repdag 2

woho!! risbergskas vårkonsert kommer bli så gryyym! vi kommer också att köra skolföreställningar och en speciell för risbergska annars gäller dessa tider:


Hjalmar Bergmanteatern
Fredag 8 april kl 19.30
Lördag 9 april kl 16 & 19.30

Priser:
Barn under 7 år: 10 kronor
Skolungdom: 90 kr
Vuxen: 170 kr

Biljetter: Länsteaterns biljettkassa Storgatan 1
019-689 89 89



såhär ser våra dagar ut när vi repar i aulan






27 mars

hey people..

okej hur trött kan man vara?! jag är helt slut efter denna dag, men det har varit så kul, jag älskar att få göra sånna här saker! började min dag kl 7 hos P&CO där jag fick mitt hår stylat, och sedan blev jag sminkad på skönhetscompaniet, och inte nog med att det var tidigt man skulle också ställa om klockan inatt till sommartid... haha, det slår aldrig fel! men trots min trötthet har det gått bra, och trots att jag fick dansa street i kjol så gick det helt okey, även om man inte kan göra alla steg fullt ut för att försöka undvika en rumpchock haha,  men det var ju en utmaning, och sånna gillar vi!  nu ska jag försöka ta ut all hårspray i mitt hår, och sen är det sängen!!
tredje året gilt, och alltid lika kul. :*






lägger upp fler bilder imorgon när jag orkar.


mode & design veckan

hello guys.
lite dålig uppdatering på sista tiden, men har fullt upp! har precis kommit hem från ett kort rep inför modeshowen imorgon, ni som vill komma och kolla så kommer det att vara på Konserhuset här i Örebro kl 18.00, och biljetter kan man köpa där. Tredje året i rad jag är med på detta, och det är en lång men super kul dag, jag kommer att gå för ringströms, wear it och care of home. Här kan ni läsa lite mer om denna show: http://www.modeodesign.se/om. Imorgon ska jag bli stylad redan kl. 07.00 på morgonen, puhhh.. ingen sovmorgon här inte!

LATER :*


en bild från modeshowen 2009 med kläder från Wear IT



video från förra året, också där med kläder från wear it




22 mars

Kortfattat så har dagen sett ut såhär,
Skola med endast ett klassråd och föreläsning, körskolan, sedan iv-valet och så daaans! Imorgon består min dag endast av dans & rep hela dagen, sen ska jag fixa lite inför modevisningen som är på söndag, gå till klädesbutiker för att få kläderna och P&Co som fixar uppsättningen, och så lite annat. Nu ska jag gå och sova så sött till denna låt.


SJUK ..

ta mig till london igen..




paus i BB

helgen slut, har varit och dansat och här sitter jag nu och kollar på Big brother, just nu är det paus så jag tänkte bara passa på och lägga in årets snygga vårkonsert affisch!


blogg tips

Om du/ni är mer intresserade av Risbergskas Vårkonsert och vill veta mer om hur det går till under tiden vi repar och skapar denna härliga avskedskonsert,  följ då denna blogg där 3 av mina kära klasskamrater bloggar och berättar om vårat hektiska och roliga arbete, både dansarnas och musikernas arbete!  Kanske vill du veta mer exakt vad detta är, gå då in och läs ;)

http://meny.nu/bloggar/risbergska 



- -
Vårkonserten kommer att vara den 8:e & 9:e april på hjalmar bergman teatern och jag ser verkligen fram emot att stå på scén inför kanske den största publik jag någonsin dansat för. Men först ska alla koreografier sättas... Stressss

shestore


hey
var precis och hämtade ut ett paket från Shestore, där i låg skor från wildflower by Kenza. Dock fel färg, jag beställde dom i beige och fick svarta, i o fs behöver jag nya helsvarta kilklackar, så det var ju bra på så sätt, de kanske visste? haha... fast lite besviken blev jag, men jag ska pröva och beställa dom i beige igen och så behåller jag dom här ändå :)

 

899:- Shestore


Godnatt

hellu, tänkte bara kika in här innan jag ska sova. har haft en dag fylld med massa massa dans och rep inför vårkonserten. på kvällen var det lyriska som gällde, det var sjukt kul. måste säga att jag har märkt en stor skillnad på min ork och humör idag, jag har börjat dricka friggs brustabletter " för en aktiv livsstil " och har märkt att jag har mycket bättre humör och är inte alls lika trött som jag i vanliga fall är när jag tränar så sjukt mycket.

så ett tips ett glas av detta med massa vitaminer i


finns i nästan alla mataffärer!

from miami to ibiza

hey på er
precis hemkommen från en kul dansklass och en skön kväll med tjejerna hos angelica, kollade på desperate housewives som äntligen började och så kollade vi runt på studentresor och det blir förhoppningsvis ibiza!! nananana .. är taggad! just nu sitter jag och kollar på bigB och ska snart gå och lägga mig. Imorgon är det onsdag och det betyder värdlens skönaste dag i skolan, bara dans + rep inför vårkonserten =) imorgon ska jag också fixa lite med min studentklänning, ska träffa en som syr upp och så får jag se. Natti på er då!

 



Lundberg

kom på att jag hade glömt att hämta ut ett paket och i dom låg dessa snyggingar!




art of motion



detta är vad vi jobbar med för fullt!

bebis kusin

hallo där!
har precis kommit hem ifrån kumla där mamma jag, emelie och miguel var och hälsade på kusinen som kom till världen förra veckan, åh så mysig var han! jag körde oss fram och tillbaka, passar på och köra så mycket jag kan, första gången då jag körde en så lång sträcka på motorväg och det var ju inga problem det. Snart så ska jag äta och sen iväg till dansskolan och repa inför modevisningen jag ska vara med på. LATER

kolla hur sööt!







lille elias

HELG

Äntligen är det helg!!
min fredag började med riskettan på körskolan från 8.15-12.15 , herregud så segt det var men nu är det gjort så det är superskönt, nu är det bara några körlektioner kvar och halkan, och sen självklart plugga teori, sen jävlar ska jag ta mitt körkort! Påtal om annat, så börjar man märka att våren är på väg och man känner hur mycket piggare och gladare man är om dagarna, längtar så tills man slipper frysa! Nu ska jag faktist ut och köra lite.

CIAO


vårkonsertsrep



ange,jag och malin repar våran trio!

öppen rygg

jag bara älskar klänningar med öppen rygg, så SNYGGT! det har jag bestämt sedan länge att jag ska ha på min studenklänning!

 

8 mars - 11

Hallo.
Ja jag har mina små uppehåll från bloggen då och då som ni märker, ni får bli ännu bättre att kommentera så kanske jag får lite motivation ;) och ge gärna tips på vad ni vill att jag ska skriva om osv.
Helgen har i a f varit grym, i fredags firade vi louise & amanda som fyllt 19, först med förfest hemma hos amanda och sen ännu en förfest på frimis med champagne och tårta, och sen festade vi vidare på frimis hela kvällen, ( 100 dagar till studenten, wohoo ) i can't wait!

efter skolan idag har jag haft körlektion och resten av dagen har jag legat däckad i soffan framför bb live, jag hade tråkigt så jag beställade 24/7 skiten så att man kan kolla när man vill. i a f, jag har något virus i kroppen och mina halsmandlar har svullnat upp, har ingen aning om vad det är men blir det inte bättre får jag nog kolla upp det, så det är därför jag inte orkat göra så mycket idag, och dansen var inställd idag vilket kanske var tur dårå.

TUMMEN UPP för att snön håller på och smälta och man får se solen lite mera!
jag drömmer mig bort till utomlandsresan med tjejernaa



yesterday


no bullshit

Hola! Har precis kommit hem från sara, var där ikväll tillsammans med johanna och åt lite fett och hade det mysigt, självklart kollade vi big brother och jag bara måste visa detta klipp här under.. hahahaha, han rodney är ju psyk, så jävla rolig att kolla på. Idag har jag också (kanske) hittat min studentklänning, eller ja i alla fall modellen som jag vill ha, men den är i ljusrosa, varför kunde den inte bara vara vit? Kommer förmodligen sy upp en likadan vit i värsta fall om jag inte hittar någon annan som faller mig i smak. Nej nu ska jag sätta på ett avsnitt av oth, godnatt på er!



RSS 2.0