nu laddar vi om till ett nytt år & nya möjligheter

Imorgon är det nyår, och ja det är ganska överskattat, men det är en bra dag att få klä upp sig och festa in nya och det bättre året med med vännerna, jag ska äta middag & förfesta tillsammans med en massa tjejer, vad ska ni göra? Jag har laddat upp med en lugn dag, har läst i min bok, det är ganska skönt har jag kommit på, tar tankarna bort från annat. Kollade nyss på victoria's secret show, gahh, så snygga dom e! Och ja jag ska skippa mitt dagliga coca cola intag, och ja jag ska börja gymma, och ja jag ska få den kroppen jag vill ha, och ja vi får väl se hur mycket av det jag håller xD Nu kollar jag iaf på A cinderella story, sådär lite halvt iaf :) Tagga tills imorgon i alla fall.
PUSS & CHEERS

 

lace for everybody, include me



alla tjejer borde ha en spetsklänning, det är hett hett hett!

lite nytt, nu bio


- ljusrosa bh
- 4 par olika hotpants
- halsband
- korsettbh
-ljusgråa strumpbyxer
- vit tröja med slags nitar
- svarta tights med grejjer nertill
- rosa spetslinne
- tjocktröja med nitar ♥

har hittat en enda tröja på rean, fanns inte så mkt men alltid något,
väntar med att shoppa mer till sthlm då det blir massa shopping säkert!
NU blire bio med samuel, vi ska se avatar som alla säger är så bra!=)

leopard

 
want'em. har liknande men dom här var mucho snyggare

Watch me as I dance in up the spotlight

Godmorgon, jag har precis vaknat & klockan är 15.52.. hehe, ibland hatar jag och sova bort dagarna men det gör ju inget när man är sjuk visst? Men nu känner jag mig faktist mycket bättre, bara förkylningen sitter i, jag antar att jag inte borde dansa det första jag gör så det får jag stå över idag med. Ska ta med lillebror ut och åka pulka sen, och ikväll ska vi ut & äta. Jag,mamma och lillebror =) Nu ska jag ta min efterlängtade dusch!!

blessingz:*

gotta be ur way

Hello there.
Det är inte roligt att vara sjuk..  igår var jag som sagt på Cherie's winter camp, mötte upp lorena & johanna innan, jag skulle tagit rätt många klasser, men ah.. efter första klassen fick jag ont i hjärtan och det kändes som det skulle hoppa ur mitt bröst eller något, och det är ju inte direkt något bra tecken på att man ska fortsätta anstränga sig, vi började klassen med världens jobbigaste styrka, det hade varit skönt om jag var i form! Så det var crap, jag som sett fram emot att dansa hela dagarna, så idag har jag stannat inne & tagit det lugnt, hela dagen, it suxs! Jag var dum nog att inbilla mig att jag inte var sjuk haha.. Men jag känner mig bättre för varje dag som går, så det är tur och imorgon får jag se hur jag känner mig, hoppas på mycket bättre så att jag får dansa. Så hela dagen har jag spenderat i kumla hos mormor & morfar, jag sov alldeles för länge också så nu är dagen redan slut, och jag ska fortsätta dagen med film osv.. Så jag blir friskare, cuz this suxs ass! Jag får nöja med mig att på lördag blir det sthlm med mina fina vänner i några dagar, vi ska bo hos lorena. Då blir det massa shopping, mys & fest hoppas vi på! På torsdag är det nyår också, min klänning har fortf inte kommit, börjar tro att den inte kommer alls, och jag har ingen lust att ha någon klänning som alla andra har .. We will see! Och sen ser vi fram emot sista helgen på lovet med alla danstjejer i klassen;) Nu ska jag sätta mig framför tv'n och fortsätta denna sega dag..  (Jag har ingenting emot om ni blir lite bättre på att kommentera, kul att bara se vilka som tittar in, säg vad ni tkr osv.)

seeya


boktips - house of night

här är boktips ifrån mig till dig..
jag som vanligtvis inte läser böcker så ofta fastnade för
house of night series, (på engelska såklart, då äre som bäst!)
gillar ni twilight, kommer ni också gilla de här tror jag!

"Välkommen till Zoey Redbirds värld! I House of Night-serien får vi följa med till en värld som är väldigt lik vår egen. Man kan flirta, fika på Starbuck's och ha en nördkväll med Star Wars-filmer. Men det är också en värld där människor och vampyrer lever sida vid sida. Där killarna är ruskigt snygga och fruktansvärda saker lockas upp ur underjorden. En värld med mycket kärlek och - död! "
P.C. CAST + KRISTIN CAST




 
Marked är första boken! " Vampyrens märke "

drömmer mig bort

usch, vad jag önskar att jag var i London just nu....




julmys

hej, sitter här hemma och har det mysigt. har precis kollat på första harry potter filmen som gick på 3an, det var längesen.. det dåliga är att jag är genomförkyld & hängig, och imorgon börjar cheries winter camp, jag får hoppas att jag orkar :) Men inget går ju upp emot dans, brukar aldrig kunna skita i dansen även hur sjuk jag än är, även fast jag vet hur dåligt det är .. haha men nu är det mat som gäller, och mera film, så får jag hoppas jag tillfrisknar! :)

merry x-mas

hejoho-ho-ho
då var julafton över för i år :) lika mysigt som alltid, nu är jag proppmätt & dödstrött. dagen började med att pappa kom och hämtade mig sen blev det frukost och filmmys och lite paketöppning, sen vidare hem till mormor och morfar där det var massa mat, fika, godis, ja allt som julen tillhör och sen blev det paketöppning, familjespel och film på det ;) Christmas is about love ya'll




jag hade då bara önskat mig pengar till resan med tjejerna i sommar som ni ser på bilden var pappa o dem lite trixiga och klippte ihop en liten utomlandsbild också med lite roliga ord, lite extra fick jag ju iaf :)

bla. vit skinnjacka en sån som jag har i svart
presentkort
kläder, jeans,kofta
örhängen
pengar o mer pengar
presentkort till resan
parfym
MJ självbiografi
4 böcker, (house of night) fick ett gratis exemplar i london, och började följa serien som jag rekommenderar om ni gillar twilight!
& massa choklad, hehe



hjälper lillebrorsan med mitt paket till honom:*



kort vit skinnjacka till våren :)

23 december

wie, det är dagen innan julafton ;D känner inget speciellt mer än att jag längtar till all mat & godis som väntar imorgon, dagen för mig handlar mer om mat och släkt nuförtiden, förr längtade man ju alltid till alla klappar man skulle få, men nu vet jag ju iaf nästan alla som jag kommer få.. det dåliga är att jag börjar känna mig lite krasslig, ont i halsen & så.. Men det ska nog gå! Idag har jag inhandlat det sista inför imorgon, är väldigt nöjd med mina julklappar till folket i år ;D Tillsammans med mamma fixade vi det sista på M-berg bland allt folk, och så åt vi på Bellini som avslut! :) Nu blir det mys framför tv'n med mamma och lillebror med massa gott. God Jul & Gott nytt år!

lite av mina klappar som jag köpt, det är tur att man inte firar med en sån stor släkt. hihi, Imorgon börjar julafton hemma hos pappa, sen mot kumla där vi alltid firar jul  hos Mormor&Morfar

words can't describe




This is a place where I don't feel alone
This is a place where I feel at home


And I built a home
For you
For me

Goodnight

Visst har jag varit dålig att uppdatera de senaste dagarna?:) därför ska ni nu få se video på min koreografi, inte världens bästa kvalité dock, men alltid något. Jag lovade ju, eller hur! :*


R.I.P Brittany Murphy

Jag tänkte bara säga r.i.p Brittany Murphy som fick hjärtstillestånd imorse,
Hon var en väldigt söt och riktigt bra skådespelerska!


grafitti

ni som ej har hört Chris Brown nya album Grafitti, jag tycker ni ska lyssna på det!
det är Chill


nice beat n some pics



här är lite utvalda bilder ifrån produktionen! de blir så små & suddiga här jag har alla nummer inlagda på facebook.








black or white, öppningsnummret


dirty diana


linn, jag, malin i en väldigt suddig bild




min koreografi






bollywood



applådtack efter afron!

17 december, jullov

Nu är det jullov, yeeeey! Och halva gymnasietiden har gått ( det är rätt läskigt, att det gått så snabbt), med världens bästa klass, världens bästa danstjejer, tror inte ni förstår hur mycket jag tycker om er alla! Jag kunde inte ha valt bättre, + att esteter is the shit, alltid varit kommer alltid och vara! Dagen började med sam 3:ornas 'julspel' i aulan, som är en tradition, även fast esteterna skulle gjort de sjukt mycket bättre måste jag säga att det var vissa delar som var sjukt roliga :D Sen var det julfika med klassen, och olles juldikt haha, precis som förra året ;) Sen fick vi JULLOV! Efter så var bussarna helt packade med folk, så minst 5 fulla bussar måste åkt förbi allt folk haha.. Vi gick in till aulan igen sen fick vi stå och frysa ute i väntan på en buss, och tillslut kom den, då var mina tår isbitar, åh jag hatar vintern! Det är mysigt på julafton, inte annars, usch.. Vad man än har på sig så fryser man! Men man vänjer sig väl snart med kylan, det brukar man.. och det dröjjer inte länge till sommaren är här igen, visst?:) När jag kom hem däckade jag i sängen i 3 timmar, nu sitter och tar emot lite bilder ifrån johannilove. Imorgon fyller Viktoria :D så på lördag blir det massa tjejer hemma hos henne, yey!
Är stört glad, puss & god jul :D ska lägga upp bilder ifrån produktionen till er som ej kunde se den, det lovade jag ju, eller hur ;) om någon timma! håll utkik.


danstjejerna på efesos!
vänster sida: emmelie, viktoria(syns ej) thea, kajsa, moa, amanda, emma
höger sida: angelica, louise (syns ej) emma, linn, jag, isabell, maja
<3<3<3 ( malin saknas)


produktionen över :(

Hey, nu är alla 15 föreställningar över, det har gått så sjukt snabbt:o det har varit riktigt tufft o jobbigt att vakna 7 på morgonen och känna sig som en stel gubbe för att sen kötta järnet på alla föreställningarn -.- Men det har varit så sjukt kuuul :D efter sista föreställningen, efter tacket & allt så går vi ut och sen brister typ alla ut i gråt!! Och sen ännu mer gråt, och ännu mer, oj oj, jag älskar er alla så! Sen rev vi scenografin, sorgligt.. Alla åkte hem och däcka, nu har jag precis kommit hem från en skitkul kväll med alla danstjejer, först gick vi ut och åt på efesos, ( har aldrig ätit där förut, ja jag är ju en kumlabonde ) skitgott var det, satt där i ca 2 timmar och hade det roligt, sen gick vi vidare till waynes och satt där ett tag, fett bra dagar, och jag är så glad just nu så inget kan förstöra denna känsla :D + att imorgon är det JULLOV!!! nu ska jag lägga in en massa bilder, pussss!

& en för hundrade gången, DANSTJEJER, LOVE TILL ER ALLA!

hade lite roligt med kameran, höhö


hej, hejdå

haha jag däckar snart .. aj min kropp!!! det har iaf gått helt okej idag :) efter varje nr kan man knappt andas,, tufft o va dansare ibland men endå så sjukt kuul. så hej & hejdå för nu däcker jag i min säng:*

söndag

ååh, jag skrev precis ett ganska långt inlägg och så raderades allt... -.- Jag orkar inte skriva om allt, skyll på min dumma dator, så nu blir detta kortfattat.

dåligt update, sorry. Jag har precis kommit hem ifrån sista mixed/avancerad innan jul, det var ragga idag, och nu är min kropp spagetti och jag har ont i mina knän, men nej nu ska jag inte klaga.. 4 Föreställningarn imorgon, ni kommer väl? :D annars missar ni något! vi börjar 8 varje morgon, och får frukost där, så i stort sett kommer vi att bo där 3 dagar framöver.. lookin forward 2 it. Nu vill jag att mamma ska komma hem & göra ris a la malta, mums, lite juligt sådär. Blir väl att sova tidigt. puss på er då

:*

alla dansare som läser min blogg, ni måste komma på cheries winter camp :))) här har ni schemat & priser, ni kommer inte att ångra er det vet jag!





tie me down

Japp, erik blev Idol 2009, som väntat!


JULLOV....

eller ja, nästan iaf ;) för oss dansare som bara har produktionen kan man säga att det är lov redan nu, jag menar nästa vecka is all about fun, fun, fun! idag har jag haft endast två lektioner, matte & sen engelska och där kollade vi på film och hade det mys, inte direkt jobbigt. Vi såg en jul film; the polar express, haha vilken mysig film. Men endå så har jag inte någon julkänsla ännu, jag hatar ju snö men nu börjar jag nästan önska att den ska komma så man får lite julkänsla endå. Hela helgen blir väl att ta det lugnt, precis som förra.. men nu är det för att vi ska orka med 15 föreställningar nästa vecka, jag längtar faktist så ;D Jag har värsta lusten att dra till sthlm, men ja skippar nog det denna helg.. blir mys med mamma och lillebror ikväll, ska vänta med festandet till nyår, så de blir väl idolfinalen & cirkus möller med sean banan.. ruuum-paaa! later :*





enkel outfit.
rosa tröja - gina
ribbade tights/stumpbyxor 
over knee stövlar
klocka
pärlarmand 

10 december

hello. genrepet idag med kläder & smink gick bra.. kan bara säga att jag kommer att vara död efter 15 föreställningar när jag var död efter en haha xD efter var det s-block där vi kollade på filmen Shakespeare in love, riktigt bra faktist.. när vi slutade tog vi bussen till stan, jag och tjejerna gick och affischerade lite, så är ni på stan ser ni nog våra fina affischer ' we are the world ' carlings,bikbok osv.. Sen innan vi drog hem så solade jag,louise och emmelie en sväng, behövligt att få lite färg på benen innan föreställningarna kände jag ;D har nyss beställt min klänning till nyår, fast i en stl för stor eftersom det inte fanns i min stl, men jag är som jag är när jag har sett något jag bara måste ha, haha hoppas den inte blir allt för stor.. skulle vara typiskt mig, men nej nu ska jag äta min pizza, jag vet jag fettar jämt, orkar inte bry mig om vad och vad man inte ska stoppa i sig, jag äter det jag tycker är gott helt enkelt. Sen blire slöa hela dagen, slutkörd.. PUSS


gillar min hårfärg på denna bild.


produktionen



dirty dianaaaaa wooh , haha :D
har köpt lite grejjer inför produktionen idag & sen var det öppet hus på streeten. jag blir alltid lika glad över komplimanger, det är ej ofta man får höra det.. man blir mer taggad då liksom.
och såhär ser våran affisch ut! kom kom kom.



du som undrade om cheries winter camp, jag har svarat under din kommentar:)

vill ha


nyårsklänning, har letat för fullt & det här är typ den enda jag fastat för..



stickad tröja.


har en skinnjacka i den här modellen i svart, men blev sugen på brun eller vit!


love is blind


blind to u haters

helgen slut, hade varit bättre om de va lov nu... är så skoltrött, men det är bara denna vecka kvar som är vanlig, sen blir det produktionen, 15 föreställningar på 3 dagar, wahh :D har precis kollat klart på the pursuit of happiness, u just gotta love will smith! idag var jag och louise och kollade på hallsbergs dansavslutning. eh fan, ja orkar inte berätta mer just nu, jag är så trött! blessingz



know I can find better..

idol

jahapp, här sitter man och kollar IDOL en fredagskväll.. någon mer som gör det? jag har inte följt det i år men erik måste ju vinna! samtidigt som jag kollar letar jag efter någon snygg nyårsklänning, jag har ingen aning om vad jag vill ha, och jag vet fkts inte ens vad som händer på nyår än? det verkar ju helt dött i år.. eller så fattar inte folk att det är ganska snart! Men en sak är säkert är att vi tjejer kommer styra upp det :) var ju trots allt ett tag sen jag festade. 

vad önskas till jul då?:)  
jag önskar mig endast pengar till resa, en iphone eftersom att min touch börjar suga, och lite mera pengar .. ;)
:*


fredagsmys

hello, äntligen helg och man får slappna av, nu blir det fredagsmyyys med mamma och lillebror! bara ta det lugnt & äta tacos, och massa onyttigheter, det behövs!
min oufit för idag. PUSS


dagens ogilla: saknad






famous girl - cb

hey :) visst är det kallt ute? så fort det blev december bara small det till och blev vinter typ.. bara snön som fattas! idag har det varit en trött dag i skolan, men först körde vi igenom körschemat till produktionen med ljus o allt :D det kommer bli så fierceee! Den 14 dec har vi vår första föreställning, och vi ska göra 15 föreställningar på 3 dagar!! resten av dagen sov vi oss igenom typ.. sen åkte jag hem & somna igen, och har nyss vaknat. haha fan vad jag sover alltså, dessa tider + att jag inte sover mkt på natten -.- hade tänkt att åka och kolla på min gammla ragga grupp på öppet hus, men nej då somnade jag och glömde helt bort tiden, smart.. nu tänkte jag visa er min tatuering för er som ej har sett den, jag har visat den tidigare i bloggen vet jag, men det var ett tag sen!
puss på er.



en ganska suddig bild, den var nygjord här så småstjärnorna var ej lika tydliga som de är nu :)

2 december

jahapp, idag stannade jag hemma ifrån skolan pga sömnbrist, det är GALET, varför kan jag inte få sova.. catcha iaf upp sömnen sen drog jag iväg på streeten :) Mkt roligt, och efter stannade jag och thim kvar och smaskade lite 'gammla pepparkakor och skumtomtar' sen köpte jag med mig mat ifrån saigon och åkte hem, greys anatomy & sytycd :D har nyss kollat på ett avsnitt av vänner, jag älskar det, man får aldrig nog! nu blir det sovdags, om jag kan ... g'night

dagens gilla: när man upplever stunder som när man kollar på varandra, och bara vet att båda tänker skratta åt samma sak xD



vill tatuera mig igen!!!

1 december

Redan december :O iaf, idag har jag inte gjort så mycket, färgade håret och det tog ju ett tag eftersom att jag gör det i Kumla. Sen köpte mamma mat ifrån pizza hut, efter det så somnade jag och vaknade precis när desperate hpusewives började, och nu sitter jag och pluggar lite matte... dags att sova snart, tty tomorrow :* (tråkigt inlägg jag vet)


som sagt, rihannas album är ett stort +!!

Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me, love me


RSS 2.0