Knock you down

hey ya'll.
jobbat idag till kl 5! showen kommer att heta R.A.M, som är en förkortning på någonting som jag inte vet haha. iaf, så får ni komma & kolla. mer info kommer om någon vecka! Efter jobbet gick jag till ida, sen mötte vi upp carro, sen vidare till nicolas... :) ida & carro tatuerade sig, man blir så sugen själv på en till! ;) senare åkte jag hem, duschade och fick veta att mamma beställt en resa till mig & sis till london i höst, wihoo, bara sådär:D sen gick jag för att möta Louise, vi gick en promenad genom kumla, satte oss ner & pratade, oj vad mycket kul minnen vi snackade... hahaha, jag blir så glad när jag tänker på det, vad vi skrattade! <3 har tappat mat lusten helt under dom senaste dagarna, vet inte vad det beror på.. men har inte ätit någonting förutom frukt? aja, nu ska jag göra mig iordning för att sova & bli redo för ännu en dag på jobbet.

 

Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
And it knocks you down
Just get back up
When it knocks you down (knocks you down)
Sometimes love comes around
And it knocks you down
Just get back up
When it knocks you down (knocks you down)

my love for you

har aldrig mått såhär dåligt i mitt liv... pain, när jag vaknar, vad jag än gör, vill bara gå tillbaka i tiden!

skulle aldrig klarat mig utan mina vänner
" Gå inte så fort, det är något konstigt med mig & Louiz har korta ben "
:D " akta breeeeeee "
" vi ska äta tills klockan midnatt "
hahaha internt. jag älskar er, ni får mit att skratta när jag mår sämst <3

Blev kvar länge

i'm back at home.
vi blev kvar där för vi hade de så trevligt, så jag har precis kommit hem. vi har ätit,snackat,dansat,lyssnat på musik,snackat lite till osv. så himla kul & umgås med hela deras familj, ah det så var fullt hus.  :)
fast att ingen ville ställa upp på bild frivillig förutom lille ryan som är världens sötaste lilla unge så fick jag några som jag kan visa..


Leissa, trötta nadir(som är miguels bästa kompis) & majuf som jag inte stavar rätt på säkert.

ryan som bara är 3 år, världens gulligaste unge man vill bara ta med honom hem kan jag lova er..
så snäll o söt, men samtidig väldigt busig med massa energi.

han gillade min kamera och ville ta kort men det blev mest på taket och i golvet
så det blev inga bilder på de andra, vi var iaf 11 st :) thanks for the night everybody<3

nu ska jag sova & sen upp tidigt, ska kolla på älskling när han spelar sista dagen i Örebro cupen,efter hans sista match ska vi till g-vik för imorgon kmr det bli hela 31 grader har jag hört, nice!
peace&love

Harge

några timmar i harge idag. det var lite molnigt & ISkallt vatten, benen domnade bort direkt, men annars skönt =)
det var jag,mamma,sis,bror & Leissa, diane,martina,nadir & ryan. trevligt. och ikväll ska vi till dem & äta riktig afrikansk mat, mm det är så gott! och senare ska jag träffa sammi min älskling :)

blev inte så många bilder tagna men några. n'joy

 
nadir & lillebror miguel & min solstol haha
  


min syster emmelie som kör hem!


Tribute to MJ!!


vill inte fatta att han gått bort :(

i'm off to harge!

bikini's

hämtade dom här söta idag.
älskar den här modellen på bikinis, själv kallar jag dom 'snurr bikini'
har två till i den modellen en i vit/guld & en i rosa fast dom här
var billigare eftersom det  är nelly.se egna märke på dom. riktiga kap tyckte jag!


King of pop is dead at the age of 50

Michael jackson blev bara 50 år.. =(
inatt när jag fick reda på att michael jackson fått hjärtstillestånd & sedan dött på sjukhuset, kunde jag inte fatta det och kan fortfarande inte fatta det! Han är en legend, och alla kommer minnas honom&hans musik. Min mamma har älskat honom i alla år och är helt chockad & jag har växt upp med hans musik, och kommer aldrig sluta lyssna,älskar honom helt enkelt!  vi båda är helt rörda.. hans musik är nog den bästa & jag vet nog ingen som inte tycker om hans musik även vilken musiksmak man har annars. han har gjort dom allra bästa låtarna genom tiderna,dom allra bästa stegen, danserna och han var mångas förebild & många tar efter honom, men han är verkligen speciellt och aldrig någonsin kommer någon kunna jämföras med honom. Ingen kommer bli som honom. Det är ganska sjukt att uppleva självaste Michael Jacksons död.. herregud, man är verkligen rörd, man sitter och kollar på massa av hans videos & lyssnar på hans låtar och man kan inte hjälpa att man bara känner för att gråta. hoppas inte att hans sista tid var jobbig. men så var det sälert, alla fördomar han fått.. och nu vill alla hylla honom. jag har då alltid trott det bästa om honom<3 han var så sjukt mäktig. iaf, det finns mkt att säga men det räcker nog!
 REST IN PEACE MICHAEL JACKSON! WE WILL NEVER FORGET YOU!





But they told me
a man should be faithful
and walk when not able
and fight til the end

snap

 

daemn asså, killen i NYC tröjan... he's killin it!!



så sjukt grymma är dom..

vädret

åhhh, vad jag älskar det här vädret!! inte för att jag kan njuta av det fullt ut, men tänk er när man varit instängd hela dagen & kommer ut i den här värmen,underbart ju. har sovit hos min älskling i 2 dagar nu, och jag kanske har sovit 5 timmar per natt -.- men jag har klarat av dagarna galant & vi dansar för fullt... och imorgon har vi bett om att få dansa ute i stadsparken halva dagen, hoppas hoppas! annars kan man inte göra så mkt när man jobbar, snart har jag gjort en vecka, bara 3 kvar, i helgen blir det harge, sol & bad <3
förövrigt är jag riktigt taggad på att dra till grekland, skit billiga resor nu när det är så varmt.. dom måste fortsätter att vara billiga så får jag hoppas bby följer med, :*

peace

gratz

Gratizz to ida, sara & isaac :) :*

tredje dagen på jobbet idag,går mkt bra men vi tjejer har ångest att man inte är ute i solen när dt är så härligt väder -.- jaja, hoppas ni inte blir allt för bruna medans jag bleknar bort hahahah... Men jag får pengar, yes!

day 1 at work

Min dag har bestått av dans,dans& åter dans, och så kommer mina dagar se ut 4 veckor framåt. 7 timmar dans per dag, kan inte bli bättre? jo om vi fick ta in solen inomhus.. Kommer iaf ha träningsvärk & blåmärken från idag, massvis med golv & impro.. kul men det kommer bli sjukt långa dagar. seg var jag efter vi slutat så jag har bara varit hemma & kollat massa dans, annars så äre 8 månader för mig & min baby idag :*  hihi. sov hos honom inatt men jag saknar honom redan. nu ska jag hoppa in i duschen,sen blir det stretch & jobba på utåtvridningen. bye bye for now!

när vi uppträdde på YEAH09 festivalen.


dance fever & jag börjar sommarjobba imorgon!

vackert vackert.


 

tycker fortfarande om den här koreografin sjukt mkt!!

midsommar09

kvällen började bra, fest hos julia johansson, thanks :* .. senare blev det lite segt där i mitten,, så jag,andrea,irma,matilda,sammi,simon & ibou drog därifrån och alla var hungriga och tillslut hamnade vi på crillcorner som var det enda som hade öppet & jag fick en mjölig sheejbab, yummie? kvällen/natten slutade bra med min älskling, vi tog halv 2 bussen till kumla, slutade med att vi gick och la oss klockan 6 på morgonen.. :*
bilder togs innan ja åkte hemifrån&slutet av kvällen, inga togs på festen. sammi åkte nyss & nu ska jag chilla och inte bry mig om ngt för tillfället, får se vad som styrs ikväll?:)

& en sak till, välkommen hem Sara :D :* inte för att det är så kul att komma hem till kalla gråa sverige men -.-







 

här på crillcorner.

glad midsommar& sup inte ihjäl er ;)


förra midsommar( vi delade på allt ,så ni inte tror ja är värsta suparn, är mer åt andra hållet fkts.)
MEN party is on tonight iaf :'*


new clothes and stuff

mina nya köp, mkt nöjd är jag!



my nike's!♥ favoritmärket



leopard bh
rosa sassy sovlinne, just for my bby ;)
guldig zebra bh
matchande panties


FAVORITSKOR i rosa 

sytycd

so you think you can dance, programmet får mig att vilja jobba och kämpa ännu mer och bli en bättre dansare, man blir så inspirerad och jag vill utvecklas och bli ngt inom dans, jag vill, jag kan, och jag ska!! blir så himla rörd av alla duktiga dansare alltså. vill spec utvecklas i modern,lyrical jazz o.s.v! det är bra början med att börja jobba och dansa det på Måndag.. för då börjar mina 4 veckor med dansjobbet wiho:D men det är då solen ska titta fram, så typiskt. flopp, men vad gör man inte för dansen + some cash? :D skitsamma om ja är instängd från 9.00-17.00 och blir vit, jag kommer utvecklas som dansare,bli vältränad igen, och make some cash! haha, man måste tänka positivt!
 
sthlm 2morrow!!:D i'm out


premiär för sytycd 21.55 på femman!

det kan man såklart INTE missa om man älskar dans. bänkad framför tvn.

mys med karlskogaborna

haha, förlåt älsklingar med erkänn att det låter bondigt när man säger så?
jag har precis kommit hem till kumla, har varit en jättemysig kväll, med film mys,snack, skratt o lite fotboll hann vi med på vägen till bussen! ;) Åh om vi kunde ses oftare än vad vi gör nu när det är sommarlov, i vanliga fall ses vi ju varje dag, varför vi inte gör det nu på lovet är för att det kostar mycket och det tar ganska lång tid att åka till karlskoga från örebro & tvärtom med buss, om man skulle åka in varje dag skulle de bli dyrt.. Så får hoppas att de hittar sig en bra lägenhet här i örebro snart så att vi kan komma o störa dom varje dag om vi så vill och dom till oss :D cuz thats my best homies right there, LOVE. Sitter och pratar med min älskling nu, vi planerade att vi skulle till sthlm i helgen, men kom sen på att det var midsommar och då äre ju stängt, & eftersom att jag börjar jobba Mån-Fre från den 22 skulle vi ta en helg men han kan inte förns om 3 helger isf,surt men så är det, så ska försöka ta mig upp på torsdag med mammy :) sen får jag och älskling ta våran helg om 3 veckor då -.- ska iaf bo hos honom Mån-Ons den här veckan, för han har lägenheten för sig själv. det ska bli mysigt :) vad händer på midsommar då? har själv ingen aning än, hola?
nu ska jag inte skriva en bok! peace


förra sommaren i harge! då när jag höll mina egna naglar så långa :( miss them haha!

kort update

mys med ida igår och idag, och nu ska jag snart dra mig iväg till karlskoga, för att ha tjejkväll med emmelie, louise & lorena :) johannis är i italien och viktoria kunde tyvärr inte, men det blir fler gånger! peace


amore

bbylove har precis dragit och nu sitter jag och väntar på Ida, vi ska äta pizzaa när hon kommer. yummie!! tänker inte gå in på detaljer om igår, men det var helt underbart mysigt som vanligt, vi somnade inte förns över 4 inatt,hihi man vänder verkligen dygnet på sommarlovet!
saknar honom mucho redan <33

han sa åt mig och lyssna på en låt, och att det här var tillägnat mig, vad du är gullig!
Sweat pants, hair tied, chilling with no make up on
That's when your the prettiest
I hope that you don take it wrong

And I say the same thing every single time.
I say you the fucking best.
You the fucking best.
You the fucking best.
You the fucking best.
You the best i ever had.
Best I ever had.
Best I ever had.
Best I ever had.
Baby you my everything you all i ever wanted.


älskling på BK i torsdags.


shisha!!

vet inte hur många gånger jag har kollat på den här sen hon blev dancehall queen, SHISHA, you gotta love her!!!!
men här för er som inte sett, och som inte vet va dancehall queen är. bäst att kolla upp!

the hangover



hahaha, baksmällan som den heter på svenska.
var och såg den på bio igår med älskling, alltså jag kan inte sluta skratta när jag tänker på den, den var den sjukaste roligaste filmen jag sett, ärligt ni måste se den! ett mycket bra tips om ni är uttråkade i Örebro stad.

Efter bion gick vi och åt lite på BK, sen gick vi vidare och satte oss vid örebro slott, på dom här sköna bänkarna som typ halv ligger ner. Vi satt där och pratade om allt & inget, och det var så underbart skönt, du är verkligen den jag älskar mest och kan säga allt till och du förstår mig så bra : ') trodde aldrig någonsin JAG skulle känna såhär starkt för någon och få det tillbaka. yeye, i love ma baby. you and me <3 saknar mina brudar gör jag, men hoppas på tjejkväll på söndag? imorgon blir det iaf att träffa min ida, vad jag har saknat diggg!
Men man får ju nog av det här tråkiga vädret, regn,regn, 10 grader -.- När ska sommaren komma? den kommer väl antagligen när jag är instängd med mitt sommarjobb som börjar den 22 juni och håller på till 16 juli -.- det är väl då sommaren lyckas ta sig fram,haha! Men jag ska inte klaga, jag och tjejerna ska åka utomlands i någon vecka efter, vi hoppas att det blir så också. Men helldre jobba mkt den här sommaren än nästa känns det som, ska iaf hinna med mkt party i sommar, hinna bli utvilad till nästa skolår som ska gå så mkt bättre än det första, & vi ska flytta in till örebro, gosh vad jag längtar och hoppas på att vi får de nybyggda lägenheterna kallade Behrns Center,med mysig trädgård på 4 våningen med bl.a pool! Fast just nu känns det här sommarlovet ganska dött, det börjar inte bra, men man får hoppas och vänta på att det blir bättre väder, känns som att allt hänger på det, man blir inte så taggad och göra något i regn & blåst osv.. så ikväll kommer sammi till mig och myser, det är det bästa man kan göra i detta väder :) just det, har fått frågor om jag kan lägga in lite av mina smink tips, det ska jag göra soon! och Cissi frågade här om vilka låtar vi dansade till på vårshowen, det var Pose - terro 3000 & sweat - sean paul. hoppas du fick rätt svar.
ganska långt inlägg men har ju inte skrivit så mkt dom här dagarna. ttyl. peace

update nurå

har knappt skrivit någe sen i söndags, men nu är jag tillbaka :)
har precis fått bilderna från andreas birthday i söndags, så tänkte lägga upp några! men först tänke jag berätta lite kort om vad jag har gjort, inte för att jag har gjort speciellt mycket under dom här två dagarna. I måndags kom min bby till mig, han sov här och det var såå mysigt, på dagen hade han match i nora, och efter åkte jag till honom, efter att ha latat mig med ben&jerry's strawberry cheesecake, rekomenderat den starkt, haha! men iaf så jag har spenderat dessa två dagar med min älskling, och jag sov hos honom inatt, vi vaknade sent och nu sitter jag här och han är på träning :) får se vad som hittas på ikväll. Sverige-Malta på tv ikväll! hihi.

här kommer lite bilder. :* peace





 nela,johanni,me,irma,sara, andrea  ;)








nela fixar


anna längtade efter att bada :)


haha sötan irmz

drinkz & sång för andrea haha ;))


cheers


FOOD



sen blev de smores som består av kex, smält marshmallows & choklad. hade aldrig ätit förut, men det var mkt gott!







efterrätt

simon,sara,isaac,ibou :)


jag & baby

vik,johanna,lorena:)


tack för kvällen ännu en gång:)

my new shoes

love'eeem!

summer night

efter jag tränat drog jag och mamma in till marieberg i några timmar, fanns inget så blev bara en bh & ett par skitsnygga örhängen. sen drog jag & mamma direkt och hämtade upp johanna och lorena, sen släppte hon av oss hos andrea, och där har jag spenderat en mkt trevlig kväll med först mat,dryck och massa brudar och musik, senare på  kvällen kom our boys, då blev det glass & frukt till efterrätt.  några flippade senare och badade i poolen i det här kalla vädret .. wiho. kortfattat, men mycket trevlig kväll. tack för en bra kväll homies



g'night :* L


träna

yes, idag ska jag träna lite här hemma. Styrketräning & så ska jag springa lite på våran Orbitrek som bara står där ;D men vad är det här för väder, man blir ju otaggad till allting? Hoppas att andrea kanske styr ngt ikväll, eftersom hon fyller 17 år idag, GRATTIS till henne :* :) hörs senare. ciao

gått upp

gått upp i vikt under vintern, och det är nu jag märker det! (Y) smart nu till beach 09.
man ser det så tydligt på bilderna här!
vill se ut såhär igen. här var jag lagom, inte världens smalaste, men inte tjock som jag känner mig nu.
vill fortfarande ha kurvor men lite tajtare ska de bli again, bara för o må bra.
Dansade nästan varje dag och åt inte lika mkt som jag gör nu. jag erkänner haha!








sverige - danmark

Japp, sitter & kollar på fotboll för tillfället. Kan ni tänka er att jag var riktigt fotbollsälskare förut? Spelade fotboll riktigt länge, men sen tog dansen över, men gillar fortarande att kolla på fotboll men det tror inte min kära pojkvän på ;)



update: 0 - 1 till danmark :(

tråkigt väder

riktigt tråkigt väder nu på början av sommarlovet. har varit på marieberg med älskling i några timmar, det enda jag hittade var ett rosa linne. gulligt är det! Vill ha sommar på riktigt, vart är lovkänslan? mamma kom hem inatt föresten, fick lite söta grejer utav henne. sweet. just nu känner jag mig hängig, vet inte vad det är men det är bäst att jag vilar innan jag faller ihop. Time 2 go :*

bebe<3

grattis alla studenter, längtar stört mycket efter 2011 då man själv tar studenten!! hoppas det går snabbt. Eftersom att det nästan är lag på att man festar på studenten gjorde jag inte det idag, var mer sugen på att ha hemma kväll med beben min, men han var tvungen att dra redan nu eftersom han har skit tidig träning imorgon :( inge kul... så nu sitter jag här själv och väntar på att mamy ska komma hem ifrån italien så jag inte blir så ensam!

xoxo MizzyL , ni kanske minns när jag kallades så x'D long time ago

090605

uppträdandet igår då. gick väl okej med tanke på att vi saknade en ''medlem'' som var i norge och vi fick göra om placeringar o steg precis innan, louise var skadad och var inte med på dancehallen, jag & emmelie vart båda skadade under tiden vi dansade. men vi är grymma som stog ut med det. Vi får ju alltid bra respons och det fick vi denna gång med, även fast vi inte tyckte det gick så bra, och vi var tröttare än vanligt, ärligt talat så kan vi MKT bättre än sådär, vi var inte på topp last night! Nu längtar vi till att få göra massa nytt, all by our self this time. efter åt vi på bk, och sen följde sammi med mig hem, vi fick skjuts av paul och fataki till kumla, och idag har vi myst hela dagen, skulle kollat på studenterna men orkade inte åka in. bby har precis åkt iväg för att övnings köra, sen kommer han väl tbks om jag och tjejerna inte skulle hitta på ngt ikväll.. :* kisses
gillar inte wannabe's.



nu lite bilder från skolavslutningen!


gjorde inget speciellt med håret.

tog på mig  tights eftersom det blåste & regnade..
 sämsta vädret


sång från kören och rektorn snackade i aulan.








em,lou,vik, jag




våra mentorer hade bakat tårtor åt oss!;) yummie






hahaha kramkalas. ÄLSKAR våran klass fo sho!
 

uppträdande

bby sov hos mig inatt, vi gjorde american pancakes mitt i natten o.s.v, somnade inte förns vid 3 tror jag, :) härligt skulle det vara o bo själv, som jag gör nu i några dagar.
skolavslutning idag då, sammi hade också det, hans var tidigare så han var borta när jag vaknade. härligt med sommarlov nudå, vädret kan man ju snacka om.... lite bilder kommer sen! Sitter här och lyssnar på musik för tillfället, ikväll är det uppträdande på våghustorget med FABULOUS, be there 20.50. så snart ska jag in och möta tjejerna.

ttyl :*

lite pic's

lite bilder från förfesten innan krampen festen! my place.
kolla på lorena, sen kolla på alla andra! hahaa :*








no more school for summer

hello ya'll.
igår efter krampen följde louise & emmelie med mig hem, vi köpte en varsin pizza och gick vi hem till mig. efter fixade vi oss. När vi var klara började vi dricka lite och väntade på some ladies som skulle komma och förfesta lite med oss, skit trevligt hade vi, det var kul att ni alla kom, sen drog vi till klaras på krampen festen och det var trevligt, men kunde vart bättre musik. Men var i mkt bra sällskap som tur var, hoppas på fler kvällar tsm =) ty ladies! Sen följde lou & em med mig hem och sov, och det blev ingen skola för mig idag, fett onödigt att åka in för och fika på mattelektionen för att sedan åka hem kände jag. Imorgon är det skolavslutning som gäller, och det känns so freakin' wonderful, I'M FREE! på kvällen ska vi uppträda på marknadsafton, men nu har vi fått lite svårigheter, vi saknar nämligen en medlem som är i norge helt plötsligt... so, vi får göra det bästa av det helt enkelt.

Har kollat på Paris Hilton's new BFF, töntigt program egentligen men så kul att kolla på, haha! Och nu sitter jag och väntar på min älskling som ska komma hem till mig & mysa, vi har min lägenhet för oss själva i några dagar, så han ska bo här. Mamma är i Italien och har det sjukt bra, fick nyss sms ifrån henne, det är 31 grader i skuggan och här regnar det sönder.... -.- men jag är glad för hennes skull, det förtjänar hon.
xoxo

GRISKMAKT

YEYE, seger blev våran i år såklart!! Min första krampen, och det var taggat som fan, det som förstörde var värdret, regn och frusna händer och fötter -.- Säger bara GRISMAKT,PILTSLAKT ;) alla på karro, ta åt er .. hahaha!



Tack för en sjukt bra dag!
alla på risbergska
peppet
kommentatorerna , hannes och samuel!
the girls
and all the people who maked it fun!

baby love

Har varit ute och gått en kortis, det var skönt! så skönt ute, men imorgon ska det tydligen inte bli lika skönt har jag hört:( vill inte att det ska stämma! Och då äre krampen som gäller, risbergska mot carro, för er som inte vet, är inte ett dugg taggad, men det kan vara för att jag aldrig har varit med eftersom att jag är etta och inte vet hur det går till ;) Om vädret bara var lite bättre då du... Iaf, det är sista skolaveckan, har iof redan tagit sommarlov, alla kurser är slut o.s.v, nu är de bara lek, men på torsdag slutar vi, Kan knappt fatta det, det har gått så sjuuuukt fort det här året. Men det är ju bra det, klagar inte iaf :D Saknar min älskling, jag älskar honom så otroligt mkt, och jag älskar att jag kan prata med honom om vad som helst, han är den enda jag känt såhär för, och det är en sån skön känsla. <3<3

iaf, har funderat länge på att förstora läpparna, inget fel på mina men alltså göra dom lite fylligare, för jag tycker det är SÅ snyggt, inte så att det skulle se onaturligt ut eller så, för jag vill inte se fejk ut, men förstora läpparna är det enda ingreppet jag någonsin skulle göra iaf.. och varför inte göra det man tkr är snyggt, när man endå kan göra det? :) alla vill väl vara nöjda, right. så vi får väl se vad som händer efter sommaren, så ni inte blir totally confused om, haha!
Vad tycker ni om det?
Peace, det var allt för idag!


Outfit

helt död. blev stan med johanna från kl 12 till nyss typ. senare kom lorena, så gick vi till java och åt lite! köpte iaf en klänning tills imorgon, har inte bestämt mig om jag ska ha klackar eller inte. är skitseg och ont i huvudet har jag. btw, Ken ring var i örebro, hann satt på Subway med hans homies, och så märker jag att alla vänder sig och kollar åt mitt håll där jag kommer och går, sen när jag går förbi. Alla ba, DAMN, look at that girl.. osv hahaa, lite kul i och med att han är "lite" äldre än mig , det var dagens iaf, så kul när man verkligen märker haha..

såhär såg jag ut idag!



090601

Hola!
första juni och det är sjukt varmt redan nu på morgonen, Härligt! sitter i skolan och har precis gjort klart en sista engelskaupg. Så nu tror jag det är slut på plugg inför sommaren, inte för att det har varit alldeles för mycket plugg i ettan, yeye,de blir ju vad man gör det till och jag har ju då inte pluggat  my ass off. Till tvåan får jag skärpa mig :o har inga mer lektioner för idag och klockan är 9.25, men jag måste sitta och vänta till kl 11, då det är krampen pepp, sen får man åka hem -.- orkar man? efter ska jag iaf gå på stan, köpa lite sommarkläder och idag så ska jag hämta ut min skolavslutnings klänning, :D sätter mig i solen medans jag väntar :*

tänkte slänga in dagens outfit för en gångs skull när jag tagit kort, det blir lite senare när jag är hemma!
Kisses L

RSS 2.0