shopalicios

Hey
wuhuu, äntligen är jag på bättringsvägen, bara den dumma förkylningen som sitter i, men idag blev det skolan för min del, men jag hade bara ett litet engelska prov & sen klassråd,sen fixade vi lite på projektarbetet, börjar bli riktigt stressad nu, och jag hoppas vi hinner allt, för nästa vecka smäller det!! efter det åkte jag och ange till stan och har gått runt där en stund. fick med mig lite hem ändå, hehe.. men seriöst, hur kallt får det bli? det är rysk kyla, jag vill grååta eller något -.- nu ska jag försöka korra mitt solo, men var är min inspiration när jag behöver den..
aja, imorgon är det projektarbete, och riktigt rep med ljus,kläder och grejjer.. vi får hoppas det går bra! PÖSS


sjuker

här ligger jag och är fortfarande lika sjuk.. har legat i soffan hela helgen, verkligen hela helgen! :(
det är sjukt långtråkigt, och jag har sovit och sovit, men fortfarande är jag lika trött? förstår inte vad felet är och det passar inte att vara sjuk nu när vi ska repa en massa. och julshowerna med f-linjen får jag stå över..
tråkigt men så är det, fick inte ledigt mer från skolan! nu ska jag gå och sura

too lost in you

här är två klipp från kulturnatten förra fredagen :) mitt splitthopp i proud mary blev sämst jag vet, vet inte vad som hände nej!






tell me i'm yours- lukie D

Äntligen är jag hemma efter en dag med balettsolo redovisningar, först dansade vi för klassen & sedan för dans ettorna! Det var sjukt jobbigt att dansa med feber, men det gick helt okej ändå, för att typ aldrig tränat på det, hehe! Det var jätteroligt att se alla andras solon och alla hade så olika ideér, och alla var jättebra, blir så stolt över alla :D
Tänk vilken utveckling sedan vi själv satt där som ettor & kollade på treornas balettsolon. Nu är det äntligen avklarat och man kan skjuta det åt sidan, och bara tänka projekt arbete!
Här hemma håller mamma på och gör julfint, och det känns riktigt mysigt faktist.
Oho, min mage kurrar för jag har inte kunnat ätit ordentligt på två dagar nu, men nu blir det tacos så det lär väl slinka ner, och sen ska jag bara ligga under täcket och bli frisk, skulle ut ikväll men det blir ju inget av det, hoppas att tjejerna får det roligt och jag taggar nästa helg istället, Winterjam såklart!!

kisses

jag var anastasia!








shop drop

Hallo!
Det var nästan en vecka sedan jag skrev, min anledning är helt enkelt att det är sjukt mycket att göra i skolan, och vårat projekt arbete tar stor tid nu eftersom det snart är dags! Har i princip bott på svänghjulet denna vecka haha.. och nu så har jag gått och blivit sjuk, och det passar sig inte att sitta här med feber och ont i halsen, speciellt inte imorgon då vi ska visa upp våra balettsolon som vi har jobbat med hela denna termin.. Hmmm, kunde inte bli mer lägligt, eller?
Jag behöver verkligen jullov känner jag, det är så mycket hela tiden, när en sak är klar ja då får man 1000 andra saker att göra. Men jag antar att det är så för alla, och alla som gått eller går trean känner nog igen sig.

Men för att snacka om lite roligare saker, jag har knappt shoppat sen jag var i london?! Och det är nästan omöjligt när man heter louise hessel, men jag har lyckats, antagligen för att jag inte ens hinner gå på stan. Men nuu fick jag nästan panik, så jag har klickat hem två par skor, och en partydress och sen tog jag äntligen tag i mig själv och beställde "tåtrosor" till dansen haha, ni undrar säkert vad fan det är, men det har man på fötterna så att det inte ska göra så ont att vara barfota när man gör t.ex piruetter osv! looks like this



nu ska jag gå och sova och hoppas på att jag vaknar upp frisk, pigg och allt det där så att jag kan utföra mitt balettsolo helt okej ändå! goodnight

kulturnatten

hallådär!

kom precis hem från ett rep med f-linjen, haha första gången vi satt en av danserna på riktigt och imorgon ska vi ut på scén (Y) jaja, det får gå som det går, men kom gärna och kolla klockan 19.00 i konserthuset. f-linjen kör två danser! :)

imorgon är det bara dans som gäller, först modern klass & sedan balettsolo/mask kostym, sen blir det projekt arbete för full rulle, dags o bli klara med det sista för tiden börjar ticka! efter det så ska jag bara snabbt hem och göra mig iordning och sen uppträda på kulturnatten.


proud mary

student 2011

dags o beställa kanske?


sure thing

trött dag!!
ingen sömn inatt, svenska nationella i 5 h, och sen direkt efter, ett naturkunskaps prov, men båda kändes bra faktist, sen var det bara raka vägen till dansen utan att få i sig någon mat.. så nu sitter jag här lite död, ska kolla på grey's och sen måste jag plugga lite, efter det blir det en efterlängtad sömn för imorgon är det torsdag vilket innebär världens längsta skoldag.. kisses, och en sak, vad hade jag gjort utan mina underbara tjejor?


en bild från china på johanna, my MISS SWEDEN! saknar henne den snyggingen

cheers 2 the freakin' weekend

sthlm igår var awesome, kul med lite quality time med mamma min & alla grupper som uppträde på no limits bjöd på en grym show. jahopp, ny vecka nurå.. igen, och jag är typ sjuk annars är allt great med mig, livet flyter ju på sådära skööönt just nu faktist! nu ska ja glida från datorn och kolla paradies hotel.
pössssss


bild från halloween när jag var poccaaa

sometimes it's you I can't stand


what's my name

idag har jag varit och dansat på markurells, emma svedberg hade vi som gästlärare som bl.a är lärare på balettakademien.. det var ren lycka att få dansa för henne, älskar koreografin vi gjorde! just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och har en lugn kväll, det behövs.. helgen snart slut redan, känns inte ens som det finns någon helg och veckorna är så intensiva så är helt slut och orkar knappt göra ngt. men imorgon ska jag och mamma till sthlm över dagen och kolla på no limits, ska bli skitkul! :)

här får ni en ny video från rihanna.


RIHANNA

rihannas nya album LOUD är fööör bra, kan inte sluta lyssna!
jag tror inte att hon kan göra dåliga låtar.. älskar hennes musik.





projekt:cold case

med de här tjejerna + emma ♥


11 november

herregud vad fort månaderna går, nästa måndag är det julafton .. men det är bara bra för då blir det fortare nyår och ljusare tider :D jahapp, den här veckan har gått snabbt. igår var det dans hela dagen, först hade vi jazz i skolan med en ny lärare som var pretty awesome, sen körde vi projekt:cold case, våran dansföreställning om ni glömt bort det, hehe.. det är mindre än en månad kvar tills vi ska visa den, så vi koreograferade massa och det flöt på ovanligt bra. sen åkte jag vidare till streeten, och där körde anita hårt med oss, världens konditionspass och det behövs kan jag säga.. så var heelt slutkörd, och somnade redan klockan 22 igår, sjukt ovanligt!! yes, idag hade jag mitt tal i svenska B, nationella! det gick iaf bättre än  vad jag trodde det skulle gå, inte riktigt min grejj att håla i tal. kort balettlektion och sen en rolig impro/kompro som slutade lite olyckligt.. nuuu, ska jag äta lite sen vidare till dansen, idag är det modern med f-linjen!

peace!


(ryan,johanna,jag i london)
fick sms från johanna igår som är i kina, ohhhho vad kul det var att få lite update
och vad jag saknar henne!!!! <3<3

no limits

ohooooo, vad är det för fel på vädret?!
min tanke imorse var...  vad är de för fel på backen.... sen vaknade jag till, SNÖ, redan?
var iväg och dansade en stund, och sen fick jag gå hem piskandes i ansiktet av snöstormen, fan vad arg jag var, gick och svor för mig själv och undrade varför jag bor i sverige. men snart vänjer man sig väl med kylan, igen.. nu blire plugg, och sen ska jag iväg på dansen! har precis bokat biljetter till no limits på balettakademien :D  later


deprimerande

Alltså, är det bara jag som är så himla trött på Sverige? Jag vaknade upp imorse helt TOM, ville bara bort... fly bort till något varmt land och bara vara ett tag... Jag är så trött på att det bara är samma saker som händer här, samma folk osv, och nu när vintern är påväg blir man så deprimerad, varför är det alltid så? Jag drömmer mig alltid bort till andra länder.. flyr från vardagen lite. Jag tror inte det var meningen att jag skulle födas här i Sverige? Jag trivs inte i kylan, pallar intee.. vill bara kasta allting och sticka. Måste orka hålla ut, sista 7 månaderna i skolan eller vad det är, sen ska jag kasta alla böcker och jag ska sticka 1 år och bo i USA, tänker inte vara kvar här, och sen komma tillbaka när jag är redo, men jag ska inte bo i sverige i framtiden iaf.. det är en sak som är säker 


suuumsumpicccs

lite bilder från innan gyptian @ kåren!
även de misslyckade bilderna slänger jag med hahaaha



hahaha klockren




och tillslut fick vi till en normal bild!;)



" friends make happy moments even happier " :*

n-dubzzz

hola, det har varit fullt upp senaste dagarna, gyptian på kåren i torsdags (så himla underbar är han) sen blev det frimis i fredags, då jag var vampyr. i lördags grattade jag min syster & igår var det halloweenfest på satin, då jag gick under namnet pocahontas hela kvällen. bilder kommer att komma. idag ska jag ligga framför tvn hela dagen tror jag, orkar inget annat, fast undantag ikväll då det är workshop i com.jazz på entré 


n-dubz new song, hihi, och jag har likadan leopardbody som tulisa har
på sig ihop med de röda shortsen i videon, haha lite kul och det får mig att sakna
london och Johanna som just nu är i kina och tävlar i miss model of the world!!!



RSS 2.0