hatin' on this town

Hellu, im back! Ibland äre så skönt o vara hemma när man inte varit det på länge. Har varit hos baby sen igår efter dansförest'llningen, så det är därför jag inte bloggat någonting. Vill vara med honom så mycket som det går, så blogga ville jag inte göra, men det förstår ni säkert.

Igår var det flippchill med tjejerna efter skolan(emmelie & louise), stannade kvar och dansade some dutty wine i svänghjulet (där vi dansar med skolan) sen gick vi på stan,prövade en ny restaurang, Saigon, vi åt wok, för gott var det, och nyttig, och dyrt! haha. Sen kollade vi på Cullbergbaletten, had some great parts, men det blev lite lång tråkigt efter ett tag, men bra dansare!  Kom precis hem ifrån min älskling, han kunde inte följa med mig hem eftersom han har tidig träning imorgon. Så jag åker till honom när jag vaknar imorgon, och sen drar jag och tjejerna till Sthlm och sover. YEY! det kommer bli så skönt. shopping & kolla på fryshuset på måndag. =)


så trött på kumla!
men hursomhelst så kommer jag inte bo kvar här länge till, antingen Örebro eller Sthlm, det beror på hur allt går!
HUGZ

Godnatt

har varit o dansat, ska hoppa in i duschen & sen sova
så jag är pigg imorgon, för det blir en lång dag!
det är dans i skolan imorgon, och efter är det träning med fabulous, vi ska bara leka lite imorgon, så tar vi det hårda senare ;) vi kör tills det är dags för oss att gå på en dansföreställning 'Cullbergabaletten' med skolan lite senare på kvällen. Efter hoppas jag på att få träffa min pojki ♥
PEACE N HUGZ


17.26



ska snart dra mig iväg till dansen ska bara byta om först! puss

School


hey ya'll. sitter i datasalen och har hål, har haft det ungefär hela dagen! vaknade hos min bby imorse, mysigt! snart har vi idrott och då ska vi åka längdskidor, hur kul som helst!!!! hell no, jag på skidor? tur är det bara en timma och jag kommer förmodligen sätta mig någonstans. ;) ikväll är det dans, men innan ska jag hem och sova, jag är så trött, vet inte vad det är med mig, men jag vill sova all the time!!
peace 

Feelin' better

Känner mig så mycket bättre nu, har fått sovit bort allting. Efter förra inlägget åt jag frukost & somnade igen. Så nu är jag utvilad. Back to school 2morrow. Så ska duscha och göra mig iordning nu, sen ska jag dra mig iväg till min älskling, saknar honom! Sover där inatt. Kanske ska förbi stan en snabbis, har lagt undan ett par adidas byxer.Men är inte säker på om jag ska köpa dom, eftersom att jag ska till sthlm på måndag, med emmelie & louise =) jag känner mig så hemma i sthlm. love to be there.

take care ya'll, peace


Godmorgon läsare!

Stannade hemma ifrån skolan idag, så att jag blir bättre till imorgon! Igår somnade jag ganska tidigt, för o vara jag iaf :o jag somnade till filmen Hannibal, den är så äcklig. Som tur var somnade jag innan den var slut, haha.
ska kolla om det finns några nya one tree hill & gossip girl avsnitt ute.
peace


 
Be strong girl.
big up for our girl, Riri!


21.30

hola! kom precis innanför dörren. har varit på dansskolan från halv 5 till nu. jag dansade inte eftersom att jag fortfarande inte mår bra. mår sämre nu, mitt huvud dunkar och jag längtar efter sängen! vill inte bli sjuk!! Ni får njuta av lite bilder iaf:)



balett träning.
  louise gustafsson in action;)


efter hade emmelie & louise ragga ;) ( som jag dansar på torsdagar )


Fettisdagen!

hey u. sitter i skolan på datakunskapen! mår sådär, känns som om jag bara vill åka hem o lägga mig i min säng! hängig & ont magen, men det kan kanske bero på att jag inte sovit alls idag. har vaknat hela tiden, känns inte som att jag lyckades somna någon gång, får hoppas jag inte håller på o bli sjuk iaf! ska ju gå på stan efter skolan, och senare är det balett. men får se om jag är med idag, kanske bara kollar, men jag vill ju det iaf så jag får se:) Och jag har inte ätit någon semla idag iaf, kan bero på hur jag mår. hihi! see ya later.

I got tickets to beyonce now :D:D


Later

idag har ja inte orkat bloggat någonting, och gör fortfarande inte! but i'm back 2morrow. see ya'll

Natti

Ännu en seg söndag slut. Jag har varit & solat, och sen tog jag en lång dusch! Nu väntar jag på att sammi ska komma, lite senare än vad vi hade bestämt men:P jag har det ju bra att han kommer iaf :) tänkte sova tidigt eftersom att det är skola imorgon, (om vi lyckas med de vill säga) haha. Har bara dans i skolan imorgon, underbart.
Sov så gott. peace

queen B

beyonce, hon är bara så perfekt! fler som ska på henne i maj? :)


girls girls girls

Hey, hemma igen :) det har varit mysigt med mina tjejer. Jag åkte upp först, så mötte emmelie o louise mig, vi gick upp till ems lägenhet och gjorde oss iordning och väntade på vik, så när hon kom gick vi och åt. Världens godaste 'restaurang' har dom i karlskoga! haha. Efter gick vi och köpta lite gott o äta, alla satt med en varsin popcorn påse iaf;) Vi chillade, snackade, tv, och senare kom sammi(emmelies pojkvän) och dammiz och hälsade på oss en stund! Bilder kommer sooon! Och jag har inte fått mycket sömn inatt, jag lovar ingen snarkar som vickan!! Imorse när vi vaknade åt vi frukost, och satte på en film.Tog bussen hem med vik halv 4, och kom precis innanför dörren. Lite kortfattad sådär,Skön helg with tha gaals! Lovet är slut, back to school again! Ska göra iordning some food, bloggar mer snart. =)

090221

hey, vaknade prick halv 3, så alldeles nyss! ska äta lite, och sen börja göra mig iordning och dra mig mot mot karlskoga senare. Kvart i 5 går bussen dit, så kommer inte hinna skriva något mer idag. Men vi ska iaf ha de chill, så hörs vi imorgon. =) peace


my passion

just love it! för skön koreografi.. ja vill dansa nuuuuu. men nästa vecka börjar vi träna, our ladies group!!
Jag vill något med dansen, jag kommer bli något, jag ska uppleva så mycket, jag vet det. Om jag lägger ner tid & energi på något som jag älskar och satsar på så hårt, om några år är jag där jag vill vara, det är hård konkurrens men jag vet att jag kan =), vill man något så gör man det, and believe in yourself! ya'll wait 'n see!


Hola!

Oj, har inte hunnit bloggat på två dagar! Men det kan bli så när man har fullt upp fast endå inte, jag har inte gjort något speciellt endå. I går vaknade jag upp hos samuel tidigt, vi åkte hem till mig och fixade lite, sen åkte vi tillbaka till stan & åt kinamat, mums! Så gick vi på stan en kortis, han köpte sina fotbollskor som han kollat på tidigare! Och så åkta vi tillbaka hem till honom, och bara hade det mysigt som vanligt, sov där inatt med. Åkte hem tidigt för jag hade äntligen tid hos frisören klockan 9, men sen ändrade dom tiden till kl.2 så då fick jag sova lite mera, skönt det, för jag och sammi går inte och lägger oss så tidigt om man säger så,'haha'. Nu har jag precis kommit hem ifrån hårsalongen, så skönt! Har suttit där ifrån klockan 2 till kvart i 8. Har inte ätit något på hela dagen, så nu blir det tacos. Sen vill jag bara ta det lugnt ikväll känns det som! Louise har kommit hem, så imorgon blir det karlskoga till favorit tjejernaaa<3

Peace


bild på Rihanna efter misshandeln! det ser ju hemskt ut.
Förstår inte att CB kan ha gjort någon sånt. Iaf, idag fyller hon 21 år, Grattis till henne & vi hoppas hon mår bra! ♥


Onsdags kväll

Hola! har inte hunnit bloggat någonting idag, ledsen för det. jag och sammi somna klockan sex imorse, så är dödstrött verkligen! Vi gick upp klockan 1 iaf, vi tog en lång mysig dusch. Och sen blev klockan till slut halv 5, fast det var meningen att jag skulle gått upp tidigt & hämta mina skor. Men vi åkte in vid halv 6 och hämtade dom:)  Och älskling hittade nya fotbollskor. Nu ska vi fortsätta mysa med film, båda är helt slut, haha inte så konstigt. Sover här tills imorgon, då ska vi ut & äta chinese! Hoppas ni haft en bra dag. Godnatt

peace

Tired

hello. nu är jag hemma igen:) jag har varit på stan med erika och sophia. Jag köpte bara en hög "jeans"kjol ifrån gina tricot. sen hittade jag mina drömskor!! men de kostade 950:- , jag ska in och hämta dom imorgon kanske. det tråkiga är att man inte kan ha dom ute förns det börjar bli lite varmare. ni ser bild på dom här under. jag har också varit på min balett träning. och nu vill jag bara gå & sova, men jag får vänta med det en stund, för min pojki kommer <33



 
 
& dagens outfit såg ut såhär, ovanligt att jag lägger in de men aa! (ursäkta röran, hahaha)

halvglansiga tights: gina tricot
stövlar: bianco footwear
vitt baslinne: gina tricot
t-shirt: gina tricot
halsduk: h&m
skinnjacka: chicy

090217- Tidig morgon på lovet

var tvungen att gå upp halv 10 för att jag skulle till ungdomsmottagningen för o få nya p-piller. men nu är det avklarat iaf, och louise har åkt hem. Funderar på om jag ska gå och lägga mig igen en liten stund till iaf, men först en dusch;)


Mys med louise

lite sen uppdatering. har varit hemma hos louise hela dagen :) vi har chillat, snackat och kollat på one tree hill, tagit upp det vi missat i varandrar liv, för det var ett tag sen vi sågs ensamma! vi köpte massa dipp & grönsaker, så gott! nu sitter vi hemma hos mig och äter godis ifrån Malaco och dricker fanta. vi var ute och träffade sophia för en stund sen också. stog ute och snackade lite i det kalla vädret. Vi ska lägga oss i min bäddsoffa och slå på One tree hill nu, som vi antagligen kommer somna till.

imorgon har jag balett, ska nog gå på stan innan =) antingen med emmelie, eller sophia och erika. vi hörs. peace


090216

Har kollat på lite greys anatomy avsnitt. Det är för bra, det är liksom allt i ett ;)  bästa serierna är ju Gossip girl och One tree hill, man blir fast. sorgligt! haha. Just nu väntar jag på lite mat, och sen ska jag göra mig iordning lite och dra mig iväg till Louise :) vi ska väl bara chilla hemma hos henne, ska vara där tills ikväll för då kommer sammi till mig. saknar honom redan! :* it's crazy, trodde aldrig jag kunde känna såhär för någon.
peace

Godmorgon

var nyss nere i hårsalongen (bor precis vid den) och skulle göra om mitt hår, men då hade dom inte fått in mina slingor än, lite irriterande att dom inte ringt och sakt det tidigare! så då fick jag byta tid till onsdag, får hoppas de kommit då, för det är alltid något problem varje gång jag ska göra om!! varje gång jag lovar.. men nu ska jag inte klaga mer, jag kan ju sova en stund till nudå. =)


nothing compares 2 you

hey alla läsare. sitter o gosar med min kattunge aragorn,
gårdagen blev mysig med min bästa, det enda jag ville var att få va med honom<3 så det var perfekt, så jag har inte haft tid o skriva förns nu.. Men det har inte hänt så mycket heller, jag har bara varit med min sami, och det kan inte bli bättre än så. ikväll var vi och såg friday the 13th, den var bra, och den var ju inte så läskig, bara om det skulle hända in real life, men det göre inte för jag ska inte ut o campa vad jag vet ;)

ska väl gå och sova snart, för jag ska upp till klockan 12 till hårsalongen och fixa mina extensions. Och så skönt det är med lov, behövs verkligen! hörs imorgon. peaceee


jag vill ha den här färgen på håret igen.

Valentines day

gårdagen började bra, förfestade med sophia, vik, louise och jessi. men senare blev det inte som vi tänkt oss. så omoget, så det är inte värt o gå in på det:) men det finns folk till allt verkligen. Min älskling gjorde kvällen/natten, du är den jag längtar efter varje sekund. Och idag är det ju alla hjärtans dag ♥♥♥, dagen sägs vara överskattad men det är ju meningen att man ska umgås men den man älskar och det är ju inte fel, så det är precis vad jag ska göra hela dagen med samuel<3

hoppas ni andra har någon att spendera this day med. peace


bild från igår! louise viktoria, jessi =)

fiesta

har precis varit och solat, den var nån som hade solat precis innan mig så höll på att dö för att det var så varmt, så klarade knappt att ligga kvar! haha. jag har duschat nu, och ska börja fixa iordning mig, och höja volymen på musiken och vänta in tjejerna. ha en bra kväll.
xoxo<3


LOV

Äntligen hemma, och äntligen lov.
Idag hade vi de sista föreställningarna, förfest & efterfest också;) haha esteter, vi är för bra! Har gått på stan med vik en stund efter skolan, hittade en massa smycken, och sen en kjol jag ska ha ikväll tror jag. Sen har vi fixat till ikväll;) Åh, men jag vill bara vila en stund innan jag gör mig iordning, och så ska jag sola. Ikväll kommer några tjejer till mig på förfest, sen drar vi vidare! vi hörs sen, kanske lägger in några bilder om det tas några.

im out, peace


got some love 4 ya

du är den mest finaste,underbaraste pojkvännen man kan ha,  du kommer alltid att vara speciell för mig no matter what, du gör mig så glad jämt som ingen annan kan, o jag ville bara säga det!  I love you  ♥

Godnatt

Hoppas ni haft en bra dag, det har jag haft iaf, men är helt slut nu! Skola enda tills nu. Skriver mera imorgon, för nu ska jag sova <3

fest imorgon ladies!

22.20

Kom precis ut ifrån duschen, sitter och torkar mitt hår så att jag kan göra de lockigt tills imorgon, vi ska visa upp våran teater imorgon, så då tänkte jag fixa håret lite! Det är redan torsdag imorgon, det är så skööönt. men vi kommer vara i skolan tills klockan 9 på kvällen. den här veckan har jag inte fått träffat min älskling något, men jag har klarat mig verkar det som,haha. idag har vi också varit och fixat så vi kan söka till fryshuset till 2an, jag hoppas bara jag kommer igen, det vore så otur annars. hur kunde jag tacka nej förra gången? ångrar mig stort.

iaf, ni får ha en bra dag imorgon, kommer inte kunna skriva så mkt. vill ha helg, för då blir det party med tjejorna ♥

seg

förlåt att jag inte har bloggat någonting idag, har bara varit såå seg, så direkt efter skolan idag åkte jag raka vägen hem till sängen, och vakna precis nu, kvart över 6. Har varit hängig och haft ont i huvudet under hela dagen, men nu känns det bättre, men jag missade att åka in till dansen idag, det känns inte så kul.

måste bara visa er dom här söta partyklänningarna. så sööta & rosa! jag gillar den i mitten.
och jag älskar de höga klackarna. mums!



hemskt ju

Rihanna har nu officiellt benämns som offret för Chris Brown vredesutbrott. Polisen har nu berättat för media att popsångerskan täcktes av blåmärken och hade stora svullnader på sidan av hennes huvud samt en blodig näsa och läpp. Och det ska också funits bitmärken. Detta är fruktansvärt! Vittnen på Cedars Sinai sjukhuset i LA har också bekräftat att Rihanna behandlats där och att det hördes hur hon skrek av smärta!



Det här är något man aldrig skulle tro om vår gullia Chris breezy :( o man vill inte tro på det, men är det sant så står jag faktist på Rihannas sida, även hur sexig och snygg han är, och hur bra han än är på o sjunga & dansa.

Godmorgon

sitter här och dricker té och kollar på vakna med the voice! ska ta tåget in till skolan halv 9 så det är bäst att jag gör mig iordning. efter skolan blir det balettträning och sen gå på stan en stund med tjejerna. jag ska nog sova hos sammi inatt =)
fortfarande finns inte så mycket mer om chris brown har misshandlat, men han kan få 9 års fängelse om det är så. Men han kommer förmodligen köpa ut sig, men han kommer ju inte ha bästa ryktet då! hoppas det inte stämmer!
hörs sen, peace


taggad inför en fest

på en måndag, haha!
men det kan va för att senast jag festade/drack var på nyår, så då blir man lite extra taggad när det väl gäller, så helgen längtar jag till och lovet. Det är därför jag inte vill festa så ofta som förut, då blir det roligare när man väl gör det=) och så är det ju alla hjärtans dag på lördag, hoppas jag och baby hittar på något mysigt att göra. fast bara jag får vara med honom så blir allt mysigt! nej, nu har jag snackat klart med älskling i telefon, nu ska jag gå och lägga mig.

Godnatt.

solning

har nyss varit och solat, det är skönt o få lite färg ibland, och det är så skönt att sola också! shit, är så sugen på att shoppa, så jag tänkte internet shoppa lite nu, för o se om jag hittar något värt* och väntar på att min boy ska komma hem och ringa efter sin träning. hörs sen =)

cater 2 u

Hey, Kom nyss hem ifrån skolan, vi har eso-vecka den här veckan, det är lika med att inte göra någonting, inget jobbigt iaf, vi är uppdelade i grupper så ska vi komma på en egen 'teaterpjäs'. Så vi hänger i danssalarna hela dagarna alla estet 1or,så det är chil. Jag ska då spela en 'dryg spansk brud' som inte gör så mycket mer än att hänga på beachen;) haha. Jag vet inte vad som händer nu, har dans senare. Ska söka till fryshuset i veckan också. (ett gymnasium i sthlm för er som inte visste.) Jag kom in där förra året, men tackade nej, och nu har jag såklart ångrat mig, vill till sthlm nuuuu, så mkt högre nivå när det gäller dansen.

hörde på vakna med the voice imorse, chris brown gripen för misshandling?
 
man vet aldrig vad som är sanning, vad tror ni?
 http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=45494

mår bäst tillsammans med dig

igår på kvällen träffade jag Sophia en stund, vi snackade o sådär, but we have to catch up a little bit more! sen tog jag tåget till Samuel, skulle komma o överaska honom för att vi var lite småsura på varann,hihi, men det löste sig när jag kom! Simon var där också, så vi chillade lite hemma hos älskling. Började kolla på 'Bedtime stories' men stängde av efter halva då klockan var 5 på natten, så kollade vi klart imorse och baby gjorde frukost åt mig, underbar som han är. vi har legat och myst i sängen typ hela dagen, så skönt!! Sen tog vi ett varmt varmt mysigtbad, och så la vi oss i sängen igen ända tills min mamma kom o hämtade mig så jag slapp ta tåg hem, fast om jag tog tåget skulle ja kunna vara kvar, men nu får jag mysa ensam i min egen säng, så ska fortsätta min söndag med att mysa sönder!!

pusss,hoppas ni haft en bra helg =)


crazy inlove with you

igår åkte jag iväg till min älskling, och där stannade vi kvar hela kvällen. kan bara säga ' i'm crazy inlove with you'. sen åkte vi hem till mig och sov! har inte tid o skriva så mycket nu, men lite update iaf =) kanske ska träffa sophia senare, och sen älskling igen. ha en bra lördag. :*


äntligen fredag

har precis kommit hem från en lugn skoldag. tjejerna och jag var och åt på pizza hut innan baletten i skolan! Baletten gick 'galant' :) är verkligen för trött, men också sugen på att festa för det var ett tag sen. But right now i'm going to take a little nap, och vänta på cola, och så får vi se vad som styrs ikväll. 

hold on, och kolla de här klippet ;$ omg! säg vad  ni tycker!

mirror


suddig bild efter dansen!
godnatt.

Lottery

Kom precis hem ifrån stan med emmelie & louise, har gått där varje dag känns det som. Inhandlade mig nytt puder eftersom mitt håller på att ta slut, jag använder Kanebo's puder, det är verkligen att rekommendera, det kostar 380:- kan verka lite dyrt för puder, men det är verkligen värt det! Och lite mer smycken idag igen, och så några nya ögonskuggor. Och två par tröjor. det blev bara en snabbis, mer noggrant nästa vecka kanske! Jusjta, idag var det en fastighetsmäklare som var och kollade på våran lägenhet, vi ska försöka sälja den och flytta in till Örebro, om det inte blir så att jag byter gymnasium & flyttar till sthlm efter sommaren, Jag hoppas verkligen på sthlm=)

nu ska jag äta lite, och senare åka in till stan på dans.

små stjärnor

MIN TATTOO

en gammal bild på min tatto som jag gjorde i maj förra året.(för er som aldrig sett den) gillar den verkligen, för den syns ju bara om jag har uppsatt hår & det är ju bra om man inte vill att den ska synas ibland.

Ont i halsen

Hej, nu är jag hemma igen! Jag och älskling gick till willys och handlade, sen gjorde vi tacos, det blev en kort stund o träffa honom, för sen åkte jag & mötte vickan på stan sen drog vi iväg till Dansen mot lundby. Jag har ont i halsen, usch jag orkar inte bli sjuk till helgen nu. Ge mig sommar, sthlm, nya kläder och bra dans. ska sova tidigt ikväll. Nu ska jag göra en stor kopp te! Kanske kollar lite One tree hill, vem gillar inte oth? (förutom min pojkvän som somnar varje gång jag sätter på)

ta det lugnt, sov gott. peace ♥

Seg dag

Vakna upp bredvid min älskling imorse! Har haft matteprov idag, det känns bra, inte som det brukar kännas efter. Får hoppas att jag blir Godkänd iaf. Sen har jag inte haft några fler lektioner förutom klassråd, så det har varit lite segt o bara vara i skolan. Jag funderar på att gosa ner mig under täcket en stund, innan jag ska möta sammi på stan, ska vara hos honom till min dans börjar ikväll :) Skulle egentligen hinna ner till ungdomsmottagningen här i kumla, men det orkar jag inte med idag, så jag tar det nästa vecka. Imorgon är det sovmorgon, så skööönt!

ganska tråkigt inlägg men, blir inte så mycket update idag. Hoppas ni haft en bra dag ♥
puss

lurad

hahahaha,jag har blivit lurad! jag går & ställer mig i duschen, och efter en stund knackar mamma på dörren & säger, du har besök. och vem skulle komma nu liksom? jag ba; jaha jätte kul. fortsatte att duscha. när jag kommer ut ser jag sammi ligga i min säng. jätte roligt skojj alltså, så dum!:( men jag är glad iaf att han kom, men han behövde inte lura mig att han inte skulle komma! lätt lurad!

my ipod

Jag är bara tvungen och skriva att min bebis= min Ipod är äntligen tillrätta. Som jag skrev i några tidigare inlägg, tappade jag bort alla mina saker under chris brown konserten, men jag trodde bara det, för igår fick jag ett sms av emmelie att hon hittade alla mina saker i något konstigt fack i hennes väska. Kan ni fatta hur glad jag blev? :D nej det tror jag inte, man kan inte gå utan musik i öronen.

Jaha, ändrade planer ikväll. ingen sammi,  :( .... precis efter mitt senaste inlägg blev de ändrade planer så vi ska ses imorgon om jag hinner, för jag har träning sent på kvällen.

diva is a female version of a hustla

- Beyoncé

Och vi ska på henne i Maj, jag längtar såå, men man kommer ju vara '"lite" avis på hennes perfekta utseénde and body! Jag alldeles precis hem, dansföreställningen var helt okej :) riktigt bra dansare. men ja, modern dansstil är inte direkt min stil som de flesta kanske vet (men jag säger det till er som vill veta), men det kan va fint o kolla på. Stan hela dagen med emmelie & louise, vi åt kinamat och gick runt, hittade en massa bra faktist. Mest små saker, jätte söta underkläder. Är lite beroende av det kan man säga! Ska hoppa in i duschen & sen vänta tills min älski kommer. (oh han ringer precis nu) Vi ska mysa och kolla film, + plugga lite matte, för jag har prov imorgon! Vill somna ganska tidigt idag också, är för trött.

Men vi hörs imorgon, puss



I skolan!

Hej, jag sitter i skolan på datakunskapen! Just nu gör jag inte så mycket, men ska försöka förstå mig på photoshop snart. Slutar efter den här lektionen, då blir det stan med tjejerna som vanlig på tisdagar, efter blir det balett - träning& sen en dansföreställning med skolan ikväll, det blir kul, dansare ifrån svenska kungliga balettskolan. Och sen så följer sammi med mig hem och sover. det blir mysigt. Jag är alltid så glad med dig, jag behöver dig älskling.

puss, hörs sen!

here we come

Kom precis upp för mina långa trappor o innanför dörren. Jag måste plugga!! Shit, det har nästan inte varit något plugg i ettan men nu är det fullproppat med saker o göra, två engelska test/prov, ett matteprov, redovisning tisd o fredag på S-block, idrotts upg, analys till dansföreställning, om inte mer... + att jag måste hinna dansa, har träningar varje dag.
Hejdå fritid? Mycket klaga här men aja,

ikväll blir det iallafall dancehall. dance is life.
- - - - - - - - - - - - - - - -
nu ska jag snart dra iväg på dansen, ska möta upp sammi för han ska med & kolla idag.
hinner nog inte blogga mer idag. ha en bra dag!

here we come? hope so....
, peace


Goodnight gurls and fellas

nu känner jag att det är dags att gå o fixa sig inför sängen, så man orkar upp till ännu en ny skolvecka... Med tidiga mornar, det passar inte för mig alltså, men det är bara o kriga, så bäst att gå o lägga sig, och rensa mina tankar ifrån allt jag har o tänka på.. kanske berättar imorgon vad det handlar om. Men inte nu. Puss & Godnatt.
Hoppas alla haft en bra helg =)


antalet besökare stiger

Det skulle vara kul om ni som läser min blogg lämnade en
 liten kommentar, så man får se vilka ni är. Visa eeer :D Puss

nelly.se


första februari

Åh! Vad snabbt det går, helgen är redan slut.. Har haft en underbar helg med älskling. Han åkte nyss:( så har inte haft tid o blogga förns nu.
 
Vi har bara myst hela helgen, i fredags kom han till mig, då gjorde vi en stor marängsuisse, sen kollade vi på film( seven pounds) och hade det mysigt! Somnade sent som vanligt, och vaknade sent på lördagen och vi ligger alltid kvar o drar oss i sängen innan vi kommer upp. Sen gick sammi o köpte pizza till oss två, sen duscha vi o gjorde oss klara till bion senare på kvällen. Valkyria, helt okej :) Sen åkte vi tillbaka till mig i lilla kumla, somna sent as usual. Imorse var jag så gullig och gjorde frukost åt honom på sängen hihi. vi har legat i sängen hela dagen o såvar det ' Pussycat dolls present: girlicious' maraton på 3.an. Perfekt! Man blir så sugen på att ha en sån grupp! Aja, jag ska fortsätta mysa sönder den här söndagen by myself now :( och kolla på ' Americas best Dance crew' heeeell yeahh

bloggar senare eller imorgon. puss
fick nya vita nike air force i hög modell ifrån sthlm igår. tack mami.

RSS 2.0