ge mig nu

Jag vill

- ha föreställningsvecka
- inte ha ont i benhinnorna
- ha jullov
- vara i london
- jag vill vara i ett varmt land och steka
- shoppa upp alla mina pengar, men ha dom kvar
- vara nöjd
- ha sommar
- ha en egen lägenhet centralt
- få exakt den hårfärgen jag vill ha
- vara galet brun
- ha naturligt lockigt hår
- ha en mini pomeranian
- skaffa en egen kock



strawberry swing


första advent

Oj, hej hallu!
Nu var det galet längesen jag bloggade, har varit busy med dans och annat, bla massa bio och sleepovers med Sarah ♥. Jag har jobbat natt hela helgen så är ganska så trött nu, så jag sitter mest och kollar runt lite här på datorn. Kollat på Chris Rock - Kill the messengerbl.a, han är för skön den där snubben haha. Ja annars då, det är första advent idag, julen börjar närma sig.. Det känns, julbelysning på stan och alla shoppar loss. Det är mysigt också, för snart är det äntligen jullov, och mitt jullov börjar i London med mina underbara ladies, its gonna be wicked!! Vi kör Ibiza repris fast i London! Efter det ska jag äntligen få vara hemma med familjen en längre stund, det är det bästa. What to say? Jag dansar på här i storstan, livet flyter på bra helt enkelt med jobb,dans, men lite mer .. äventyr behövs då och då, så det är la tur att jag snart ska till London! ;)



Jag dör för den här lillen, han är föööör söt! Och för att inte tala om CB, always had a thing for him, still have,..


dansa.

Imorgon är det redan Onsdag, dagarna går fort när man har kul! Igår var det dans hela dagen, jag, Nea och Sara stannade kvar efter skolan och lekte runt i danssalen och helt plötsligt hade vi en grym koreografi ;) den är power! Och idag gjorde vi samma sak fast kanske lite mera lek och lite mera effektivitet om vi säger så.. haha. Sen fastnade Nea och jag hemma hos Olivia, hennes romantiska centrala etta. Jag är inte lite avis va? Klockren lägenhet om jag får säga det själv! Vi skulle gått på kvällssklass men vi alla hade ont i kropparna och träningsvärk någonstans så soffan lockade lite mera tyvärr. Det blev -Skratt, mys och snack istället. Imorgon är det modern & jazz som gäller, och sen ni.... då ska jag äntligen få se BREAKING DAWN part 1, det är premiär inatt då men eftersom vi har dans skippade vi det och tog en tid efter skolan istället. Lika bra, det är ju ändå premiärsdag. Jag dör av längtan! Ja ni vet att jag är en nörd när det kommer till dessa filmer kanske.. Om inte, så vet ni det nu ;)
 natti


söndag

Woho, en jobbhelg avklarad.. långa nätter var det men det räknas i cash sen haha!

Kom precis hem, har varit med Sara på maximteatern och kollat No Limits som jag gått på nu varje år.. alltid lika härligt att kolla på dans, men JAG vill ju stå på scen istället för att sitta i publiken haha! Men snart så är det min tur då vi har julshow innan vi tar jullov. Imorgon, ny vecka = massa dans. CYA


!!

Hej på er! Kul att jag fortfarande har några flitiga läsare fast jag inte är så duktig på att uppdatera .. Skulle vara roligt att veta, vad tycker ni är kul att läsa om, varför läser ni min blogg?

Idag har jag haft en riktigt bra dag, modern på morgonen med massa nytt material, Jeanette Bolding som vi har i modern denna termin är en av de bästa lärare jag dansat för! Det är verkligen " aha " upplevelser med hennes förklaringar, it all makes sense. Sedan tog jag lärarroll och körde en dancehall klass för klassen. Det var kul att få lära ut igen, det var ju ett tag sen nu.. och speciellt att köra dancehall och bara dansa utan att tänka teknik. Dansglädje helt enkelt! Jag saknar att dansa street, dancehall och alla stilar inom .. Ska skärpa mig och inte bara gå jazz och balett klasser på kvällarna. Jag tror det lönar sig med lite av varje för alla dansare. Så dagens tips till er dansare som läser min blogg, våga testa ALLT, det växer man av. Är man en jazzdansare, ja men ta en hiphop klass, och så tvärtom. Man får en bra bredd, och jag lovar att det tillför något extra till den stilen man känner sig hemma i. Nuförtiden kan det komma vad som helst på en audition, så det är lika bra att vara redo.

Här har ni en grym låt. Nu ska jag och min roomie ha lill lördag och köra på myskväll framför SYTYCD, min helg går ju bort till att jobba natt. -.-



back to school

och så var lovet över..

Sitter på tåget tillbaka till Stockholm nu, och självklart har SJ tekniska fel och stannar upp mitt i ingenstans. Ovanligt? Nä.
Annars har mitt lov varit perfekt, mycket vila, födelsedagsfirande, mysa med mammsen, och så fick jag äntligen träffa tjejerna, jag insåg inte hur saknade de var föränn jag fick träffa dom, så det var skönt, körde en utgång till Frimis i lördags också som blev lyckad. Vi har roliga planer i vinter som jag längtar galet till :D Men nu några veckor är det dans och jobb som gäller för fullt.. har inte en ledig helg föränn i mitten av december.. men pengar rullar in! Tur har jag som har så fina vänner i Sthlm också som förgyller mina dagar! Och hörrni, jag har kommit på några saker som är bra med att jobba nyårsafton... jag behöver inte ha ångest över att hitta den perfekta nyårsklänningen, eller att köpa nya skor, osv osv.. och självklart så tjänar jag pengar istället för att spendera! Woho, at least im tryin'! Nu ska jag kolla på TSC och hoppas på att tåget börjar rulla.. jag ville ju komma fram i tid -.-


newhaircolour

är inte lika mörk längre, nu är jag mer åt det chokladbruna hållet :)
och inget löshår har jag längre.. de stoort! iaf, bilderna blev jättedåliga men det är något


RSS 2.0