sthlm imorgon

dansens dag är över, det har varit skit kul...men nu är jag för trött i hela kroppen så skriver inget .. förutom att jag lyckades skada knät !! skit kul att ni tyckte om det,, tack alla & kul att ni kom.
imorgon blir det sthlm med älskling, stan & bounce! lookin forward 2 it!


älskar att dansa med er. love ya ladies


Dansens dag imorgon

20.30 kommer fabulous köra på scén, o det är ju första gången vi visar oss tillsammans som grupp (förutom på wasa), så vi hoppas på en bra publik :D direkt efter kommer vi dansa skolans danser runt, 20.50 !
PEACE

fo' shizzle

sov hos älskling inatt, det var så mysigt så jag orkade inte gå upp imorse, låg kvar ett par timmar med bby sen gick vi upp och åt frukost, och sen gick jag ner till skolan vid 12! har datakunskap just nu, slutar för dagen efter den här lektionen. då blir det stan en stund med em & lou, sen träna med fabulous resten av dagen! :) nice nice! ikväll blir det att packa inför dansens dag, kommer ha föör mkt kläder med oss. men det blir bara roligt. Glöm inte att komma o kolla på oss imorgon. på tullängens café Innova, det kommer att vara massor med dansgrupper och massa bra dans, så ni missar något om ni inte kommer;) Fabulous dansar runt 20.30, om inte ändringar!

justja, fick 5 par örhängen utav Eden igår ifrån London, love'eem! thank u :*
ska lyssna på genomgången nu -.- peace


fabulous

dagen började med ett telefonsamtal från polisen, var 'vittne' så jag blev förhörd o.s.v. asså galet vare idag!!
så sjukt.
:)
tränat hela dagen inför dansens dag med gruppen. love ya´ll! det går bra nu,.första gången vi tränade med nya mixen o så, men vi ska nog fixa det. har gigg på både fredag & lördag också, sen den 8 maj. mkt på g med det vi älskar att göraaa ;) sitter hos min äääälskling nu! PUSS PÅ min gose!

new shoes

Metall Glads SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM Indian Chic High SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
new shoes! beställde dom till höger nyss och kommer beställa dom rosa om det kommer in i min storlek :D

Söndag

som är min & älsklings dag!

igår var det knas... allt fuckade sig igår asså, det är nästan skrattretande. livet var inte på vår sida alls,haha!  Allt p.g.a en liten mix som vi ska dansa till på dansens dag. och nu har vi en mix som är fett keff. help us! ah skönt väder hade vi igår medans jag,johanna & eve sprang runt hela örebro från kl 11 till halv 6 då vi var klara.. men en lite halvbra mix. , vi får skylla oss själva,we messed it up när vi redan hade en grymt bra DJ,sen blev de som det blev!  men det är ju dansen som räknas, så får hoppas ni gillart :) 29 april nu på onsdag dansar vi (FabulouS) runt kl 19.15 på tullängen på dansens dag! Ser fram emot det. Kommer också att dansa modern & ragga med skolan.
 
iaf när vi blev klara igår så väntade jag på bby tills han kom upp på stan, så tog vi tåget hem till mig, vi gjorde potatisgratäng & lövbiff tills oss själva.. och vi somnade inte förns 4 halv 5 inatt. vaknade endå förvånande tidigt vid 11 imorse, gick upp och åt frukost, sen la vi oss på sängen igen. älskar det på söndagar!
han har nyss åkt hem och jag ska fixa mig & sen kolla på någon film och somna till. är riktigt trött så vill somna tidigt, för imorgon blir det dans hela dagen, först i skolan, sen med gruppen!
peace ya'll

you're the best thing in my life
without you it just ain't right


new shoes


ska till studion med eve & johanna nu, sen stan & dansa.

chilldag

nationella gick kanon! chilldag annars. balett & modern! jag,em,lou,johanna,eve skulle fixa mix sen efter men det fuckade sig igen, så vi fixar dt imorgon. istället fick eve för sig att ta hål i tungan like us;) video kommer sen. hahaha! sen gick vi på stan en stund, jag,eve & johanna..blev ett par skor för mig. likeeeemm! sitter hos älskling, ska hem ikväll,är för trött. 

HATER*S!

finns det fullt av i örebro, vad gör vi med dom.. vi kastar dom ja!
'vissa' ska gå runt o snacka en massa NÄR dom inte känner en, att man är dryg o.s.v, en fråga bara, känner du mig? om du gör det, då kan du snacka! man ska tänka på det innan man öppnar munnen, jag kan säga att jag inte är det minsta dryg, är en riktigt go o glad tjej om jag ska vara ärlig, men kan uppfattas som dryg & det har jag alltid upplevts som. men om någon inte visar respekt mot mig gör jag inte det heller. så enkelt är det :) orkar egentligen inte lägga energi på det,  ville bara säga det så alla har det klart för sig. just so you know.. stop bein' a hater.


nog om det. Idag gick skolan skitsnabbt, jag & viktoria ledde dansklass på idrotten för hela klassen sista lektionen, efter drog jag,emmelie&louise till svänghjulet och väntade in eve och johanna, vi stegade igenom allt mest, för vi har inte fått våran mix!! det är knas nu. efter drog jag,johanna&eve och köpte mat och satte oss ute i solen på våghustorget som några luffare och åt, det var mysigt. sen gick vi runt på stan i någon timma innan raggan började för mig och johanna. och nu sitter jag här, helt slut men endå pigg:D nationella i engelska A imorgon, det ska nog gå bra hoppas jag! är mer orolig för matten, den kan ju bara ta sig någonstans ÅH!!
ha det så bra. pusss

before 'nd after;)


precis innan jag skulle till hårsalongen. ljuuuust


och nu efter! mööörkt:D

zebra

tänke bara skriva ett kort inlägg idag.
Idag är det min och sammis halvårs dag, tyvärr så kan vi inte ses idag, men vi ska ta igen det i helgen & göra något mysigt. ville bara säga att jag älskar honom mest av allt, och jag skulle aldrig tänke mig utan honom nu, han gör mina dagar, och det är bara han som kan få mig glad när jag är sur<3 det finns så mycket mer att säga men han är obeskrivlig så det säger allt. Jag älskar dig samuel<3
nu ska jag iväg till hårsalongen & färga håret!
fan vad skönt väder föresten.
peace


wööh

Tisdag, skoldagen gick snabbt :) sen blev det stan någon timma innan vi skulle dansa. köpta mig ett par ljusrosa jeans, LOVE THEM. och ett linne till! sen köpte vi med oss mat ifrån saigon, (såklart -.-, ni kanske lärt er att vi blivit stammisar där på sistone) sen drog vi till centralstation för o träna med gruppen, johanna saknades, men vi fick mycket gjort endå, nu är vi typ klara, vi ska bara mixa ihop låtarna o sådär. feels good!
Dansens dag 29 april, om ni vill se Fabulous!
Själva dansens dag börjar 18.00 och håller på till 22.00 men vi kommer dansa runt typ 20.00-22.00, exakta tider kommer snart.  
nu ska jag ta det lugnt, kanske går och köper cola, är fett sugen & beroende.
peace


vilken sköning


update

hemma nuu. mammi ,jag & mormor + lillebror åkte förbi marieberg för att fika, och såklart ville jag kolla i några affärer efter. så jag fick ett linne, 2 par örhängen & solbrillor med mig hem,även fast vi bara skulle fika.. freesh! thanks :* imorgon ska jag nog köpa lite mer som jag hittade men var osäker, bla annat rosa eller röda jeans! och på onsdag blir det  a new haircolor, mörkare :) + att det är ett halvår för mig & bby då<3
peace

grattis till emmelie, love u<3

utomlands

heyy. helgen har varit skön, bara slappat med min älskling! sånna helger behövs också. jag och brudarna taggar fett mycket på att åka utomlands nu i sommar, vi vet inte riktigt vart, men vi tänker oss 2 veckor!! hoppas på det..
sitter just nu på svänghjulet( skolans danslokal) och väntar på skjuts hem. ska byta ut mitt gymnasiekort IGEN, som inte funkar.. sen ska jag hem och ta det lugnt, för resten av veckan kommer bestå av träning varje dag. Dans dans dans. :D

älskling skär morötter eftersom att ja inte vågar :D


grönsaker & dipp ligger nära mitt hjärta alltså! + popcorn o choklad

Chris brown


<3

put my number in your phone

igår efter risbergskas vårkonsert mötte jag min älskling vid södra station,tog vi tåget hem till mig vid 10 och kollade på The Beach som gick på tv, det var mysigt som alltid, och idag har vi bara chillat mesta dels i sängen :* vi har bara gått upp för o duschat och för att ta någonting att äta, så mysigt har det varit<3 nu har han nyss dragit hem med senaste bussen som går 21.35? JÄTTESENT, jävla kumla!! -.- han var tvungen att dra eftersom att han har match imorgon. saknar honom redan, är så obeskrivligt kär i honom! ' men, nu ska jag göra ännu mer popcorn och slänga på en film.



underbaraste i min säng :*


bilder ifrån workshopen den 13 april.

workshop med cherie 13, jag i rosa!

jag i lila!






baby i LOVE U!


imorgon kommer ni inte höra något ifrån mig, men kommer gå på is-show med skolan, sen har vi ledigt, så blir det träning med dansgruppen, & på kvällen blir det risbergskas vårshow med klassen!=) låter chill. så kan inte göra så mkt efter showen eftersom det blir nog sent, boring, för är taggad på grillning eller party om det är fint väder. men my sexy love ska nog med mig hem, så det blir perfekt endå! <3 peace

tireeed

aj aj aj, helt sluut är jag. Ont i hela kroppen,men det ska kännas att man jobbat;) exakt samma dag som igår förutom att jag inte var med o dansade p.g.a min lilla skada som sagt. Men stannade kvar med halva dansgruppen och gjorde klart lite saker! Sen blev det stan en stund med louise & emmelie, och nu sitter jag här hemma, ska snart åka iväg till Marieberg en snabbis för att hämta ut tröjor vi hängt undan till dansgruppen... ikväll blir det att ta det lugnt, tigga efter massage av någon (a)

BouncE Caution med bby den 30 april<3

Elevator

hey, skolan var chill. dansen in school var helt okej:) och jag försökte dansa så mycket som det gick, p.g.a min 'skada' i hälen som jag började känna av i söndags, men den har bara blivit värre & idag är den som värst, tror det är typ överbelastning, gör skit ont när jag går iaf, typ som att det ekar i foten, svårt o förklara så nog om det.
efter skolan blev det stan med louise,lorena & johanna, åt på BK, det var längesen... sen vidare och kolla på hoodies som vi ska dansa i på dansens dag, vi ska designa själva på dom, men får se om vi hinner till 29 april. sen taggade jag till sammi, vi gick för & hämta biljetterna till Bounce Caution som vi ska på den 30 april, men det var någe knas med bokningen... chillade hos honom ett tag och nu har jag precis kommit hem, skönt o vara hemma. har inte sovit hemma på jag vet inte hur länge? och om, så har jag inte sovit ensam.. :P

imorgon blir det exakt samma dag i skolan som det var idag, och efter träning med dansgruppen. så hoppas min lilla 'skada' går över snabbt, ja orkar inte!!
ska lägga mig och lyssna på musik, skulle behöva plugga men jag är som jag är! 8-)
pusss L


14 april

hey, im back! ;)
helgen har varit great, orkar inte skriva så mycket om den men bjuder på lite bilder istället:) workshopen i västerås var kul o utmattande, skulle inte skadat om vi hade haft cherie hela dagen, för blev lite ointressant på slutet då man slutade intressera sig i vad man gjorde, men carmel var grym också! Men Cherie,herregud vad hon är grym,mäktig alltså! Hon har alltid lika bra koreografier och tips. Älskar att dansa för henne! Blev tyvärr inga bilder från västerås. dagen började med cherie, vi körde commercial hiphop(lite ragga inspirerad) fortsatte med Hiphop direkt efter, gillade den verkligen. sen två klasser med Carmel, coola koreografier!

tränat med fabulous och eve idag, fick ännu mera Gigg! Riktigt kul.
sen gick vi och köpte mat på saigon, sen vidare hem till eve, kollade kläder på internet och chillade..
och idag vare ledigt för sista dagen vill ha mera lov:( skulle inte skadat. Men det är ju endå ganska chill vecka,
sovmorgon,och halva dagen har vi dans, Ragga o Flamenco...helt okej, men flamenco? haha.. får bli en experience;)
sitter hemma hos älskling nu, ska gå och göra honom sällskap. See ya. Hugz

har inte så mkt bilder
















påväg till västerås
hahah...

påsk

fortfarande förkyld as hell :( inte roligt alls. Men imorgon bär det av mot sthlm iaf, ingen förkylning kan stoppa mig inte, haha. Det kommer bli fett chill, åker runt 10 imorgon, sen ska vi till lägenhet chilla & göra oss iordning, sen drar vi väl till fryshuset ganska tidigt för o hjälpa till, men vi chillar mest och har kul tills insläppet, =) Hörde att det skulle bli 20 grader imorgon? känns som att sommaren snart är här, hoppas på det iaf. På söndag blir det bara chill, kanske träffar någrah kompisar i sthlm o sådär. Sen på måndag åker vi direkt till V-ås & dansar som sagt. gör det med kärlek!!
ikväll ska jag äntligen få träffa min älskling också, ska packa och göra mig klar, sen blir det lite påskmat eftersom jag inte är hemma imorgon, och sen åker jag in & möter mi love, och så sover jag där inatt.
hörs på måndag kväll eller later..
puss på er, peeeace!



onsdag

hey ya'll. har inte skrivit på ett tag,föör skönt med lov iaf. jag har varit med min älskling & mina homies, har dansat med gruppen också, igår höll vi på och klura ut några tunga grejer vi ska göra, måste erkänna att vi är för skööna, haha! men vi kan inte riktigt bestämma oss vad vi ska ha, kommer alltid upp ngt nytt! Men lovar att det blir grymt. Och måste bara säga att det är vi, tillsammans med eve som gör koreografierna o allt jobb! :) så att ingen tror att vi bara får koreografier och sen kör dom...
är skit förkyld nu också, det behövdes juuu!? nej!! o saknar sammi massaa. och på lördag åker jag,louise& emmelie upp till sthlm och är sover kvar där tills måndag, chill huh, vi ska 'jobba' på the wave, vi går runt och är söta & dansar, och behandlas som VIP's haha! (synd att inte vik är med):. så drar vi på workshop i västerås på måndag morgon, dans dans dans, u gotta love it.
<3 peace

bilder från i lördags













peace out!!

knäpp

hello, har inte bloggat sen i lördags. men lördags kvällen blev bra, förfesten var great med alla ladies. bilder kommer nog upp snart. jag fick dans sommar jobbet, det var det jag menade med telefonsamtalet i lördags! sitter här hos samuel som är stupido som vanlig:D,love him!

Dagga dat

min dag börjar med ett telefonsamtal, som gjorde mig pretty happy :D
berättar mer senare... väntar på mina ladies nu. :)

hola

dagen har varit galet braaa! hade sovmorgon till kvart över 1, och då hade vi bara dans och sen slutade vi för dagen & påsklov gör allt bara ännu bättre, det behövs sååå! vi stannade kvar och dansade med fabulous, vi kom låångt idag, mycket slit av oss alla. thats good! sen drog jag & LG för att äta, efter drog jag till min efterlängtade bebis<3  saknat honom!! tillslut blev klockan mycket, och jag var tvungen o ta sista tåget hem eftersom han har match imorgon:( Och mina tjejer kommer till mig imorgon redan kl 12, EM & LOU, vi ska chilla hela dagen, sen framåt kvällen ska vi börja göra oss iordning, tagga, sen in på förfest with some ladies, och sen vidare till schools out! American Style, glöm inte bort de. ;)
PUSS/ louiz

tired of this game

skönt väder idag också:)
hade bara en lektion idag, och det var matte i en timma. sen åkte vi upp mot stan, jag,louise,emmelie,viktoria & lorena, vi var tvungna att kolla på ngt museum eftersom att vi får sovmorgon imorgon till kvart över 1, yey, och då äre bara dans, och sen är det påsklooooov! aja,iaf efter museumet gick vi på stan och så, sen åkte jag & louise tillbaka till skolan för båda skulle ha utvecklingsamtal. det jag har bäst i är ju dansen! och sen åkte jag hemmåt med mami, skulle egentligen stannat kvar i stan & sen vänta tills min dans började, men jag struntade i båda eftersom jag har inte världens bästa humör p.g.a en massa, men det tänker jag inte ta här. Imorgon blir det iaf dans,dans och åter dans med fabulous =)
Dance is my number 1, you know it!


1 april

hey yall.
1 april, ingen har lyckats lura mig iaf,någon
som lurat er, eller har ni lurat någon, berätta?

jag kom precis hem ifrån skolan,sitter och äter ben & jerry's och kollar på vänner, idag tänkte jag ha en sån här dag där jag verkligen inte gör någonting, fast jag funderar på att gå och sola senare men... Förövrigt älskar jag dagens väder, det måste hålla sig såhär. Och me n' my girls är taggade till lördag, american style är temat ..  ja, vi kommer såklart följa det, men det finns ju så många olika stilar där med som här?:) Snart äre påsklov och fatta vad sköööönt. vi kanske ska upp till sthlm och bo där några dagar, party hardy! ;) fick nyss ett erbjudande om att uppträda på arvika festivalen? är det en stor festval, någon som vet? tell me..
over and out, peace


satt ute i solen efter maten, det värmde!! för skönt

RSS 2.0