28 mars - onsdag

Tiden flyger fram, och idag är det bara en vecka kvar tills jag åker till London med min underbara Sarah!! En spontanresa vi bokade. Vi ska njuta runt i värmen där, såg att det var 20 grader där idag, lite försommar. Ska bli så kul att få komma bort lite igen. Vi har tänkt att njuta av att bara vara där, dansa på pineapple, och självklart shoppa och festa, vi kommer att hinna med endel eftersom vi är där 7 nätter. Hade lovat mig själv en sak.. att spara pengar, I måndags "råkade" jag köpa ett till par nya klackar.. he he. 3 par på en vecka, så jag tror att det är dags att sälja några av de alla klackar som bara står, dom förtjänar att användas. Aja, nu ska jag göra mig iordning för imorgon ännu en dansdag. Hade förövrigt en grym dag med massa skratt i skolan!






stretch session

freeeedag= godis




vårkänslor

Åhh, äntligen börjar det hända något med vädret! Skinnjackan och brillorna är nu på igen och det är så skööönt.

Den här veckan har gått snabbt, helg imorgon redan! Jag har varit lite sjuk i början av veckan som gjort att jag missat lite dans( no fun), men det börjar gå över nu lagom till helgen, vilket är perfekt eftersom att jag får fint besök av Angelica från Örebro, och vi kommer fuck the city up, helt enkelt. Förövrigt älskar jag att bo i Stockholm, och numera bor jag mitt i smetet - mitt på Odenplan, så det är inga fel. Nu.. Vet ni vad jag gjorde imorse? Bokade biljett till min badass Nicki Minaj 8 juni, så grymt!! En applåd till Sverige som börjar fatta vilka de ska boka hit. Kan också passa på att tala om att jag ska se Kanye west & Jay Z den 29 maj då de kommer! Längtar redan. Nu ska jag chilla och njuta av kvällen, imorgon ska jag dansa balett & sen jazz med favvo Val!

Nya godingar som jag klickat hem. Me ♥ High Heels



fuck the city up

19 mars

Hej på er, ser att folk fortfarande kollar in här.
har haft ett uppehåll ganska länge nu, men nu tänkte jag börja kolla in här igen, skriva om mina dagar på balettakademien, dans, musik, vad jag vill göra, mode och vad jag känner för helt enkelt.

följ mig på instagram också där jag är ännu mer aktiv med bilder @louisehessel



RSS 2.0