clean

hello there
igårkväll hade jag tjejerna hos mig, det var johanna,andréa, nela & sara :) åt bland annat tacos, och satt o garva framför lite roliga klipp, och såklart så är vi är taggade & redo inför magaluf!! Satte på en film och till sist var det bara jag,nela och johanna då bäddade vi ner oss i bäddsoffan tillsammans framför en skräckis som tog slut på 20 min typ, den hoppade av sig själv haha.. Sen vaknade jag upp imorse ensam, nela ska till sthlm & johanna hade blivit uppringd av jobbet, ( hon hade skrivit en söt liten lapp hihi och så hade hon diskat lite sötan )
Och nu på morgonen har jag samlat på mig så mycket vuxenpoäng som det bara går, har diskat,städat,dammsugit, städat kattlådan (euw) och nu ska jag ut med soporna!

Nu blir nog mamma glad när hon kommer hem ikväll!







tadaaa

Kommentarer
Postat av: johanna

aaaaaaaw vad söt du är tar kort på min lilla lapp o allt hahah hade nog skrivit lite finare om jag vetat att den skulle hamnat här hahaha skriver för illa folk klagar alltid på det XD tråkigt de här med sthlm..vi får spara pengarna till magaluf istället och spendera mer där! om vi inte lyckas med en vända till sthlm innan det vem vet! puss honey ses ikväll!<3<3<3

2010-03-31 @ 12:24:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0