sista augusti

känner att ja blivit dålig på att uppdatera, haha! helgen gick fett snabbt.. och redan en skoldag avklarad på denna vecka, närmre till min b-day (17 år,suck) och helgen då det blir fiestaaa som jag är sjukt taggad till. iaf, idag har vi tränat med gruppen(fabulous).. fixade lite koreografi till vår audition som kommer vara nästa tisdag på svänghjulet kl 17.00, som det ser ut nu iaf! =) nu ska jag gå och fixa o trixa lite .. sovmorgon imorron sen dans all day (Y)

kolla på de här sötisarna dååååe ♥ nöjda glada & nyinflyttade!

answers

tänkte svara på era frågor nu :) har ni mer är det alltid bara att fråga.


av Olivia

hur mår du egentligen? ...
ungefär samma sak som hände mellan dig o killen hände mig också, vet att de e skit svårt men man kommer över det! men hur är det med dig? bra hoppas jag. och är lite nyfiken, har ni funderat på att bli tism igen eller så? ... kram!

svar; Jo, självklart var det jättejobbigt i början, men jag börjar komma över det. Klart det är svårt att inte ha den man älskar hos sig, men jag klarar mig jättebra själv, och jag mår bara bra.. Man kan inte hänga upp sig på en kille här i livet, jag är istället glad för den tid vi hade tillsammans för den var underbar & ingenting jag ångrar, just nu är jag väldigt nöjd med livet och nej vi har inte funderat på det, det känns bäst såhär. Tackar som frågar :) Kram.

av anonym
hur lång är du och vad väger du?
svar; jag är nog runt 1.60 skulle jag tro har inte riktigt koll, och på min vikt har jag inte heller koll.. väger mig aldrig, för jag är inte så intresserad av det där med vikten.

av anonym
Vad tkr du om dansestet så här långt? vad vill du göra efter studenten? :)
svar; Jag valde verkligen rätt linje, kunde inte blivit bättre. Jag får ju göra det jag älskar mest av allt i skolan;) Har inte riktigt bestämt i detalj, men jag vill ta ett år utomlands för att dansa och sedan söka vidare till någon danshögskola.

av anonym
vem är din bästa vän? :)
svar; jag har många bästa vänner, inte bara en och dom betyder :) 

av: Sanna
Vad hette låten ni dansade till på Entrés vårshow när ni var tigrar eller lejon eller vad ni va?
svar; Den heter Sean Paul - Sweat och det är en remix med who wanna - elephant man också.

av anonym
varför leker du så mycket och kollar ner på andra?
Okej, får jag fråga vad det är jag leker? Nej, jag kollar verkligen inte ner på andra, finns ingen människa som är värd mer än någon annan. Och du som påstår detta kan verkligen inte känna mig!!

av
Du är ju jättesöt, hur sminkar du dig?
svar; Tack, jag brukar sminka mig lite olika. men till vardags då, ibland har jag foundation, och sen ett matt puder över, ibland bara puder som grund. sen lite rouge/solpuder, mascara Loréal Telescopic clean definision. Och ögonskugga från lite olika märken. har ofta någon mörk färg och vitt över för att få en öppnare blick. :)

Postat av: lisa
ska du flytta till sthlm?:)
svar; nej, det ska jag inte.. jag ångrade mig som vanligt -.- men sthlm finns kvar efter gymnasiet som tur är ;)

Postat av:
hur många par skor har du egentligen? :)
svar; hahaha, jag har inte räknat, men jag kan säkert göra ett inlägg om mina skor om det ifinns intresse? jag vet iaf att det är för många för jag är shoeaholic ... lyckas alltid bli kär i några nya.

28 augusti(natt inlägg)

sorry för den dåliga uppdateringen idag..

dagen började iaf med skola, efter skolan så åkte jag & vickan med lou&em till deras lägenhet på stan (som dom flyttar in till imorgon) den var skitfint, perfekt centralt o allt.. :D Sen gick vi och chillade lite på stan o så tog jag,viktoria och louise bussen till marieberg & där mötte vi upp sara, och senare kom matilda.. jag hittade en tisha,skor och smycken. Och nu kom jag på att jag handlade en tröja och örhängen igår på stan som jag glömt att visa. haha whatever, vi gick där i några timmar sen det sista vi gjorde var att fetta Mcdonalds och lyckades få gratis muffins. när vi skulle ta bussen hem så regnade det som fan & det regnade till och med in i bussen, paraply på bussen -.- fail! Väl inne i stan regnade det ännu mer, ahahah och jag önskar jag hade filmat sara där i regnet alltså xD för kul. aja, vi mötte upp alexandra & sen åkte hon,jag och viktoria hem till mig, film,popcorn,girltalk, chill dag med många skratt så att säga. klockan är 02.00, jag är ensam hemma & jag funderar på att lägga mig snart..  hur var er dag? :)

(mitt i allt detta försökte jag få tag i dig fia) vart tog du vägen? :D


jag & lou i deras nya lägenhet :D 'mtssmtssmtssmtss'


fucking ugly me är i farten

jag och lou


sara & me, vi är normala ja lovar! -.- de regna seriöst in i bussen.


det jag fick med mig hem från m-berg.
- tisha ifrån gina
- nya tygskor
- örhängen ifrån gina
- halsband bikbok

PUSS & G'NIGHT !

frågestund

ingen aning om vad jag ska skriva idag,
så jag tar en frågestund. fråga vad ni vill :)



26 augusti

tog mig en powernap, fan vad skönt det var!
här är mina nya stövlarna, TIAMO 899:-
- höga klackar med platå, gotta love it.






shoes

kom precis hem, har köpt mig ett par boots som jag kan visa i ett senare inlägg & klickade alldeles nyss hem dom här.. får inte nog ;)


u had it all

hey, idag har alla Louise namnsdag!
har dansat hela dagen, först i skolan  & sen med gruppen :) mycket styrka idag, så sitter här med träningsvärk, sköönt. fick också reda på att jag kom in på Mixed-avancerad, som jag var på audition på i söndags, så blir kul och se hur det blir...ne nu blir det duschen & american pankaces, är så trött i huvudet.. sovmorgon imorgon iaf! kisses

Boy I wouldn't be the same if you was with somebody else
Boy it wouldn't be the same if I was with somebody else




fabulouzzz

:D:D:D skön dag idag.
gick lite på stan efter jag slutat medans jag väntade på dom andra, hittade ett par skitsnygga stövlar som jag la undan. sen mötte jag Johanna & vi åt på Java, efter så mötte vi upp louise och vi gick för att träna, det är ju jag,johanna,louise & emmelie som kvarstår av fabulous men emmelie är sjuk, så det var bara vi tre idag. Måste säga att det var så grymt skööönt och komma igång, vi körde styrka och koreografi, vi började med en koreografi till våran audition vi ska ha snart :) efter så stannade jag kvar och dansade lite för mig själv.. <3 ska duscha & sen lägga mig och läsa, vi ska läsa 50 sidor i veckan på engelskan, så bäst att sätta igång! imorgon är den bara dans hela dagen, street på morgonen : D hoppas hon är bra annars dör jag. kisses

 

23 augusti

hejsaaan!
var ett tag sen jag skrev, men min helg har varit för chill iaf.. stan med tjejerna i fredags & mys på kvällen hih, och igår på dagen träffade jag tjejerna i stan, och lorena kom hem ifrån sin första vecka i sthlm så vi överaskade henne lite.. som vi saknat henne & kommer göra framöver också. Men vi hamnade på lite olika ställen, mycket värt dag & kväll igår iaf :)  Idag har jag varit på audition, det gick väl helt ok, kände ju att det kunde gått bättre, men det är ju alltid lite nervöst. Efter åkte jag,mamma,syster & lillebror och kollade på våran lägenhet i Örebro, superfin men jag var inte nöjd med mitt rum, skitlitet.. allt annat var perfekt så det får väl överväga. Sen åkte vi vidare och åt på alfredo's & gick en stund på marieberg, fick med mig en svart stickad tröja, hittade lite annat men jag är för snål nu för tiden -.- känner mig trött & snurrig nu & ska vila lite, för imorgon börjar allvaret. i helgen flyttar mina älsklingar in till stan, weeeey !! <3
lite bilder ifrån veckan & helgen.


johanna & jag


stickad tröja(kommer synas hur den ser ut på bilderna under)
kanebo puder , bästa pudret men dyrt. tips till de som vill ha ngt värt pengarna!
kanebo 'svamp'
mascara




white shoes team -.-


ser ut som louise dör av garv, kan stämma :D för kul


hahaha





kisses


party


a better me

skönt väder vi hade idag :D och jag hörde att det skulle bli ännu varmare imorgon.. då ska vi dans tvåor iaf börja dagen med att ta hand om de nya 1 orna på estet dans & musik/teater. och imorgon börjar vi gå efter schemat .. Det känns bara så himla underbart att få vara med mina tjejer all the time ♥  Och vi har fått en streetlärare till våran linje, istället för jazz, första lektionen med henne är på tisdag,, weeey hoppas det blir bra! :D och vi ska köra igång med fabulous snart också, ja, det som kvarstår av oss :( eden flyttar till london, oh jag är så avundsjuk men önskar henne allt det bästa, förstår henne, skulle fly från sverige också om jag kunde. så det kommer bli audition inom snar framtid.
ne, jag ska bli bättre på att gå & lägga mig i tid så att jag orkar med skolan, ett bättre år ska de bli, det känns som om det kommer bli det också :) allt känns great faktist.. nu ska jag gå och lägga mig o smsa lite tills jag somnar ;)

g'night

this is why I love dance, do u feel me?

det går inte att hålla tårarna tillbaka!! finaste ...
 

let me sign

damn, vilken upplevelse idag.. känner mig helt renad från allt dåligt .. omg! nu sitter jag & kollar på so you think you can dance.. *

I'm gonna do what I want

japp, då är skolan igång igen då.. det känns helt okej för vi har verkligen bästa klassen och skönt schema,alla danstjejer,kärlek till er, ska bli skönt att komma in i rutinerna & få umgås med mina närmaste varje dag, nu sitter vi ihop igen hahah!! det är ju de här med om ja ska flytta till sthlm.. väntar på svar så får vi se. Har iaf suttit på expresso house med tjejerna efter skoldagen, snackat skit & planerat lite till hösten :) så taggade är vi.. Ne, allt känns verkligen bra. ikväll ska jag iväg med mamma någonstans!

här är mitt chill schema som det ser ut nu iaf, passar mig eftersom skolan inte är min starkaste sida.
tisdag & torsdag har vi dans.. så sköönt


im out

17 augusti

holla
jahapp, imorgon börjar det gammla tråkiga igen... skolan såklart! men har lite planer som jag hoppas på att dom slår in, mer om det när jag vet mer ,häh!

sista dagen på sommarlovet spenderades med johanna,sara,irmz & andrea.. käkade på max, kollade på Ösk - Djurgården och Ösk vann så det var lyckat :D sen tog vi en sista tripp till BK innan jag tog tåget hem.. och jag hade beslutsångest haha, fett ful! Iaf, hur snabbt har inte det här sommarlovet gått, vart tog de vägen hörrni? Har ni haft en lyckad sommar? Känns inte ens som det varit ngn sommar för min del, yeye.. ska bli kul att träffa mina ladiez imorgon, och alla goa folk i klassen. Nu ska jag nog göra mig iordning och sätta på en film & mysa ner mig i sängen.
peace

16 augusti

Grattis världens bästa mormor, får ja säga då :D mysigt firande hemma hos henne idag, det var skojigt, så skönt när vi i våran släkt kan prata om verkligen allt. worlds greatest! och igår firande hemma hos pappa, skön pratstund med papi. sen dansade jag & 5 tjejer till på talangen, slutnummret var vi, det gick mycket bra & vi fick till och med fler giggs om vi ville, alltid kul. här är lite bilder.






reminds me of you


Gratz

grattis till min lillebror anton i lillån som fyller 10 år idag :) så idag blir det att åka till lillån och gratta honom en stund, senare iväg till dans skolan entré för att öva på vårat nummer inför ikväll. vi ska uppträda i talangen pausen kl 20.00 ! igår var en kul kväll, mycket skratt..

lite bilder ifrån veckan!

kondition & styrka!








hahah fail

sen fick de till perfekta poserna


sen finns de ju massa filmer. ahah, dom ska vi inte visa :)
peace

over

cheries summer camp is over, :((( SÅ KUL HAR DET VARIT.. berättar imorgn eller så, det är ganska mycket som händer just nu & imorgon så har bråttom bråttom!!

pics

för er som ville se bild på cherie...här har ni en bild på henne i mitten med lila tröja, med oss på en workshop i västerås!
OLD PIC. utav alla som jag dansat för är hon fortfarande den bästa dansaren/koreografen, oersättlig ,jag avgudar henne rättare sagt!



& här!


jazz and the street girl haha




haha retardssss


?

funderar på att sluta blogga...

just livin' my life

hello..  hela dagen har vi varit på dansskolan med cherie, bästa livet! vid 12 mötte jag vickan på stan för att sola en snabbis, för att ha lite färg kvar. Sen har vi varit där hela dagen ända till klockan 22 typ..har varit sjuuukt kul, och man får verkligen ut något av den här veckan, lär sig ngt hela tiden.. och man känner det verkligen själv! Cherie har alltid något bra att säga och kommer alltid med grymma moves. finner inga ord för hur mycket jag gillar henne, haha. Ni som inte är där MISSAR ngt!! längtar tills imorgon men
är helt slut nu & har massa träningsvärk. g'night

so hold on

emotions day. haha.. idag har det varit 6 timmar dans, tog några extra klasser.. en av klasserna imorse var lyrical jazz, jag verkligen älskar koreografin & låten.. cherie sa då till oss att dansa som om vi kände smärta, alltså med känsla... De blev väldigt känslosamt och flera började gråta pga olika andledningar.. dans är kärlek! blood, sweat & tears . <3
ikväll har jag varit hos ida, vi åt pizza sen gick vi hem till henne och kollade på Pride and Prejudice som gick på tv,  underbar film.. och SYTYCD såklart!


imorgon blir det lika mycket dans som idag..
PEAVE&LOVE

23.02

sitter & kollar på tv med the family, snart äre bedtime.. men iaf, imorgon har vi visning på våran lägenhet, YES :D finally, så hoppas på att den blir såld snabbt så att vi kan flytta in till stan så fort som möjligt.. yeye, kan ni fatta att sommarlovet är slut nästa vecka? snap, skiten börjar igen.haha btw på lördag ska jag & några utvalda dansa i talangen pausen.. Lillebror i lillån fyller år då, så då blire att fira honom &så, puss på dig sötis, vet att han läser ibland!

g'night

energy

holla!
precis kommit innanför dörren, en heldag med dans :D vi gillart... mötte upp vickan & emma på stan sen gick vi till nerikes, hiphop, beats/freestyle, & lyrical.com jazz, slutade 7, sen gick jag och vik för att möta upp alix, så cyklade vi vidare till henne, alix tog ut vickans löshår, popcorn & cola till de! me like.. hehe, har precis kommit hem, och ska duscha och göra mig iordning, upp tidigt imorgon och dansa, och då blire kondition först -.- inte min starkaste sida men det behövs!
gotta go. ♥

dagens; break up - mario ft. gucci mane & sean garett

my boo

There's always that one person
That will always have your heart
You'll never see it coming
Cause you're blinded from the start
Know that you're that one for me
It's clear for everyone to see

Ooh baby ooh you'll always be my boo

harge

har precis kommit hem från en skön dag i harge med mamma & lillebror. :* sjukt trött är jag nu, ska ladda inför imorgon, för då börjar Cherie Hampton's summer camp här i örebro.. är  taggad, dansa dansa dansa :D vill ta alla 21 klasser men det fick bli 8 klasser eftersom jag var på bounce förra veckan. Men ja kmr säkert ta ngr extra klasser iaf om jag känner mig rätt xD

lite bilder ifrån dagen.
 
fanta 's the shit.




mamy's tattoo



hahaha mmmm så fint -.- värre i verkligheten, ser ut som ja glömt tagit av mig bikiniöver delen, men skönt med lite färg iaf, eftersom det bara varit fint väder när jag jobbade!

something that I like


bsc 09

har varit bästa veckan, det har varit dans,dans,dans & shopping,kul folk och bästa lärarna o jag ville inte att det skulle ta slut! tredje året på bounce för min del och jag längtar till nästa. alla koreografier var så sköna, kunde man vänta sig annat eller? ;) har också haft det jätte mysigt med mamy ♥












SUPER varmt har det varit denna vecka också, får jag inte glömma.

fler bilder på facebook.
gonatt, nästa vecka kör vi igen, denna gång med cherie hampton här i örebro.. FIERCE!


HOME

ÄLSKLINGAR jag är hemma;) men jag önskar att jag inte vore det, för jag har haft det så sjuuuukt kul... ska berätta senare i ett inlägg, det blir bilder osv. Så nu ska ja sätta igång med bloggningen igen... hoppas ni haft det bra.
puss


2 augusti

imorgon drar jag . det ska bli så skönt att komma bort från allt, för att dansa & sedan bearbeta allt som finns i mina tankar! igår kom sophia hem till mig, som var skiiiit länge sen sist, det var jätte kul, snackade om gammla minnen osv :) sen ett långt telefonsamtal med någon som betyder väldigt mkt, ska sätta mig ute i solen nu, bara för att det är så skönt. sen ska jag börja packa och imorgon åker vi kl 6, och min första klass är kl 10.00 med Fille, yey :D

jag & fille förra året.

ha det så bra alla, you'll hear from me when i'm back ♥
kiss you thru the phone, see you when I get home.....

1 augusti

idag blir det att träffa ngra vänner..
Och äntligen åker jag till sthlm på måndag med mami som har blivit tradition, looking forward 2 it, ska dansa som aldrig förr på bsc 09, dans är min största kärlek här i livet som ingen kan ta ifrån mig ;) och så kommer jag nog hinna med massa shopping. så jag kommer förmodligen inte blogga på hela veckan. men ni får update när jag är hemma igen.


last year bsc 08

RSS 2.0