nelly.se



dom här ska bli mina! KLICK KLICK


27 feb

Sitter här och kollar på glashuset LIVE på internet, dom ska få gå ut nu så det stängs väl snart av. Ah det är en tråkig vanlig söndag idag då, för imorgon sätter skolan igång, uhh.. så jag ska fortsätta deppa lite och kolla på Big brother live kl 21.00 ikväll så får vi se vilka två från glashuset som kommer in till det riktiga bb huset. haha LIV, men tycker det är störtskönt, fast dom borde ta in lite skönare folk, de är för tråkiga till skillnad från 2006 säsong!


Adam & Eva Kliniken




finally! svullet men lägger sig om någon dag.. :)

trey songz

en sak som är säker, det är att jag kommer att vara på plats när trey songz kommer till sverige i april!! det är precis dagen efter studentkryssingen, så vi är redan i sthlm vilket är PERFEKT! älskar hans röst och låtar, och det är ju bara ett stort plus att han är så jävla smexig!




galet skön


movie night



efter dansen kom amanda och angelica hem till mig och vi körde en filmkväll med massa fett, kollade på bigbrother och psykfilmer, så nu sitter jag och inbillar mig själv att jag håller på och bli psyk klockan 4 på natten? dags att sova kanske.. men jag måste bara tillägga att vad är det för random folk med i bigbrother denna gång... haha det blir kul att se! jag minns att jag inte kunde missa ett enda avsnitt av det när jag var mindre när det gick på tv för några år sen. NEJ dags att sova. GODNATT :*


Söndag

Känner mig seg idag, men vill hitta på något så vad kan man göra en seg söndag? Känns som allt är stängt och alla ligger hemma i soffan! Sen brukar det vara så att man har ångest för imorgon börjar ännu en ny skolvecka, men så är det inte denna söndag för nu har vi LOV! Så sjukt skönt och behövligt :) Senare ikväll har jag sista dansen innan lovet, mixen på entré, sista gången med jazz( vill ha mer jazz) och sen börjar ragga perioden!

Får se vad som hittas på senare, nu ska jag gå och göra mig iordning! Cya


bombaclat

säger bara i TISDAGS!!! det var livets dag.. det var så tuungt, och hade så sjukt kul tillsammans med tjejerna, en oförglömlig kväll! och den var så lång haha, vi var där tidigt och körde natten lång, mavado var fffreaky freaky som en dancehall artist ska va, riktigt tung! sov 3 timmar den natten och gick upp till skolan vid 8, vi var inte trötta va? men så väärt det.



ett klipp från tisdags ( fler bilder kommer att komma)


burlesque

ohhh, äntligen har jag fått se burlesque :D älskar sånna filmer, och alltså Christina Augileras röst dödar mig.... förstår inte var den där rösten kommer ifrån så sjukt mäktig röst från hennes lilla kropp, hon är 30 men ser fortfarande ut som hon vore i 20 års åldern, fresh! sen ska vi inte tala om Cam giganet som är med i filmen, den killen är heeet, vart finns dessa män ärligt talat? ska fortsätta att vara kräsen tills någon som kan mäta sig med honom dyker upp haha.

jaja, nog om det, igår blev ännu en lyckad fredag, denna gång var alla tjejer med för en gångs skull och vi började kvällen hemma hos louise & emmelie, och sen drog vi vidare till frimis och hade riktigt kul, marciz är tillbaka i dj-båset och igår måste jag säga att det var riktigt drag med massa bra musik, så det blev en riktigt kul utekväll tillsammans med tjejerna. kvällen slutade väl någon gång efter kl. 04 - 05? tackar för den kvällen ; idag har jag och mamma varit en sväng på marieberg och sen har vi också gjort en måttbeställning på min balklänning, äntligen har jag hittat den, så fin är den!  resten av dagen har jag bara tagit det lugnt, så skönt. imorgon ska jag, mamma och miguel gå ut och äta lite tidig alla hjärtans dag - middag på efesos innan dansen, det blir mysigt. NATTI


mavado

nästa tisdag ska jag tillsammans med mina gyals till Göta källare i sthlm och se denna dancehall gud!!


Har glömt

jag har sagt flera gånger att jag ska visa vad jag köper, glömmer alltid att göra det, var mycket bättre förr och då kanske min blogg var lite roligare, men så är det när man har mycket för sig, ska försöka göra det oftare i a f!



Jeffrey Campbell inspirerade klackar från nelly 449:-



din sko 399:-

student 2011

har varit och kikat lite på balklänningar idag, jag har en bild i huvudet på hur jag vill att den ska se ut, vet precis.. så jag funderar på att sy upp en istället, men hur ska jag lyckas förklara så att jag får precis som jag vill ha det och för att bli nöjd? när det gäller sådant är jag verkligen perfektionist, blir det inte som jag vill ha det, nej då tänker jag inte ta på mig det.. så i det fallet är jag lite rädd att om man spenderar massa pengar på det och sen blir det inte alls som man ville! är det mer värt och köpa en då, eller att sy upp? det är frågan...

sitter också och tänker på studentklänning, tycker endå att en studentklänning ska vara vit, söt och enkel, men det finns så många olika modeller osv som jag vill ha, jag hatar att jag vill så mycket, för jag får oftast beslutsångest när det gäller sånt här.. Och eftersom det är studenten och bara är once in a lifetime så vill man ju att det ska vara perfekt!! ni kanske tycker jag är tidig, det är bara februari, men det kommer gå fort kan jag lova, ohh jag vill bara stå där nu med mössan på!!


helg

hello ppl:*

har haft en sjukt bra helg, i fredags blev det utgång tillsammans med Sara,Johanna och Viktoria,  vi började förfesta hos sara, sen åkte vi vidare till frimis vip-förfest de hade & efter varsin shot drog vi till Balkan Vybz på mollys, och vi bodde på dancehall golvet hela kvällen.
finns det dancehall musik då kan inget slå fel, det var längesen som jag hade så roligt under en utgång, riktigt värt det!! kvällens konstigaste kommentar måste varit: hej känner du igen mig? jag har sett dig på bild...
jaha trodde du att bilden var levande och att jag ser igenom den? smart kille hahaha


Dagen efter vaknade jag klockan 3, sliten tjej? Bestämde bio med Angelica, och vi såg disneyfilmen Tangled som vi har velat se så länge... det är vi och barnen haha! oho så himla mysig film var det, sjukt roliga skämt också, jag anser att man aldrig kan växa ifrån disneys filmer! Angelica gjorde en klassiker och spillde ut alla popcorn precis när vi köpt dem, hahaha jag dog av skratt.  Efter bion åkte vi hem till mig och såg en till film och däckade.

idag är det dans som gäller, klackjazz kör vi... och jag har bara klackar med 12-13 cm klack, vilket inte är så bra att dansa i, så funderar på om det är dags och köpa några låga kanske? efter dansen kommer pappa och hämtar upp mig så ska jag övningsköra en stund och sen till amanda som fyller 19 år idag, så det blir myskväll hemma hos henne :D puss på dig snuttan :*

CIAO, later




fredags, p-p-artyanimals

man blir glad


Here I Am

This is a crazy world
These can be lonely times
It’s hard to know who’s on your side
Most of the time

Who can you really trust
Who do you really know
Is there anybody out there
Who can make you feel less alone
Sometimes you just can’t make it on your own

sjukt fin låt!


!!!

skadad i vänstra foten,
YES precis vad som behövdes på allt annat... orkar verkligen inte, vill kunna dansa!


RSS 2.0