money to blow

hola
har varit väldigt dålig på att uppdatera nu på lovet, sorry 'bout that, men det blir ändring på nu när lovet tråkigt nog är slut, skulle inte skada med lite mera ledighet! Har städat mitt rum lite, och fått bort lite mera flyttlådor, men fan.. varför har jag så mycket jävla kläder som jag inte vet vart jag ska lägga? Hjääälp någon! Dags att rensa känner jag, men vem orkar? Aja, idag har det varit lugnt, tog mig till dansen förut, var väldigt seg men det funka. Och nu har jag städat ungefär hela kvällen, dags att slappna av och kolla på vampire diaries nu..
Mindre kul: skola imorgon, och den här veckan kommer bestå av en massa plugg upptäckte jag idag! -.- vi hörs imorgon, godnatt

bjuder på en skön låt.


mmmmmhm


lördag

helluu,
gårdagens uppträdande gick bra :) hängde med danstjejerna hela dagen, tränade, gick och åt osv. innan kl blev 9.. lite segt att vänta men! Drog hem vid 10-11, fick sällskap under natten också.. och idag åkte jag iväg för att kolla på fest och mode mässan, det var modevisning på slottet. Johanna,Sara och Nela var med och gick visning. Dom var så snygga och bra så! De hade chokladfontän där, mmmm, farlig var den..
Mötte mamsen, sen blev det sushi och sedan dra hem.. är extremt seg idag och tror det blir en lugn kväll hemma, bara mysa osv. SKÖNT! Nu är det 10 orsaker att hata dig på tv.

kisses:*


värd dag!

Hello there.
precis hemkommen ifrån sthlm, tänkte skriva ett litet nattinlägg!
har varit en myycket värd dag med thim i sthlm, först shopping och sedan tog vi klass för yeya ektström! hon är en så tung dansare, önskar att man kunde ta klasser för henne oftare men hon är nästan aldrig i sverige.. så har ni chans att ta för henne, DO IT, jag gillar verkligen hennes dansstil och hennes sätt att lära ut. Fick med mig en hel del shopping, mest danskläder haha, men så blir det ibland, yees.
Imorgon ska jag uppträda på folkets dårå, ska upp rätt tidigt, och kommer vara borta hela dagen, umgås med dansgänget jag ska uppträda med.. så vi hörs väl efter =) Kom gärna och kolla om ni vill, kl 7 på folkets här i örebro! Godnatt

Yeya

vampire night

Kom precis från dansen, helt dööd! Nu sitter jag här med ida i lägenheten, vi ska ha vampyr natt haha , det vill säga att vi ska kolla twilight,new moon ( ja igen) vampire diaries osv.. he he, ha en bra natt. bite meee! 

PUSS!


två år sedan


Tisdag

hejsan! blev inget inlägg igår, men det är så skönt att inte behöva tänka på något när det är lov, so thats why.
gick iaf upp tidigt och färgade håret, det blev bra, sen drog jag till gymmet (vaknade med massa träningsvärk idag) senare drog jag till vivalla, hem till eve en stund innan träningen! Vi ska uppträda på folkets på fredag, det är mer att vi ska fylla i nr:et igentligen, vi skulle inte vara med från början så vi har fått lära oss allt nu, några dagar innan uppträdandet. jag och johanna! Uppträdandet är för att eves mindre elever ska få visa upp sig iaf :) så söta! Kom hem ganska så sent, och hade inte hunnit ätit på hela dagen, så däckade i soffan med twilight medans jag väntade på att ''mr.hemlig'' skulle komma till mig. Det var mys!

Har precis kollat på twilight: new moon de filmerna är så bra, jag längtar till i sommar då den tredje filmen kommer ut! Har inga planer för dagen, och det känns som att ja bara vill ligga i sängen, börjar bli förkyld och har fått ont i halsen under natten.. Ikväll blir det träning igen. På torsdag har jag och thim bokat in en tripp till sthlm, med shopping och dans


ttyl :*

söndagsmys

Som alla söndagar så har det varit helmys, + att det bästa är att det är lov imorgon! Kan inte bli bättre,naej.. Igår kväll kom en mysig person över till mig, sen vare mys hela dagen idag med! :* Måste bara säga att jag stortrivs i nya lägenheten, allt är så nytt och fräsch, och det bästa är att vi är dom första som bor här eftersom det är nybyggt, känns skönt på något sätt att ingen använt duschen,toalett,kök osv. hehe.. nog om det! Imorgon ska jag upp, första dagen på lovet kl 7 -.- för att färga håret och sen kolla tid för att förlänga naglar. Värt! Så tänkte slänga på en film nu att mysa till :)
ha en fortsatt trevlig söndag

pon di floor

hallå.
Vilket jobbigt väder det är idag, usch, orkar inte göra någonting heller, tröttheten bara hoppade på mig! har fixat lite i mitt rum och tänkt på hur jag ska göra iordning det sen, ska bli soo fierce! beställde nyss en ny egen designad musmatta & en rosa datamus med bling på haha! Bara för att liksom.. sen beställde jag en egendesignad tavla med MJ's fossingar på hihi.

tavlan kommer se ut såhär.






och den här fast i rosa, chill haha!


live like we're dying

Hejsan läsare!
den dåliga uppdateringen beror på att vi har flyttat, förlåt för det men nu är jag tillbaka, ska svara på era kommentarer så fort som möjligt :) så jag har precis kopplat in datorn och internet här hemma. Tänkte berätta lite om slutet av veckan som jag inte skrivit något om. Var ju med klassen till sthlm i torsdags, bussresan hem var ju typ det roligaste, med världens bästa klasskamrater haha. Vi besökte kungliga operan, och där var det rundvandring, och man får inte ens sitta på stolarna för det var så dyrt tyg i vissa rum, bara kungligheter får sitta där. Sen kollade på på balett, det var såå fint! Vi dansare gick efter halva, för att vi skulle till en dansklass på kulturama, kollade på en modern klass, kul i början men sen blev det väl segt för alla var så hungriga osv. Gick och åt kinamat i kungshallen, hann endast gå in på Gina tricot innan bussen skulle åka, och självklart fick jag med mig en tröja därifrån, shame on me! Sen var det sjukt kul på bussresan hem, flummiga dansare.. retards alltså haha, men kan inte bli bättre. När jag kom hem åkte jag till nya lägenheten :D det är sjukt skönt att bo här.
igår var det skola, inlämingsupgerna skulle vara färdiga och inlämnade, och jag lyckades för en gångs skull vara klar med båda! Det har varit en intensiv vecka, men sådana är också bra. När jag kom hem åkte jag för att dansa med eve,eden och johanna, vi ska uppträda nästa fredag, fick förfrågan om det igår, så då ställde jag upp :) Sen var det jazz efter det på entré. På kvällen kom thim hem till mig och vi chillade och kollade filmer.. och där var den dagen slut. Idag ska jag fixa här hemma i lägenheten, packa upp och vika in kläder o shit -.- men det är äntligen LOV!

ttyl :* ( får vi se om någon orkar läsa det här tråkiga långa inlägget)

he brings her to her feet, and smacks her down

tjenixen, haha!
imorse åkte jag halv 8 hemifrån till mammas jobb, sen satte jag mig och skrev till halv 11, umgicks lite med barnen på dagiset, så gullig med småbarn! '' Sitt här, sitt häär, hon ska sitta här'' Gick en sväng i kumla, sen hem till mormor för att äta, tog tåget in till stan och mötte en söt person haha. Fick med mig lite hem som vanligt-.- som jag ska visa här under. Sen blev det dans, och blev kvar med thim typ 2 timmar efter klass.. massageeee mm livet! Nu är det bara att ta fram det jag ska ha på mig imorgon, för sen ska mamma packa ner allt i lådor,sista natten i den här skitlägenheten!! Så när jag kommer hem ifrån sthlm imorgon så bor vi inte kvar, underbart. Men dags att dra sig och börja skriva 4 sidor på dator.. För ska lägga mig skapligt tidigt eftersom att bussen går 06.55 från risbergska ... Ni får ha det så bra söta läsare :*






kan nån säga till mig på skarpen, louise nu får det vara nog, köpt inte mera kläder!!!?


Let the music take you to another galaxy

igår knasade blogg.se när jag skulle skriva, så därför blev det inga fler inlägg! Har precis kommit hem ifrån vivalla, var och dansade med johanna för vi ville hälsa på eve & eden, längesen så det var kul :) Ska tvätta av mig sminket, och sen hoppa in i duschen, efter det blir det stycd! Imorgon är vi lediga från skolan, fast har en upg vi ska göra, ska till mammas jobb och skriva om arbetsmiljö, fett tråkigt men vad gör man inte! Så vi hörs imorgon någon gång. Vi håller på och flyttar nu iaf :D


lite nytt småplock typ

- let the music take you to another galaxy

sen en till sak.. ni måste kolla den här videon, HELA! har nog kollat om den minst 30 gånger sedan igår
tåååårar, så sjukt fint!


I'm ready to fall

Måndag.
Ny vecka igen, men också sista veckan innan lov, så f*cking skönt rent ut sagt!! Är så skoltrött, men vi har ingen vanlig vecka, arbetsmiljö vecka, så vi kommer ha massa föreläsningar,redovisningar & inlämningsupger -.- Alltså en hel kurs på 50 poäng ihoptryckt i en vecka, men på onsdag har vi ledigt, och på torsdag blir det sthlm med hela klassen, kolla på balett och sen till kulturama :) bussen går 06.55, kul sovmorgon? haha.. Kan ju sova på bussen trots allt. Dagen gick snabbt, inte alls jobbig, sen blev det massage fast de bara var jag,louise,sara & sandro. För vi var tydligen lediga? Så blev det iaf pausmassage, älskar massage alltså.. sen fotmassage! Sluta halv 5 och sen åkte jag upp och fixade nya hörlurar, tack för dom världens bästa mammi ♥ Jag har den bästa mamman i världen kan jag lova. Nu blir det one tree hill, sen iväg till gymmet (om ja finner ork).


I wanna lose myself in love
Let you have me completely
If I give you all my trust
Can I just let me go?
Let me not be afraid
To let you find my way


every breath I take

Nu ska lilla ja gå och sova så sött, med musik i mina öron.. Påtal om det, jag måste köpa nya hörlurar snarast, det var ju så galet bra ljud i dom jag hade, och som jag skrivit innan tappade ju jag bort dom! smartasss.
godnatt på er söta läsare!


no words can describe what i feel

Precis hemkommen ifrån dansen, lyckliggg är jag.. finaste/snyggaste koreografin + gelehjärtan, kan inte bli bättre, linn är för söt( och sjukt bra koreograf)! Innan dansen tog jag en promenix till nya lägenheten där mamma var i det fina vädret. På torsdag bor vi där och den är så fin. Nu blir det att vräka i mig mat bokstavligt talat, för har inte ätit på hela dagen! Sen blir det nog tidig säng, men min dag har varit toppen, söndagar brukar ju vara lite sega men inte idag. take care ♥




såhär osminkad & ofin såg ja ut idag då.


happy valentine's day

Idag är det alla hjärtans dag, hur ska ni fira? :)
Själv tycker jag att man ska visa vad man känner varje dag..
Men det är ju en perfekt dag då man kan göra något
extra för att visa att man bryr sig! Själv ska jag dansa :*



middag hemma hos lorena

..med tjejerna!
Ha en fin kväll ni också




spetsklänning
höga jeans
bandeu bh

she's a teaser

lite nytt jag glömt att visa!





 
sitter just nu & njuter av denna gamla låt! seductive voicee

Sometimes,change is everything

... Kan stämma!
Vaknade upp hemma hos ida imorse, helt själv, hon hade redan gått till skolan.. men ohoo vad skönt det var att sova ut (hade sovmorgon). Hade engelska prov idag i skolan, det har nog aldrig gått så dåligt på ett engelskaprov för mig, det är min grejj men nä, hade inte ens tagit upp blocket för att plugga så jag får skylla mig själv! Följde med Louise som skulle tatuera sig efter skolan, den blev fierce, köpte med mat ifrån BK gjorde vi också, fan vilka tjockisar vi är! Sen gick vi på stan för att fixa lite till imorgon, Lorena styr middag med alla tjejer, det kommer bli mys =) Har precis kommit innanför dörren nu, och är sjukt seg... hade planer för kvällen men det känns som att jag bara vill ligga och slöa hemma i sängen, inga fel ibland visst? Idag fick vi föresten nyckeln till nya lägenheten, wihooo äntligen säger jag bara, så det blir flytt i helgen/veckan & jag ska fixa finaste rummet. Tycker ni ska bli bättre på att kommentera, ställ frågor, vad ni vill, eller säg vad jag ska skriva om eller göra för att bloggen ska bli bättre, hihi. Later

peace and love


i'mma tell u one time

Tänkte bara slänga in ett godnatt inlägg! Sitter här hos ida, och här ska jag sova då.. Myspys, för det var så längesen sist, några år tillbaka sov vi fan över varje natt. haha :* Imorgon äre sovmorgon till 10, nice.. Och för er som inte vet bor ida på järntorget så det är bara att gå ner till bussen några minuter innan jag börjar, härligt!

vad tycker ni om den nya designen? blev lite trött på min gamla så jag lät ida hjälpa mig, och jag är nöjd, thanks hun!
Godnatt!


diva is a female version of a hustla..

Hello there!
ojoj,
vad det kändes igår att man inte dansat på ett tag, så 'intensivt' eller vad man ska kalla det. Men det var så sjukt kul att ha linn tillbaka och att få dansa. Bodywork out som uppvärmning eller, ah jag har träningsvärk som aldrig förr i min mage! Och inatt har jag inte sovit mycket, men det var bara att gå upp kl 7 imorse, för att ha balett lektion. Kändes som att jag sov under hela lektionen, men i slutet kom jag igång =) Sen var det en kul modern klass också, och världens segaste s-block lektion, den tog aldrig slut! Men äntligen är jag hemma, och jag ska äta,plugga,sova, osv.. :) Känns som att veckorna bara flyyyger fram.. skönt de. Något som inte är så skönt, är att jag lyckades glömma mina vita älskade wesc-hörlurar någonstans? sämst är jag. Bara att köpa nya då -.-

nu ska jag kolla på Oth =) Puss på er

ändrade planer, Ida är påväg till mig så det blir mys med henne :D

back to the crib

fick nyss lite bilder av johanna! ifrån cherie's winter camp , i julas.. höhö
snart ska jag iväg på dansen, möta sara innan =) sen DANSAA!


väldigt ''snyggt''





kyckling

amanda braf 18 år-pics


lite roligare till fest kan vara att linda runt sitt eget hår runt hästsvansen.
och det körde jag på, men under kvällen släppte jag ut håret .. brukar bli så hähä







kontaktimpro?? hahah

snyggingen fick en rosa dildo av oss tjejer :*








som sagt, det som hände där stannar där hahaha.......

things aint right

hello there! idag har varit en seg dag.. motivationen till allt försvann typ.
ni vet, när man sitter och deppar i ett hörn.. nej, men typ! Senare fick jag lite sällskap i några timmar iaf =)
och sen blev klockan helt plötsligt 11, och nu sitter jag här.. och dricker cola, vart tog motivationen till att vara nyttig & gymma varje dag vägen? Nej, men nu får jag ge mig.. imorgon blir det båda gym & dans. Man har sina dagar, ena dagen är man lyckligast i världen, och nästa känner man sig helt tom..

dags att rycka upp sig, någon som ens orkade läsa mitt deppinlägg haha?


man mår som man förtjänar,ja

gårkvällen var klockren med mina underbara danstjejer :D ♥
och idag.... då mår man som man förtjänar, så jag har ingen lust att blogga idag igentligen men tänkte bara visa att jag lever! Åt frukost på BK imorse med lorre,viktoria och lou. Sen drog jag hem och däckade i sängen, hade igentligen dans men råkade sova lite för länge, så den missade jag! Har kollat på två filmer under kvällen, the ugly truth & soulplane, haha livets film! nu blir det nog sängen för mig, och imorgon ännu en ny vecka, segt!
godnatt

gårdagens b-day girl! :*


MAAXA!

GRATTIS TILL AMANDA BRAF SOM FYLLER 18 idag!!
Ikväll är det vi danstjejer som styr klackarna i taket, tema 'röda mattan' ;) YES BABY
om ni undrar, jag är bara allmänt lycklig och glad på livet haha

drop that beat

Hey allihopa.
Äntligen är det helg och det är såå skönt, gymmade sista lektionen i skolan så tänkte hoppa in i duschen nu och göra mig iordning för att ta tåget till Kumla, där jag växt upp för er som inte visste! Skitlängesen jag var där. Jag ska iaf hem till Louise, ska bli jättemysigt, och sen ska det bli skönt med en lugn kväll, för har inte varit många sånna de senaste helgerna alls! Och imorgon sätter vi klackarna i taket, ser fram emot morgonkvällen :D
Nu får ni ha det en fin fredagkväll, lugn eller partyfylld ;)


summary

hello there! gör såhär lite kortfattat nu.
min tisdag: dans i skolan, endast jazz & anatomi, sedan slutade vi.. åkte hem snabbt och hämtade gym kläder, sen mötte jag louise på stan & vi kikade runt en stund innan gymmet, besmir och josue var med på gymmet också, och efter gick vi och åt sushi på east west! då va tomaz m också. Väntade på bussen på resecentrum med J, och där var min tisdag slut!
onsdag: hemma ifrån skolan, skrev igår!


torsdag/idag: trodde dagen skulle börja med balett, men när vi väl kommer till svänghjulet så får vi höra att vår balettlärares rygg har låst sig ;s låter inte skönt, hoppas det blir bra! så det blev modern klass med monika istället, fkts rätt kul idag, och sen mer anatomi.. gick snabbt och sen var det s.block, gick tidigare för skulle till m-berg med mamma :) hittade grejjerna som ni ser här under! Sen fick jag ta bussen till stan, för mamma skulle till kumla på möte. I stan mötte jag upp louise & emmelie, och vi gick till bells för att fika, och efter nån minut kom också besmir och josue! Trevlig stund och lite skratt ÅT louise, inte MED haha ;) skojja gumman, u know I love you! och nu sitter jag här och har det mysigt för mig själv! Fick mat ifrån Subway av mamma, yummie men nu är jag proppmätt! Fan vad ja vill dansa just nu, commercial jazz skulle vara för kul, kan linn bli frisk i sitt knä någon gång :( hugggz
HELG IMORGON!


onödig shopping+ behövlig shopping


svart tröja med axelvadd & nitar
vit 'genomskinlig'
randig
grå kort tröja med axelsmycke-silverkedjor





skinnleggings istället för skinnbyxor
ännu ett halsband
två nitarmband
puder(världens bästa puder)
mascara

get me outta here

Är det nån mer än jag som är så jävla trött på det här vädret?! Nej, nu får det vara nog.. ta mig härifrån. Stannade hemma ifrån skolan idag, mådde illa på morgonen, det måste vara sömnbrist för efter några timmars sömn var illamåendet borta. Har sovit dåligt i helgen, och i  veckan. Men som tur är det snart helg igen, redan torsdag imorgon, veckorna flyger fram känns det som. I helgen ska vi fira Amandra Braf, som fyller 18, det blir party all night long har vi tänkt oss, och temat är - röda mattan! Fierce. snart blir det väl sängen, börjar kl 8 på morgonen med balett.. och sen två timmar modern! Sedan en lång s-block lektion, yippi .. :( Ikväll har jag också suttit och skrivit lite på mitt CV/Personliga brev, för nu är det dags att skaffa jobb känner jag. men vi hörs imorgon om inte annat :*


18 år

Har ej hunnit skriva något idag och kan ej nu heller, ville bara slänga iväg en hälsning till
min älskade vän Lorena som fyller 18 år idag!!! Jag hoppas att du har haft bästa dagen, det förtjänar du.
Saknar och älskar dig fina vän.




resa

har haft världens bästa humör idag haha, och inte nog med det, resan är bokad & klar, bästa liveeeeet!! MAGALUF 2010! Gymmet var flumm idag haha, orkar inte med mig själv idag ens xD och jag vill bara shoppa sönder nu, vill ha massa kläder, ahhh.. snart gör jag det, synd bara att det inte finns något roligt i örebro men beställde nyss lite kläder! ska försöka lägga mig tidigt idag, imorgon är det dans och vi slutar tidigt :D


resan bokad!!


the thing about ur steeze is its great

hej hallåå!
haha, kom precis innanför dörren.. slutade klockan halv 5 typ, hade massage, innan det fick jag och louise ett impulsryck precis när vi började och gick till pizza hut och åt! Sen följde jag med Sandro på stan en snabbis, och nu ska jag ta mig något att äta, sätta på mig gymkläder och dra till lou & em, sen blir det gymmet! och tattoon läker finfint haha.

fick en fråga om att börja videoblogga, skulle det vara något nån gång? haha skulle aldrig klara av de, inte min grejj, men kul någon gång kanske?

seeeeyaa L :*


RSS 2.0