern.

Premiären gick ju bra tycker jag, riktigt kul var det.. och har nyss kommit hem ifrån coco thai, alla dansare gick & åt efter.. imorgon gäller det igen! slänger in lite bilder.

 
från märket TIAMO!

efter premiären. fler bilder på facebook..





R.A.M

jobbat idag, sista vanliga dagen! sen gick jag upp på stan för att köpa ett par till jeansleggings & så köpte jag ett par skor som jag velat haft ett tag. tog tåget hem & snart ska jag hem till sara, sover där inatt så kommer inte att blogga något mer.. och imorgon ska vi gå på stan i några timmar, då kanske johanna kmr upp efter sitt jobb, saknar henne! vid 4 ska jag till nya teatern och fixa inför premiären för R.A.M som håller på tors-lördag.. ska bli kul är riktigt taggad nu! efter föreställningen ska vi, hela dansgänget gå & äta på coco thai som vi bokat bord på. så det blir en kul dag. Önska oss lycka till!

om ni vill se föreställningen så boka på [email protected] eller bara kom till nya teatern där den kommer att vara
torsdag kl 19.00
fredag kl 15.00 & 19.00
lördag kl 15.00 & 19.00


skorna!


pretty young thing

hello you.
dålig uppdatering, men så blir det ibland när man har fullt upp.
igår var det jobb till 5 som vanligt. och efter kom baby upp på stan och mötte mig, vi gick en runda på stan och då la jag undan lite grejer som jag hittade. sen åkte vi till honom, gick och åt på subway & kollade ice age 3, haha! och idag har han åkt till göteborg och är kvar där tills lördag kväll, inte så lång tid men jag saknar honom redan! idag fick vi sluta klockan 1 & sen gick jag upp på stan och hämtade ut mina kläder som jag la undan igår.. och nu ska jag gå ut en stund och sova i det fina vädret hade jag tänkt. är sjukt trött! SISTA vanliga jobbdagen imorgon, fan vad skönt.

samuel frensborg<3<3<3
& grattis till nelaa :D <3



jeanstights vero moda
linne ifrån gina tricot
kofta ifrån gina tricot
rosa kofta ifrån gina tricot
stickad kofta med luva från Zara

söndag

haft en lugn söndag hittils och den fortsätter så.. det blir snart pizza med Louise, och senare ska vi in och kolla på bio :)

regnig sommar

regn regn regn! god kväll ya'll.
sitter här och MJ spelas från mina högtalare, just nu äre Human Nature på repeat! tänkte berätta lite kort om min dag. vaknade upp hos älskling runt 3 tiden, vi var uppe sent på natten så det var därför vi vaknade så sent.. och man missar ju inte något fint väder så det spelar ju ingen roll. sen vi åt lite mat, och glass & jordgubbar, och så tog vi ett långt och skönt bad med massa skumm, made by ME såklart! sen tog vi det lugnt, och vid halv 8 åkte jag hem för att äta tacos, och sen satte jag på en film och har läst igenom en minnes tidning på 68 sidor om bara MJ. orkade inte göra ngt annat idag =) man är trött på helgerna när man jobbat hela veckan. så taggar inför sista veckan, med föreställningar. sen får jag mitt efterlängtade lov, då ska jag ta och göra så mkt som jag kan innan skolan. för tycker att hittils har jag inte kunnat gjort så mkt av mitt lov.. det beror ju på mitt jobb men endå! nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan, lyssna på MJ, godis & prata med älskling.

 

at s' place

äntligen helg :D idag körde vi igenom hela showen för första gången, & våra söta danslärare från skolan monika och svettlana kom och kollade, and they liked it ,woho! just nu sitter jag hemma hos älskling, han är och spelar fotboll med några kompisar, och sen ska vi gå och äta, får hoppas att han kommer snart,börjar bli rastlös .. funderar på att överraska honom med ngt, hihi :*
nu ser jag att det spöregnar ute, så då kommer han väl in snat haha!!

peace

the world we're livin in

Michael Jackson, är så ledsen för vad han fick stå ut med... men trots allt gjorde han allt han ville och han hade sina bra tider, trots vad folk tyckte & tänkte. nu får han vara ifred som han sjunger om i låten ' leave me alone '! <3

läste nyss detta inlägg, det var det bästa inlägget jag läst.. han tog orden ur min mun, exakt allt jag velat säga, jag håller med på alla områden! Om ni orkar läsa allt länkar jag till den bloggen jag läste:
 http://daddys.blogg.se/2009/july/utkast-mitt-forra.html?_tmp=ded6003f514001474103e9d05dbd1103084d59cd  

annars lite utdrag av det jag gillade mest i hans text:

Jonas Gardell skrev häromdagen i Expressen. "Jag undrar om någon människa i världshistorien har fått utstå så mycket hat som Michael Jackson"?  Och för vad? En man som hyllades på sin begravning av en mängd människor som fått lära känna människan bakom mediebilden. Nelson Mandela, Martin Luther kings barn, Barack obama, Smokey robinson, Diana ross, Lionel Richie, Stevie Wonder, Jennifer Hudson, Brooke Shields, John Mayer, och många många fler. Quincy Jones, en av världens absolut största musikproducenter sa att han förlorade en del av sin själ då han fick höra nyheten. Madonna att hon inte kunde sluta gråta. Detta var människor som kände den verklige Michael Jackson. Som hade träffat honom, talat med honom, jobbat med honom.

Jacksons och Lionel Richies låt "We are the world", som nog varenda människa på denna planet har hört, och som samlade in ofantliga summor till offer för svält i Afrika. Detta var Michael Jacksons idé och projekt.

Alla som fick se mannen bakom masken sa också med en stark unison stämma att anklagelserna om övergrepp på barn var triggat av hämnd, hat och pengahunger av skrupellösa ondsinta människor med små och förkrympta själar. En sällsynt vidrig attack mot en man som inte hade ett gram ondska i sin kropp. Som hellre huggit av sig sin högra arm än att göra ett barn illa.

Men är det inte litegrann så det fungerar i vår värld. Kärleken tolererar allt för den kan inte annat, men ondskan kan inte tolerera kärleken. Framgång och kärlek föder avund. Avund föder hat. Om man då dessutom är en lite udda, androgyn skör varelse och blir utsatt för detta, så förstår man att en sådan människa till slut blir beroende av smärtstillande mediciner.

Det
finns inte heller någon av oss som ens kan försöka att föreställa oss hur det känns att utstå en sådan offentlig förnedring som Michael Jackson fick göra under den rättsprocess som inleddes mot honom.
Han blev aldrig dömd för brotten han anklagades för heller. Ändå är han hos vissa dömd för evigt.
Förjtänade han att behandlas såhär? Nej!! Varför inte?

Kanske det är för att jag tycker det är svårt att se en människa som gav världen så oerhört mycket  bli så fruktansvärt behandlad?

Kanske är det för att jag tycker det är synd att en människa skall behöva dö innan han får den uppskattning han förtjänar?

För er som inte visste det så var hans "Dangerous"  turne den största turnén som någon musiker någonsin gjort, Nu slagen endast av hans egen "History" tour. 69 konserter sågs av 3,5 miljoner fans. Michael Jackson skänkte hela vinsten från turnén till hans egen "Heal the world" foundation och till andra välgörande ändamål. Alla fantastiska låtar skrivna och komponerade av Michael jackson. Hela den fantastiska showen. Idé och genomförande: Michael Jackson. Koreografi: Michael jackson. Artistisk ressigör: Michael Jackson.

Ändå tror jag han hade blivit förvånad om han hade fått se all den kärlek som han nu får motta av miljoner och åter miljoner människor över hela vår värld. Han fick inte se särskilt mycket av den under sina sista år.

Att vara skör är inte samma sak som att vara ointelligent. Han såg, han försökte göra sig hörd, men mot dom krafter som sätts i rörelse då marknadens hundar får vittring på en ny unik talang, är man maktlös. Och om man då dessutom är lite udda och hamnar på pressens och medias favorit mobbing lista genom att vara skygg och försöka skydda sitt privatliv, så är man "in for a world of hurt".

sveriges dansare hyllar MJ :)


blir så glad när jag hör michaels musik, men samtidigt så ledsen, cuz he is gone :(

Jobbat till kl 5 idag med, och idag har jag världens bästa humör :D måste säga att jag älskar livet idag! nästa vecka är sista veckan jag jobbar & det kommer bestå av våra föreställningar.. så i stort sett är det snart slut med 'jobb' imorgon..för vi kommer gå  halvdagar nästa vecka & på torsdag är första föreställningen. wihoo, men kommer fkts sakna det! det har varit mkt lärorikt och kul, också jobbigt men det glömmer man bort.. och oftast när det är sånt här väder så sitter man inne om man inte har jobb, de flesta gör.. så är glad att jag gör något vettigt av mina dagar :D men sommaren har bara flygit iväg? det är inte långt kvar till vi börjar skolan igen -.- vill inte tänka tanken ens... vill ha lite lov tack! man har inte hunnit med ngt denna sommar känns det som.. men några veckor kvar så :) puss :* saknar bby.

Gone to soon!

Michael Jacksons minnestund igår var så sjukt sorglig & fin, satt med tårar genom hela! herregud.. jag tror verkligen inte att michael hade något dumt i sig.. det enda han ville var att ha en barndom och folk dömde honom så grovt, han var missförstådd! media tryckte ner honom på alla sätt, förstår att han inte orkade leva med det, ingen människa kan klara av att ha så mycket efter sig. Men michael är/var bäst och kommer alltid vara, ingen kommer någonsin bli lika bra som honom eller bli större än honom, för han gick sin egen väg och han kom med budskap, och alla kommer alltid att försöka efterlikna honom, ingen kommer lyckas göra det som honom. han var en stilikon, thats for sho! hans musik kommer leva vidare med oss.. <3 ne, detta är obeskrivligt, känns som hela världen sörjer, och det är han värd.. han är värd all respekt för det han nådde upp till. kan bara säga att de som hann gå på hans konser i sverige, LYCKA för er! önska man föddes lite tidigare så man hunnit se världens största artist genom tiderna!
Farewell Dear Michael. You led your life with love and humility and too often you were misunderstood.
We loved you just the same and will hold your legacy forever in our hearts. God Bless you!

här krossades mitt hjärta... :'( SJUKT SORGLIGT!


usher sjunger gone to soon på minnes stunden. so beautiful!



här när MJ & Usher uppträder tsm för några år sedan..


r.i.p michael jackson! 'nu får du äntligen vara ifred ' som hans bror sa på minnes stunden.

ALLA DANSARE HYLLAR MJ

Bounce behöver din hjälp då vi ska samla minst 100 dansare för att göra orginalkoreografin till Beat It på Centralstationen, Drottninggatan, och Stureplan onsdag 8/7.


Det kommer att filmas av ett professionellt team och klippas ihop för att sedan läggas ut på youtube och sedan spridas världen över.


Upplägget är att en person börjar dansa mitt i folkmassan, därefter fyller de andra utplacerade dansarna på allteftersom. Se detta klipp som gjorts i London som referens: http://www.youtube.com/watch?v=VQ3d3KigPQM

Gammal eller ung spelar ingen roll, ju mer "vanliga" vi ser ut desto bättre. vi i Bounce ser detta som en möjlighet för alla dansare att göra någonting bra och grymt roligt tillsammans. Hela danscommunityn samlad!! wohah!
mer info på www.myspace.com/bounce

skulle så gäääärna vilja vara med & hylla honom, om jag kunde skulle jag åkt direkt :'( ni som kan, åk förfffan!
iaf idag har jag jobbat till 4 ,färgat håret, kolla nyss på en film om jacksons familj & ska snart kolla på minnestunden av MJ, medans jag väntar på att min älskling ska komma :) MJ, you'll always be in my heart!


5 juli

hey ya'll.
i fredags var det party hos irmz, det var trevligt :) sen följde älskling med mig hem & sov. hela lördagen chillade vi hemma hos mig.. det behövdes! idag har jag vart på stan med louise, köpte en parfym,en långärmad kofta, armband & örhängen! så satte vi oss och åt på BK, äntligen har jag fått tillbaka matlusten.. säger bara TACK! helgerna tar slut så snabbt, och imorgon är det jobb igen, är inte sugen kan jag säga.. även om det är dans,men bara två veckor kvar! aja nu ska jag ta det hur lugnt som helst, när jag väl kan.. Glass,krossad choklad & jordgubbar nurå.. puss!


the outfit for today

fiesta @ irmz i fredags.







it's you and me baby

You and me together we're back on top
The kind of love we got, just don't stop.
I love you so much, we can deal with anything!
you're girl L.

2 juli

shit vad snabbt tiden går på jobbet. nu har vi redan jobbat halva tiden.. så bara två veckor kvar! det går snabbare & snabbare för varje dag, och så lär vi känna varandra bättre och vi har sjukt kul, lite material är klart som vi börjat repa på idag :D .. tänker inte ens på att ja missar att vara ute i solen, för det här är så sjukt mkt bättre, känner redan att jag utvecklats enormt mycket på den här korta tiden. Men vi jobbar hårt, det är långa dagar och varmt i lokalen, och idag kände jag att jag inte ätit på 3 dagar, orkade knappt hålla uppe mig själv, så tvingade i mig mat förut.. och nu växer de inte i munnen på mig, hoppas det stannar så! efter jobbet drog jag mig några steg till hiphop house som ligger mittemot nya teatern, där jag jobbar för er som inte vet! Mamma var där, för leissa skulle spela in.. och så var Asiba där och skulle spela in, så de va skönt o sitta där ett tag och snacka! :) sen drog vi vidare till stan, fikade och fick med mig lite kläder hem, fierce! .. nu ska jag dra igen. skönt med helg imorgon, då blir det party! peace.

RSS 2.0