spray tan in a can

hahah, fick hem denna idag... kan detta funka? vågar inte testa innan balen iaf

nu sticker jag iväg och dansar, lateroo!


sista måndagen..

i skolan..
och vi gjorde ingenting vettigt, vi satt och sjöng studentsånger tillsammans med våran lärare sen fick vi sluta haha!
annars idag har jag käkat på pacos, fixat limo till balen på fredag(tackar min mamma) & så beställt tid till spraytanning på onsdag, tänkte se om det går att bli lite extra brun till balen även om jag redan är rätt brun, hoppas bara inte på morotsfärgen haha det vore jobbigt! sen idag var det tårta och avslutning med f-linjen, vilket kul år det varit och jag är så glad att jag sökte förra sommaren, men så synd att jag inte kommit på det tidigare.. men f-isarna kommer verkligen att saknas! hatar avsked!!


someone like you

by Adele spelas just nu i mina öron




Thank U mama for the nine months u carried me through
All those pain and sufferin
All my visions, aspirations I owe it all onto you
This is my words and my offering ♥
grattis på morsdag till världens bästa mamma

söndag

hellu!
första gången jag faktist inte har söndagsångest, för allt i skolan är klaaart och det är så underbaaart! fint rim va? tänkte berätta lite kortfattat om veckan som gått, i onsdags uppträde jag på Miss Örebro 2011 på ritz, det var riktigt kul & sedan festade vi loss på rosé, kortfattat så var kvällen helgrym! Jag sov tre timmar för att gå upp och göra min sista redovisning, och jag kom upp till min stora förvåning!! Torsdags gled jag runt på stan tillsammans med amanda och malin, och som sagt shoppade loss lite! Fredags var jag och tog ett nytt pass ( varför blir man alltid lika ful på de där bilderna... ) och så hämtade jag min balklänning som jag fick sy in! På kvällen var vi påt igen, och då började kvällen på Ritz med massa rosé & sen drog vi vidare på beach party! Kort & gott slutade denna kväll klockan 6, haha jag hade det galet bra. Igår så åkte jag och mamma till marieberg för att jag skulle fixa naglarna, och sen hittade jag äntligen mina studentskor, det var kärlek vid första ögonkastet! Morsdag idag = middag hos mormor! Lite dåligt med bilder har det varit dessa utekvällar, men här har ni några från uppträdandet.







egopics






26 maj

hellu everybody!!
just nu känner jag mig väldigt glad, jag är klar med allt i skolan, lämnade in sista uppgiften idag och gjorde sista muntliga redovisningen ever. har glidit runt på stan tillsammans med amanda och malin idag, och så har jag också shoppat upp hela make up store, och gått lös på hm:s online shop, hittade en massa somriga plagg som jag bara var tvungen att ha, hittade också en skön långklänning idag som jag varit sugen på ett tag! jag har också varit förbi min sömmerska och fixat med min studentklänning, nu börjar det likna något måste jag säga! men jag är fortfarande på jakt efter shoes... jaja nog om detta, är bara allmänt happy. latero



!!!

hallååå, vart tog tiden vägen? om 17 dagar tar jag studenten.... nyss var jag en liten skitunge i högstadiet och nu har dessa gymnasieår sprungit förbi, nu ska jag ut i vuxenlivet! MEN JÄVLAR vad jag längtar, ursäkta mitt språk men livets dag är på ingång!!!

dessa dagar har jag insett att jag har rätt så mycket plugg, så både idag och igår har jag suttit med det! snart är jag klar med allt, sen är det bara chill fram tills studenten! I måndags agerade jag lärare till dansestet ettorna, var superkul och det var förmodligen sista gången jag dansade på svänghjulet.. eller iaf på väldigt länge, jag har blivit tillfrågat att komma tillbaka som gästlärare nästa år och självklart vill jag göra det! ikväll har jag varit och kollat på en dansföreställning av kompani-raande vo, så sjukt bra! imorgon är det betygsnack och avslut med alla dansare, kan innebära en massa tårar om jag känner oss rätt!  

ne, 17 dagar till studenten
19 dagar tills jag ligger på Ibiza och steker. livet e braaa



foto by: Evelina håkansson

breathe.dance.love

bjuder på tre bilder från dagen!







foton: Evelina Håkansson

photosession

Hey på er!
Har haft en superhelg med massa föreställningar, och alla har gått jätte bra vilket känns skönt eftersom det var min sista föreställning med entré. Lite smått sorgligt är det, men vem vet, kanske kommer jag tillbaka som gamling och dansar i 60+ gruppen ;) Idag har jag och min syster lekt lite framför kameran, min systers kompis är lite hobbyfotograf så hon ville ha lite utomhus bilder så då agerade vi modeller. Fick några riktig fina bilder så de kommer säkert komma upp inom en snar framtid! Har även ätit grillat och så i det underbara vädret, nu återstår bara en sak... högen med plugg! Ska invänta angelica så ska vi plugga tillsammans inför våran redovisning imorgon! Later


Video från helgen!

2 more to go!

2 föreställningar avklarade, imorgon kör vi de två sista! :)


showdansskolan entrés vårshow 2011

hallo!
nu är det återigen dags för en dansföreställning, denna gång med kära entré, och det blir mitt sista år eftersom att jag flyttar till sthlm nu i höst, sorgligt men så är det, det är verkligen något man kommer sakna och minnas sen så nu ska jag ta vara på dessa föreställningsdagar som är tosdag, fredag lördag på parkteatern :D det är temat hollywood broadway!
be there!


torsdag kl 18:30 
fredag kl 18:30
samt lördag kl 14:00 och 18:30






natti people

haft en mysig kväll i lillån. pussgonatt


 

listan ser nu lite bättre ut

*balklänningen har nu kommit,den är en beauty
*studentklänningen snart färdigsydd
*balskor - CHECK

långklänning

Förra året var jag ganska emot långklänning, men i år har jag verkligen fått upp ögonen för det..


vill ha!

student?

alltså hahaha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... jag har alltid vetat exakt hur jag vill ha det på balen och studenten, och jag har alltid varit bestämt på att jag skulle vara ute i god tid, hitta den perfekta klänningen,skorna och allt det där..

nu är det en månad till studenten bara, och min lista ser ut såhär:

studentklänning - halvsydd ..
balklänning - ej kommit ..
studentskor - big no
balskor - oh no
baldejt - efter många om och men, nej inte riktigt.
studentmössa - det enda jag kan sätta ett stort CHECK på

woho, allt känns så bra just nu!

balettakademien

hey på er alla fina!

har inte skrivit på ett tag, har helt enkelt inte haft tid alls. I helgen var jag nämligen på audition på balettakademien lördag & söndag. Jag sökte både f-dansarlinjen & streetlinjen.. och det var sjukt roligt men jobbigt eftersom jag hade 6 dansklasser + freestyle dessa två dagar! Och både igår har jag gått och väntat på besked, och för någon timma sedan kom det. Och jag KOM IN!! Nu är det bara att börja leta lägenhet, och så blir det Sthlm för mig i höst. lycka,lycka,lycka




who run the world?


dreams



i  veckan & helgen blir det sthlm, dans och lite annat!

RSS 2.0