29 juni

exakt två veckor kvar till turkiet!

idag har man legat och stekt på gvik hela dagen tsm med en massa vänner, känns som den riktiga värmen börjar närma sig iaf =) sen åkte jag och mötte ida på stan & vi drog och käkade på Max, nu sitter vi här och chillar hemma hos mig, ska dra en film nuu. Hoppas på fint väder imorgon också. Och pratade nyss med timpan, han gick vidare från första audition dagen :D glad jag blir!! pöss

27 juni

hola
kom precis från marieberg med thim, fick med mig lite snygga linnen, halsband och en bok.. läser ju house of night serien, vampyrböcker i samma stil som twilight & vampire diaries ungefär, man fastnar verkligen! På förmiddagen så satt jag ute i det härliga vädret, och imorgon ska det bli ännu finare och då blir det nog harge hoppas vi på. Nu ska jag läsa lite ute och ta med mig jorgubbarna, senare ska jag övningsköra med pappa.
:*

thim åker bort idag i två veckor till sthlm, han ska göra audition till balettakademien, håller tummarna på att han klarar sig hela vägen!!

26 juni

sommarn flyter på, och igår vare midsommarafton. helt okej lyckad kväll med fyllekubb,dans och trevligt folk men inte mkt alkohol för min del = skönt, men kom i sängs runt 5 halv 6 tiden efter en nattpromenad med en trevlig person och då var jag skapligt trött! så var först och åt mat hemma hos mormor och morfar i kumla, sen drog jag vidare till angelica som styrde midsommarfesten, och där var vi hela kvällen, tack för den angelica;) idag har varit en riktig segar dag, men tog mig till kumla och träffade louise i några timmar, alltid lika roligt att träffas eftersom vi knappt hinner, men vi borde ses oftare om man hade tiden. med goda vänner håller alltid kontakten oavsett<3 har precis kollat på en dokumentär om MJ tillsammans med mamma, igår var det ett år sedan han dog, r.i.p, always in my heart! Snart blir det sängen och imorgon har jag inget planerat mer än att jag ska övningsköra .. kisses








24 juni

hey
sitter här och tare lugnt med mamma, har verkligen börjat gilla att bara sitta och tare lugnt, no stress.. när jag var mindre var jag typ tvungen att ha ngt att göra! Både idag och igår har jag gjort ett litet småjobb tsm med thim, vi har nämligen hållt i två dansklasser för Drömsommarjobbet, så vi satte ihop en locking koreografi, och en new style till dom som de fick lära sig, och sedan ska dom ha med de på sin slutföreställning, fast dom kommer att få ändra hur dom vill med stegen, så det blir kul och se hur det kan bli. Men skönt sätt att tjäna cash på, och det jag vill och ska göra i framtiden! Skulle iväg och träffa louise nu, men det blev så sent i och med att hon bor i kumla och med att vi har andra planer ikväll så vi tar det på lördag istället, saknar henne! Nu ska jag försvinna in i min bok jag håller på och läser igen.

och jag vill passa på att säga GRATTIS till mina vänner
Ida Österberg och Sara Qureshi som båda fyller 18 idag <3


till hösten blir det också F-linjen, det jag gjorde audition för några veckor sen till.
och så mix avancerad igen som jag också fick svar från igår! :)

22 juni

hallååå! hehe, im back.. saknat mig? (näe) lite, erkänn dåe..
okej är på ganska freaky humör som ni kanske märker, men glad är jag iaf. har gjort lite olika saker men hela veckan vare bl.a dans, sen igår var det audition till mixen igen, roligt var det och jag gillade speciellt raggan :) Kanske börjar jag hitta tillbaka min kärlek till raggan again. kan lägga in lite bilder som får sammanfatta lite! har faktist övningskört också!


häng med timpan


mys på balkongen


Extra syster Mimmi blev 18 :*

 
massa dans




grillning med louise,viktoria och tomaz hähä

mys kväll med tjejerna

igår vare dans & på kvällen kom massa tjejer hit till mig och vi chillade på min balkong mest hela kvällen, med massa godis,chips och dricka och massa tjejsnack, tummen upp!


ange emma malin louise


viktoria oh linn

louise emmelie jag linn


linn och jag, snygga javeest


mandy gosar lite haha


puss

Let the music take over

Godkväll people, precis kommit hem från lorena, har varit där med johanna och henne, vi har myst framför film och tv, åkte och hyrde film och köpte lite godis på den nyöppnade butiken ''hemmakväll'', riktigt nice butik. hehe reklaaam! Jag är dock sjukare än igår, mitt huvud här tungt och ja borde igentligen ligga o vila upp mig men nä, imorgon blire dans, ännu en vecka med dans, men får se om jag går hela veckan.. borde inte men blir rastlös utav att inte få dansa. sovdags, lateroo.

nothing on you babe

hello people,
precis hemma från bion och jag säger bara, DANSORGASM, det var sjukt mycket dans i filmen vilket det inte brukar vara, så det gjorde filmen värd, och ja handlingen var okey, men dansen alltså ... kunde knappt sitta stilla!
min hals har blivit värre, orkar inte bli sjuk... eller jag är, men vägrar inse! Och vill ni veta en gullig sak, när ja kom hem så ser jag ngt ligga på min säng, så äre thim som har varit hemma hos mig och lämnat bikinitrosor han köpt till mig, jag köpte en bikinitopp häromdagen & så fanns de inga trosor i rätt storlek, och så hade han hittat dem i min strl och köpt dem! Plus att han köpt massa rosa skummbananer som han tycker representerar mig xD Världens underbaraste vän är han!


streetdance

Hellu!
Man vill inte göra så mkt i det här tråkiga vädret, man vill knappt gå utanför dörren men ikväll blir det iaf bio med sara,johanna & lorena. Vi ska se Streetdance, ( såklart man måste se den, vi dansar ju allihop hehe) synd bara att dom inte visar den i 3D här i Örebro, får se om den är bra, det är iaf tunga dansgrupper som Flawless och Diversity med!


rainrain

och det bara regnar... men vadå, det är så den svenska sommarn ser ut ju :) japp, senaste dagarna hare varit dans och sista var igår! var kvar och dansade lite med timpan, sen drog vi en kebab på palette hähä! Och idag har det regnat hela dagen så man vill ju bara ligga under täcket, men tillslut kom jag iväg till amanda där malin var, sen cyklade vi till adam i regnet och vi var ju nyduschde när vi kom fram. Kom precis hem därifrån, blev hämtad som tur var, så så har min dag sett ut, inge vidare intressant. + att jag är förkyld, ont i halsen och magont på det.. okejjjj, känner att det inte blev någe roligare inlägg för att jag berättade det, det enda jag känner för att göra är att dansa, längtar till bounce ♥ biobiljetter till eclipse CHECK det är ngt att se fram emot iaf, nerd som ja är 8-)

 


nya älsklingar



pon di floor

Holaa!
idag blev det stan med amanda,malin och ange, och senare kom limpan & sen fick vi för oss att dra till marieberg, så vi tog anges cab och cruisade iväg dit, fick med mig lite sommarlinnen och klänningar, det behövdes! Senare vare bara att dra iväg på dans, KÄRLEK säger jag bara... så sjukt kul och jag älskar fridas koreografier! Har spenderat kvällen hemma hos mig med linn,ange och amanda :) chill & film, dom drog precis och jag känner att tröttheten börjar ta över, inte mycket sömn de senaste dagarna/veckorna. Imorgon vet jag faktist inte vad som händer förutom dans på kvällen, hoppas på fint väder iaf.. G'night!




dansssjamårbra

Dagen blev inte som tänkt men underbar endå, jag o ett gäng tänkte åka till säbylund om vädret höll sig men nej, det var molnigt såklart. Så jag och amanda satte oss på soleo och käkade pannkakor, mumsigt... sen drog jag iväg på 3 och en halv timmars audition till f-linjen vilket gick jättebra, kom vidare till intervju & sedan får vi svar i veckan på om man kom in! Drog raka spåret till entré där sommarkurserna har satt igång, commercial jazz ska jag gå hela veckan, och jag är såå glad nu efter att fått dansat en hel dag efter uppehåll, träningsvärk imorgon, jarrå! Nu ska jag ta mig till thim och kolla massa film ..

ciaoo

sommarlov

Har ju missat o säga att i torsdags fick vi sommarlov :D:D och börjar inte förän 24 augusti, så det känns underbart! har legat ute med thim i solen halva dagen, sen blev det bio med lorena lite senare på kvällen, kom precis hem från den. Vi såg prince of persia och den var riktigt bra, över förväntan fkts. det är bra när man inte har så höga, då blir dom bra vilket som haha! Hoppas på att det är stek imorgon, och mot eftermiddagen ska jag på audition till f-linjen! Har inte dansat på flera veckor så jag hoppas det ska gå bra. NATTI :*

(angelica har äntligen kommit hem, hoppas på att få träffa henne imorgon och se hur jävla brun hon är;)



lille klassen, vårt år i 3an, kommer bli så braaa

sjung om studentens lyckliga dar..

Började dagen med att möta upp besmir vid 12, och så cyklade vi upp till risbergskas utspring, det är sjukt vad taggad man blir, och nästa år är det min tur, kan knappt fatta det. Sen drog vi oss mot stan för att kolla på alla studentflak & så mötte vi upp johanna, ännu mer tagg på stan! Satte oss på subway och åt och kollade på alla glada studenter. Sen åkte jag & johanna hem till thim på hans studentmottagning, drack lite champagne och annat gott! Vi hade tänkt att festa på kvällen, men vi fastnade hemma hos mig för vi blev så trötta och orkade inte dra ut igen, så vi satte på en skräckis och nu drog hon precis iväg för att jobba och jag blev själv.. funderar på att dra till johannes där klassen är, men orkar jag det?
till sist ett stort GRATTIS till alla studenter och jag hoppas att dom alla får en guldkväll!


imout




2 juni

ååååhå vad härligt väder det är, och vad snabbt det har gått det är 2 juni?! hur gick detta till, det är helt plötsligt sommar och det är sjukt underbart, älskar livet just nu! Och imorgon äre sommarlov!! Och idag bokar jag & thim in en resa till turkiet, eftersom att allt blev knas med magalufresan med tjejerna. Bounce är inbokat i slutet av sommarn, perfekt! Igår var det krampen, vi förlora(?) men vi vann förra året & resten av gångerna så det är GRISPOWER anyway! Igårkväll så satte vi ett gäng oss i stadsparken och grillade lite, kikade igång pipan och bara njöt av livet fram till 12, och idag har jag,louise,viktoria amanda & malin solat hela dagen i stadsparken. Ikväll blir det rosta gärde med vår kära klass :) grill och lite kubb kanske?










finaste bilden. sötisar, linn & viktoria








<3


RSS 2.0