valborg!

hey på er!
igår hade jag fullt upp med dansens dag hela dagen, det var en perfekt dag att få tillbaka sin danslust efter att ha tappat den i några dagar, det har aldrig hänt och jag blev lite orolig där men det varade inte länge, kärlek till dansen ♥ På kvällen så drog vi och kollade läget på FRMS, 48 h var igång och vilket drag det var, men vi drog hem ganska tidigt och bestämde oss för att köra idag istället, och idag kan jag lova att det blir ännu bättre ... och ännu längre köer, så ni som ska dit lär inte ta med er något att lägga i garderoben, det sparar mycket tid! :)

ha en bra dag, och drick er inte för fulla!! PUSS PÅ ER!


två-dagars band

I helgen får ni inte missa CAMPUS 48 h som är nu fredag & lördag, det kommer bli grymt! 
Och idag och imorgon är det sista chansen att köpa tvådagars- band så att ni kommer in båda dagarna,
jag säljer så det är bara att höra av sig, här eller facebook (Louise Hessel)! 170:-



take my wings



så skööön låt, och han har en av de sexigaste rösterna

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller

Wadup people!

Skolan började idag... ångest, fast det blev en riktig kort dag och det var inte så farligt ändå! Sedan har jag hunnit med m-berg för att köpa hårfärg, jag har haft körlektion, och så har jag fått reda på att jag har MVG i mitt iv-val, trafikteori så det känns ju ganska bra! Och såhär på kvällen hade jag en kort dansklass med f-linjen, och herreguuud vad jag känner att min kropp fortfarande är helt slut efter denna hektiska månad som varit, nu under lovet har jag bara släppt allt och musklerna har gått och lagt sig, och på fredag är det dansens dag och jag har aldrig varit mer otaggad, brukar alltid se fram emot uppträdanden men jag känner att det varit för mycket sånt nu! Får väl bara köra på, ingenting mer att göra! Något som jag är taggad på är DEMARCO imorgon, woho jag ska gå ALL IN! fiesta mi seeeh!


värme

Hey, hoppas allt är fint med er!
Med mig är det underbart och jag bara älskar vädret, känns att sommarn är på G!
Hm, vad har hänt sedan jag skrev senast.. Torsdags uppträde vi som sagt på satin, det gick skitbra och kvällen visade sig bli sjukt kul, gratis shots och alkohol och sedan var kvällen gjord, tror inte jag stod stilla en sekund den kvällen, sov inte många timmar den natten heller så jag var ganska så slut hela fredagen då det blev grillning. Lördags vaknade ja upp med ett påskägg i sängen och sen blev det påskmat i kumla med släkt, till kvällen drog jag och några tjejer till en lokalfest men det styrdes ganska snabbt till satins uteservering och sedan gick vi in och dansade lite, haha och gårdagens natt slutade 7 på morgonen... Tiden rinner iväg haha! Idag har jag och mamma legat ute i solen halva dagen och nu ikväll träffade jag mandi, vi satt i stadsparken och bara chillade med livet, och sedan tog vi oss till ivy bar och fortsatte med det en stund, lite tröttare tjejor dock så nu sitter jag här och ska snart ta och sova! Men jag tänkte svara på frågorna lite snabbt här under. PUSS


gårdagens!



Vad ska du göra efter studenten?:)
jag vet att jag vill fortsätta dansa men jag vet inte hur,var.. det beror på om jag kommer in på det jag söker, men jag vill resa runt och dansa utomlands!

VEM HAR GJORT DIN HEADER?
skulle du kunna hjälpa mig lite med min blogg?
hur många syskon har du?
:)

det är en tjej som heter Jennifer som gjort min header, jag är inte någon expert på att göra headers haha!
jag har tre syskon, två bröder och en syster och så har jag många "låtsas syskon" eftersom jag har skilda föräldrar


hur sminkar du dig? :)

det beror på vart jag ska, om det är fest eller vardag! men till vardags är det ' de vanliga ' puder, lite rouge, mascara, ögonbrynspenna! till fest är det lite olika beroende på klädval osv

är du på g med någon? isåfall vem?

det skulle jag inte påstå!

Du behöver inte svara på allt om du inte vill såklart men då är du tråkig! 1. Är Tim gay? Han är så jävla het. 2. Är du besatt av ditt utseénde? För enligt mig fixar du dig med smink o kläder varje dag som att det är party. 3. Har du varit i jamaica nångång? 4. Är du avundsjuk på Binta? 5. Varför tittar du mördarblick mot alla när du går runt på stan? Är det så du ser ut eller är du allmänt dryg o tror att du är bättre än alla du inte känner?

Haha, kul att du är så frågvis..
1. Nej Thim är inte gay!
2. Besatt skulle jag inte säga, men jag bryr mig om mitt utseende! Okej, jaha då kanske vi har olika uppfattningar av vad som är fest och inte! :) 
3. Har inte varit i jamaica, men det är en stooor dröm jag har som kommer gå i uppfyllelse
4. Jag är inte avundsjuk på någon binta
5. Jag har alltid fått höra att det ser ut som att jag ser sur och dryg ut, men det är bara så jag är skapad och inget jag kan göra åt och ingen människa går och ler exakt hela tiden, men jag är ingen dryg person och tror absolut inte jag är bättre än folk haha, lär känna innan du dömer, och döm aldrig någon efter dens yttre det är något jag lärt mig under åren!

varför är jag så jävla bäst? :D hahaha och buh på dig som missa studentkryssningen :(
hahaha sofia, dansare är bääst det är så!

har du och ahmed yasin haft något ihop?
neeejdu!


-







fick en förfrågan om att ha frågestund förut, och ja varför inte, fråga på hur mycket ni vill tills jag säger stopp!

DJ battle

Hallo!
Kände att det var dags för en liten uppdatering, jag har då varit sjuk ända sedan förra veckan, och det blev värre av att jag hade dansföreställningar osv, sen tackade jag ja innan jag visste att jag skulle bli såhär sjuk till att uppträda nu på torsdag på satin, så jag fick bara ställa upp på att träna i måndag & tisdags också, vi satte ihop ett litet dansnr på en dag lite snabbt och jag har inte dansat det fullt ut eftersom att jag ville bli frisk, men det blir nog kul! Jag missade också studentkryssningen som var i tisdags.... kul att jag kastat 1200:- åt helvete och att jag inte kommer få ett öre tillbaka! Det lägger vi bakom oss nu... Igårkväll blev det istället bio med Johanna, och vi såg Ritualen som var riktigt vidrig men bra! Tyvärr hade jag svårt att somna för att jag såg alla äckliga varelser i huvudet och trodde dom var bredvid mig hela tiden, haha...
Idag har jag haft en riktig segar dag hemma i soffan, det var första dagen på riktigt länge som jag inte har dansat eller varit tvungen att vara någonstans, har dansat konstant varje dag i ca 4 veckor nu och det tar på ens krafter. Men som sagt imorgon uppträder vi på Satin på DJ battlen! kom och supporta ;) 


nattinlägg

hola!

Föreställningarna är över, och de sista gick jättebra även fast jag kände hur
tröttheten ville ta över, men det fick den inte förns efter.
Jag tackar för en riktigt rolig helg tillsammans med f-linjen!

Idag hade jag streetklass, och hade det inte varit för den hade jag kunnat sovit hela dagen, men jag tog det extremt lugnt eftersom att jag hostar ihjäl mig här, och imorgon har jag sista dansen för lovet kan man säga. Känner att jag behöver ledighet från dansen, det har varit alltför mycket på kort tid, två föreställningsveckor som har varit riktigt roliga, men det tar verkligen på krafterna och jag skulle helst inte röra en fena på ca två veckor nu och se till att bli frisk men sån tur har jag ju inte! Nej, jag borde sova nu och sitta sluta skriva skit..

puss på er




trötter

då har vi haft 3 föreställningar då, dom första gick skitbra, allt satt där det skulle men kvällsföreställningen var ju bara kaos för min del .. jag får helt enkelt ta revansch imorgon, sjukligheten tog över lite och mitt fokus flög iväg nån annanstans tror jag! jaja det kan inte alltid bli som man vill, och sen är jag ju min största kritiker. nu ska jag hoppa i sängen och imorgon ska jag vara frisk!!


nöjd tjej

finallyyyy, min fina studenmössa är här! älskar den. min bara min höhö
snart är det dags!!
 





föreställningar, påt igen

hellu där!

ja nu är det dags för föreställningar igen dock inte lika stor som vårkonserten, det hade jag nog aldrig orkat, denna gång är det med f-linjen! så bloggen blir lite lidande som ni kanske märkt, har heller inte hunnit vila upp mig riktigt från vårkonserten, trötta muskler och en rejäl förkylning på det... jag får göra det bästa utav det helt enkelt så ska nu hoppa i säng och vila upp mig, Imorgon har vi  två skolföreställningar och en offentlig på kvällen, puh! puss på er





casting, MISS ÖREBRO 2011

Hör upp hörni, är ni intresserade av att modella? nu är det så här att två av mina vänner har en Casting på G, och Detta kommer bli grymt, så läs här nedan för mer info, och anmäl er!!  
- - - - - - - -
Miss Örebro 2011 kommer bestå utav en helkväll där ca 20 stycken tjejer kommer att tävla om Titeln Miss Örebro! VINNAREN får åka till Stockholm på en riktig photosession med en av Sveriges bästa modefotografer.

Det blir en glittrande helkväll med massor av party, mingel, musik och mode! Kvällens höjdpunkt är den stora modevisningen där våra modeller presenterar sig själva samt det senaste sommarmodet.

Trivs du med att stå på scen..., har du en personlig utstrålning och gillar att stå framför kameran? Nu får du en chans att vara med om en spännande och rolig utmaning! Är du beredd?

Vill du vara med, sätt fart och skicka in din intresseanmälan till oss senast lördagen den 23/4!
Skicka in en bild samt namn, ålder, storlekar och en beskrivning av dig själv med tre ord.
Vi meddelar sedan ut datum, tid och plats för Castingen!

Har du några frågor kontakta då oss på [email protected]
(även hit du skickar in intresseanmälningarna!)

VI HÖRS!!
Marinela & Johanna


what it was like

här kommer ett klipp från vårkonserten, jag älskar denna låt och är så glad att vi fick dansa och koreografera till den!


då var det slut


art of motion - premiär!!

hey på er!
har levt på hjalmar bergman teatern hela veckan, och då menar jag verkligen att jag bosatt mig där!!
och det kommer jag göra två dagar fram då vi kör hela 5 konserter, med premiär imorgon, det ska bli sååå kul, och nu inser man hur bra människor man har omkring sig. det kommer bli risbergskas grymmaste vårkonsert med en massa olika stilar! får en liten tår i ögat när jag tänker på hur mycket jag kommer sakna detta, så jag ska verkligen passa på att njuta, nu blir det lite kvalle tid för mig själv för att ladda upp inför imorgon, ska ta världens längsta dusch och gå och lägga mig tidigt!

såhär ser vår ( dansarnas ) otroligt städade loge ut efter 3 dagar!




från repet idag innan breakin' dishes

:* vi ses på hjalmar bergman teatern!


4 april

hellu alla söta!
tänkte slänga in ett stort GRATTIS till min älskade vän johanna som fyller 19 år idag :D HURRA HURRA HURRA!
och sen tänkte jag bara säga att min största dröm för några år sen kommer att gå i uppfyllelse, OMARION kommer till sverige, jag skojjar inte när jag säger att jag var kär i han på riktigt, alltså riktigt kär och det var typ det bästa som skulle hänt mig då! Haha, nu är det ju inte så illa men jag dör för honom fort, kolla bara på honom!! jag ska vara på plats, 7 maj i stocolmo!




demarco

i veckan fick jag meddelande av Marciz om att de fixat en grym dancehall artist till Örebro och att det skulle släppas på Lördag kl. 18, så självklart väntade vi spänt och gissa vem det var?! DEMARCO, helt galet!! Han kommer den 27 april till vår lilla stad Örebro och fuckar ur på frimis!! MADNESSSS, detta kan inte missas!







klassiker..

Goodeeeh

Nu är tjejerna påväg hem till mig för att boka reza till Ibiza :D wihoo


efesos

hey guys
Igår efter en hel dag av rep i aulan var vi alla tjejer helt slut, och mucho hungriga! Då var jag väldigt glad att vi reserverat bord på efesos med livets mat, nomnom! Det var vår present till Louise som fyllde för ett tag sen! Så nu har jag ätit för hela helgen haha. Sen åkte bilen mot viktoria där vi kollade på film och hade det mysigt. Idag kanske det blir utgång men en lugn sådan får det bli! Jag längtar till nästa helg då vi har Vårkonserten, BE THERE!

pöss









RSS 2.0