30 januari

hey u-u-u!

Har haft en skön helg. i lördags var jag i Stocolmo med Mamma, det var där jag gjorde en sak som jag velat göra sjukt länge, och jag är nöjd men inte riktigt klar än, jag ska dit om 4 veckor igen och trixa lite mer wuah! På kvällen åkte jag till angelica och träffade tjejerna och kollade på film och hade det lite mysigt, alla deckade tillslut! Och idag fortsatte jag på kompendiumet en upg som ska vara klar på måndag så fort jag vaknade och blev klar!!! Sjukt skönt, jag är värd lite beröm nu tycker jag! Idag började även mixen igen, så nu fyra veckor fram blir det jazz varje söndag, vi kör i block.. super rolig dansklass iaf :D

Ska komma i säng tidigt, för imorgon har jag körlektion 07.00 -.- buuhu

Godnatt på er


27/1

hej på er!
Idag var sista dagen på teorikursen, fyfan vad sköönt.. höll på att somna flera gånger idag, jag var så trött och orkade inte lyssna. Kan bero på att det blev sent igår kväll, för då var vi tjejer och såg petter på ritz och dansade loss, det blev en riktigt bra kväll! Idag bokade jag också in riskettan och passade också på att boka lite mer körlektioner, och efter kursen åkte jag direkt till entré, lyriska jazzen satte igång idag, sjukt kul.

men min dag började dock inte så bra, så har varit så sjukt nere/arg/deppig hela dagen, så allt jag kände och den energin la jag i dansen, kom på mig själv att jag krigade sönder på styrkan, men det är bra att vända om det till något bra! Nu ska jag lägga mig i sängen, längesen jag kände mig såhär slut fysiskt och psykiskt, haha orkar inte tänka ens.

Imorgon people, då ska jag göra något jag velat göra lääänge! ;) CIAO

weh dem a do

YA, biljetter till mavado bokade!! 15 februari kör vi, gotta looove it






24/1

Godmorgon
Kom precis innanför dörren,jag har varit på mitt iv-val som är på körskolan mitt i stan, vi slutade tidigt och jag börjar inte min nästa lektion förän halv 1 så jag åkte hem för att käka, duscha och så. Direkt efter jag slutar skolan idag ska jag till körskolan på intensiv teori-kurs som är hela veckan, och direkt efter det så har jag balett, bizzy bizzy gurl today jaa, och kommer vara så resten av veckan :P

Annars har jag haft en sjukt skön helg, i Lördags var jag och Angelica på bio som sagt, den var så jävla rolig så den rekommenderar jag, sen åkte vi hem till mig och här blev det massa skratt och skrik, ett tips är att inte börja snacka om spöken kl 2 på natten när man är två lättskrämda tjejer!! Igår var det familjemys och vi hyrde karate kid, som jag sett innan men jag älskar den filmen och jaden smith är så sjukt söt. Mamma och jag bestämt att vi ska testa att bara äta nyttig mat i några veckor, och tillslut kanske man fastnar i det, så vi var och storhandlade massa nyttigt och gott, och det är bra när man tränar så mycket som jag gör.

Så denna vecka kommer jag vara begravd i körkortsboken och ha fullt upp, så vi får se hur mycket jag hinner blogga eftersom det nästan inte går ihop med alla dansklasser. Ha en fin dag! CIAO



little fockers

hallo.
igår drog vi mot strömpis, tål inte deras musik, förstör låtarna och gör techno av allt! inte min musiksmak alls. det var iaf galet med folk och kul till en början! idag när jag och ange vaknat till liv beställde vi hem pizza, fetton haha. snart ska jag övningsköra med pappa och sen ikväll blir det bio med angelicious, vi bestämde att vi skulle ta en lugn kväll, annars skulle vi till en inflyttningsfest men känner inte att jag orkar det, vi ska iaf se little fockers, den verkar sjukt rolig :D nu ska jag hoppa in i duschen, CIAO


HELG

sitter här med världens träningsvärk, men det är skönt, nu har man kommit igång med allt igen och det känns redan som att det var lov för hundra år sedan. ikväll ska jag ut med tjejerna, tänkte inviga mina nya klackar, men jag kör på nyktert, vi ska äta tacos hemma hos linn innan, en skön utgång blir det! 

hoppas ni får en trevlig fredag. puss


kärlek



helt underbar dansare, hon får allt att se så lätt ut.

19/1

Skön dag idag faktist, började med en dansklass i skolan & det enda som vart värt var styrkan för det kändes som rena barnleken annars, behöver inte ens säga något mer! -.- det var den enda lektionen vi hade idag i skolan, så jag hade körlektion sen, och efter det var jag på informationskväll på körskolan (kör på cederbacks). Efter det har jag övningskört lite med mamma, parkerade så rakt och fint, riktigt geek stolt jag blir, för ful haha! Ah som ni märker är jag verkligen taggad på körkort så jag ligger i. Nu känner jag bara för att skita i att plugga för jag är så sjukt trött i huvudet. Har inte så mycket roligt att skriva om just nu känner ja, men jag vill ha helg!!


åhhh, ta mig till värmen!!


18/1

Här sitter jag och pluggar en massa, shit vad det är mycket just nu. Dansen har satt igång och man får nytt plugg hela tiden. Har precis varit och bokat körlektioner på körskolan, och nästa vecka ska jag gå teori-intensivkurs måndag till torsdag vilket gör att det är ännu mer att stoppa i huvudet haha, men det är ju mitt eget val, mitt mål är att ta körkortet i sommar! Ska fortsätta plugga nu och sen ska jag gå och hämta ett paket med ett par nya skor, hehe är inne i en period igen där jag bara kollar på skor. Ikväll är det dans, jazz som gäller, ska bli jättekul att komma igång med det.

CIAO!


mina favoriter just nu


(dom är svarta, men ser gråa ut på bilden)

na-na na

Äntligen är det helg, så himla sköönt!
Har haft en dansklass i skolan, vi fick ny lärare i modern,
så värt, hoppas att hela terminen fortsätter såhär!
Sen var det slutbetygsnack i baletten som vi avslutat, mycket väl godkänd blir jag där, känns ju bra :) Våran balettlärare är så himla söt, hon förstår verkligen en, satt och pratade lite om hur jag ska göra efter studenten osv, jag ska iaf testsöka till balettakademien. Så blir några extra balettlektioner i skolan iaf, själv valt dårå, om jag får in det i mitt schema hehe. Jag har f-linjen tre gånger i veckan (mån,tis,tors), sen har jag dans i skolan, onsdag,torsdag,fredag och sen har jag torsdagar & söndagar på entré, så det blir hååra torsdagar, först dans i skolan, sen har jag f-linjen & sen klass på entré, haha så kan det vara om man vill gå på allt! Kan ju också säga att vi kommer börja repa massa och skapa eget inför risbergskas vårshow som alla dansare & musiker i trean har som "slutproduktion". Så det kommer ni nog få höra mycket om längre in på terminen, var beredda hehe..

Jaa, har precis varit ute och övningskört med pappa en stund, och ikväll blir det en chill kväll, hade tänkt att gå ut först men jag orkar faktist inte, hemma kvällar är underskattade haha, och så ska jag upp tidigt imorgon på dans workshop i commercial jazz! :D pusspåer


ville ha några nya vanliga skor så jag svängde
förbi stan och köpte mig dom här innan jag åkte hem.

 


13 januari

hallo.

som ni förstår så bloggar jag lite när jag hinner, eller känner för det. och det har varit rätt mycket plugg redan första veckan i skolan, så jag har tagit igen det nu och har inte lika många upg. som ligger och skräpar hemma! ganska sköna dagar har det varit annars. kollade på en tjejs dansföreställning med alla dansare idag som hon haft som projektarbete alldeles själv, riktigt bra var den och roligt att hon valde att göra den ensam. efter det mötte jag upp johanna och så gick vi och åt sushi som jag då varit sugen på sååå länge, det var jättemysigt, man behöver catcha up lite sådär ibland, eftersom vi går på helt olika skolor och vi båda har mycket för oss annars så hinner man ju knappt pga all plugg vilket är tråkigt, och jag dansar ju jämt. vi snackade lite om london igen, men bara en weekend då när usher är där, det skulle vara såå kul! nej, nu ska jag faktist plugga lite, känner mig som en riktig pluggis denna vecka!!
lateroo:*


10 januari

jahapp, skolan är igång och jag sitter i min säng och pluggar för fullt, har tagit en kort paus för att kika in här. vanliga vardagen är igång igen och det suger rent ut sagt, men det är bara o hålla ut, för i sommar är det min tur att ta studenten!!!!


jag i detta nu.

..

minns ni när jag var i sthlm på no limits under hösten? här är ett nummer från showen, så jäkla bra!!


8 januari

bara två dagar kvar av lovet, det suger ju. men har iaf haft ett riktigt skönt lov och så ska det bli skönt att dansen kommer igång igen! igår körde vi på lovets sista utgång och jag styrde förfest här hemma hos mig med tjejerna :* och det blev en riktigt lyckad kväll både hemma, och på frimis. nu när skolan börjar ska jag trappa ner lite på det här med utgång, satsa lite mer på dansen och träning, och gå ut lite ibland.

annars, idag har jag varit på IKEA med mamma och köpt lite saker till mitt rum, hade samlat på mig massa presentkort därifrån som jag glömt bort att använda! ikväll blir det mys, för är dödligt trött idag.















peaceout

tack till örebro tv!!

( äntligen finns videos uppe från vårat projektarbete, ni minns våran dansföreställning project: cold case va? Örebro TV var och filmade oss och här kommer videos jag blir så otroligt glad och så himla kul att få föreställningen så bra filmat. Nedanför finns Örebro TVs egna ord )

Project Cold Case, en dansföreställning av sex unga tjejer på Risberska skolan. Genom dansen förmedlade dessa tjejer ett mycket starkt budskap . Kvinnors rätt var huvudämnet, ett ämne som väckte många starka känslor hos publiken.


”Om någon känner obehag under föreställningen finns det en utgång där”. Dessa ord mötte publiken ganska omedelbart efter att de satt sig tillrätta i salen. Dessa ord satte även ribban för vad som skulle komma att utspela sig på scenen den kommande halvtimmen, en oerhört kraftfull föreställning. Project Cold Case är i grund och botten ett projektarbete av Louise Hessel, Angelica Håkansson, Emma Nordin, Amanda Braf, Malin Ljudén och Linn Toftling i årskurs tre på Risberska skolan i Örebro. Syftet med detta projekt var att väcka frågan om kvinnors rätt i samhället och framför allt att påverka människor. Detta lyckades eleverna oerhört bra med. Publiken fällde tårar, fick gåshud och upplevde ett obehag när de fick ta del av gestaltningar av kvinnomisshandel, våldtäckt och psykisk misshandel. Dessa gestaltningar gjorde dansarna brutalt verklighetstroget och många i publiken gick därifrån med en klump i magen. Tjejerna lyckades med dans och skådespeleri skapa en oerhört stark känsla som gav åskådarna rysningar och en känsla av obehag som de sent skulle glömma.
/ Örebro TV http://www.orebrotv.se/Sora/vara-inspelningar/153-project-cold-case.html 



klicka på länken här under så får ni se del 2 också :) där ligger mitt solo!


projeCt Cold Case 2/2
from OrebroTV on Vimeo.


raawrr





så skare se ut!

bloggar

här är länkar till bloggar jag läser dagligen:

http://www.werun.se/blogg/idawarg/ ( skriver om dans & träning, går balettakademien )
 
http://natachapeyre.nu/

http://kenzas.se

http://itsmeyourdani.se/ ( kopia av angelina jolie )

http://blogg.veckorevyn.com/lalife

& självklart kikar jag in mina vänners bloggar!

  



baby can we chill

- kom och tänka på en liten rolig sak när jag och johanna var i london

vi var inne på starbucks och hade fått våran beställning som vi skulle ta med i handen,
och så skulle johanna öppna och gå ut genom dörren, och då var handtaget så jävla trögt
men hon fick upp det tillslut efter allt kämpande & sen jag som hade varit i min egna lilla värld
ser då vad det står på dörren klart och tydligt " exit, only for emergency ", och jag doog av garv,
 jag tänkte bara på hur dumma i huvudet vi måste sett ut för alla som satt där inne!!!
 
man skulle gått ut genom samma dör vi gick in i och ingen av oss såg det heller,
ah roligt var det, gick och skratta åt det ett bra tag efter!

    

är precis hemkommen från en heldag med dom bästa tjejerna, hängde på relaxen
i stort sett hela dagen,  och det var så sjukt skönt och behövligt, bara slappa hela dagen och snacka massa skit, sen åkte vi vidare och åt på efesos (mmmhm) och där satt vi i några timmar, jätte mysigt har det varit. hängde lite hemma hos louise & emmelie innan jag åkte hem och snart blir det sängen, är riktigt trött!! Imorgon kanske jag ska träffa louise(från kumla, haha för många som heter louise alltså) längesen vi träffades nu så det blir mys. Godnatt

 

the watchers

Godmorgon!
idag blir det relaxen på gustavsvik med alla tjejer några timmar, lite rehab sådär haha! 
ikväll tänkte vi gå ut och äta på efesos, det blir mysigt, så vi hörs och

mm ja, lyssna på denna låt.
 

2011 - nyårsdagen

sovit hela dagen och kollat film osv, noo lifer yes..
men det behövdes efter igår kände jag, men nu kan jag inte sova så här sitter jag & kollar på anaginas videos..
den tjejen är för sköön! ville bara kolla in och säga att jag lever. bilder från nyårsafton kommer latero så här får ni
en bild på mig från onsdags.


RSS 2.0