lauren froderman

hur jävla amazing är inte den här tjejen. vinnare av senaste so you think you can dance!


monday

hallådär.
har inte skrivit sen i torsdags. men jag kan säga att jag har haft en sjukt bra helg, bl.a var jag på frimis i fredags, innan vi drog iväg förfestade jag, ange,malin och amanda lite, vi gjorde dans golvet såklart ;) Och nu har en ny vecka redan börjat, kommer att vara som vanligt.. dans,dans,dans.. har precis haft balettlektion med f-linjen, ska duscha och göra mig klar för sängen, men imorgon är det en skön och kort skoldag. engelska,klassråd och sen slutar jag eftersom jag inte har IV-val. har f-linjen på kvällen istället!

Lite ändrade planer har det blivit ang. London, johanna vann ju Miss World tävlingen i helgen, så sjuuukt glad är jag för hennes skull, hon ska få åka i kina i 3 veckor o representera sverige den snyggingen! Så vi åker till london lite tidigare och fick boka nya biljetter hehe, så vi åker 17 - 21 oktober. Mindre än 20 dagar. Det blir shop till you drop & sen ska jag även hinna ta dansklasser på pineapple dance studio, och även hinna med de bästa klubbarna osv osv. Fieeeerce baby!

later, :*


malin och jag innan frimis
lägg märke till att jag ej har något löshår isatt ännu sen jag tog ur mina rasta
, det är ovanligt hehe!

...

shit vilken dag... hatar torsdagar alltså. det är världens längsta dag, går från 8.15 till 4, balett och impro/kompro i slutet av dagen och sen ska jag direkt iväg till f-linjen modern. snacka om att man är slut? jaja, nu är dagen äntligen över haha.. ska sätta på en film efter jag duschat och sova som aldrig förr!!


dom här köpte jag igår, blev helt kär i dom så var tvungen!!


scorett 799;-

come into my room

sitter här och stretchar lite, riktig rolig dansklass idag, och snart ska vi upp på scen :D
testade lite klänningar som vi ska ha på oss, det kommer bli så snyggt, gäller bara att sätta koreografin perfekt nu haha. har så himla mycket olika koreografier och övningar i huvudet, så man måste hålla koll .. har kommit fram till att jag tränar dans över 12 timmar i veckan + projektarbetet, och annat sånt där eget skapande, ganska mycket, men skulle känna mig tom utan all den här träningen, även om man blir helt slut, men det är det liv jag valt och jag skulle inte vara den jag är utan =)

japp, morgondagen börjar med jazzklass och sen fortsätter dagen med projktarbete, Onsdagar är bästa dagen i skolan för det känns inte ens som skola. Nu ska sätta på ett avsnitt av 90210 som jag börjat kolla på. alltså jag är verkligen nerd när det gäller att följa serier, detta är serier ja följer helt: Gossip girl, One tree hill, Hellcats, Vampire diaries, 90210, Grey's Anatomy, Desperata Housewifes.. hehe, japp u name it


kvällens låt, LATER!

rain

....
sitter här helt slut i kroppen, idag har varit som alla andra måndagar! och har precis haft balettlektion
med f-linjen :) sitter o letar DJ till studentflaket för tillfället, vi hade ju redan en som vi snackat med men så fick vi vakna upp och se att nope, inte längre. jaja, det kommer bli fierce anyway,om inte bättre om de blir den vi önska allra mest hähää! Och idag snacka vi tjejer om att vi ska ta en sthlm helg snart framöver, gå ut o dansa, shoppa osv. ser fram emot det. imorgon är det klassfoto, jag hatar sånt.. anyway, vi ska starta en blogg om vårat projekt så då kan ni gå in och kika mer där, men den är inte klar ännu men det heter http://projektcoldcase.blogg.se , det kommer nog bli bra. cya pussi

( 36 )


yes




men vad FAN gör SD i riksdagen......... rasister

val 2010

sitter här och äter frukost framför datorn. snart ska jag ta en dusch och sen ska jag och mamma gå iväg och rösta.. första gången man får rösta då! senare är det dans och ikväll blir det att kolla på valvakan, så får vi se hur det går.. Later


( 37 )


the vampire diaries

ni som aldrig har kollat på ett enda avsnitt, ni borde göra det snabbt. så sjukt braaa, love it
 är en nörd när det gäller den här serien asså haha.. och näre gäller vampyrer (A)


balettsolo

bestämde mig för att stanna hemma ikväll.
mamma köpte med pizza, vilket var ovanlig längesen jag åt.. så nu vare dags;D
sen satte vi på vår chokladfontän framför idol och en film. mamma skulle ta kort på mig förut när jag gjorde ett hopp, det slutade med att vi båda dog av skratt för att blixten var för trög varje gång
 nu när jag ändå bestämde mig för att vara hemma så började jag med mitt balettsolo lite smått.

såhär kan det se ut när ja tränar hemma haha


over and over again

hallåå..
puh, blev precis klar med att dra ut alla mina flätor ur håret.. jag satte mig igår klockan 4 och satt till klockan 1 på natten och var ändå inte klar, och nu har jag suttit typ 5 timmar idag. helt sjukt vad långt tid det tog :O även fast mamma hjälpte mig endel. jaja, nu är alla ute och det är extremt skönt :D nu är mitt bekymmer om jag ska ta en hemmakväll idag eller dra ut med tjejerna! well, we'll see.

har iaf dansat idag, DANSGLÄDJE.. andas,dansa,andas.


over and over again

hallåå..
puh, blev precis klar med att dra ut alla mina flätor ur håret.. jag satte mig igår klockan 4 och satt till klockan 1 på natten och var ändå inte klar, och nu har jag suttit typ 5 timmar idag. helt sjukt vad långt tid det tog :O även fast mamma hjälpte mig endel. jaja, nu är alla ute och det är extremt skönt :D nu är mitt bekymmer om jag ska ta en hemmakväll idag eller dra ut med tjejerna! well, we'll see.

har iaf dansat idag, DANSGLÄDJE.. andas,dansa,andas.


...

15 september

ciao, herregud vad trött jag är! har dansat hela dagen, och det gillar jag men det känns.. först en jazzklass med vår nya lärare martin, störtskön kille. sen korrat till projekt arbetet, blev klara med en dans och började med en annan. vi måste ligga i som fan, för det är sjukt mycket danser vi ska koreografera. Nu ska jag sticka iväg till streeten på entré, sen ikväll blir det ritz med tjejerna. Hoffmaestro är ju där ikv ;) inget man missar.. även fast jag inte är så taggad just nu eftersom jag är så trött, så är det ett måste!

jaja, CYA

up all night

godkväll
4an är på, och alltså vad ska man rösta på? ingen aning faktist.. jaja, har börjat jobbat lite smått för frimis så sitter här och fixar lite framför datorn just nu.. så hör av er till mig!  Snart är det väl dags att knoppa för min del med! tänkte bara berätta att nu har jag & johanna äntligen bokat resa till LONDON :D 26-31 oktober, kommer bli såå grymt! Imorgon har vi bara en jazzklass & projekt arbete i skolan, så en hel dag dans och efter är det street på entré. så vi hörs imorgon kväll antar jag ;D

HuGZ

14 september

i got a feeling mhmmm, and the feeling is annoying ,yes the feeling is annoying.......
ah ni förstår grejjen, jag är irriterad! hoppas på att dansen ikväll kan få bort känslan!

har iaf jobbat lite på projektarbetet med tjejerna, det går framåt och det är bra! =)
jaja
, orkar inte skriva så mycket mer just nu. baksmällan går på tv så ska kolla på den och sen är det ju dans, hörs ikväll.

looove nicki minaj!


london calling

nyduschat efter en rolig balettklass med f-linjen sitter jag nu här och letar efter bra hotell i London :D
 imorgon ska vi boka flygresa och vi kommer åka runt 26 - 31 oktober! Längtar så sjukt mycket tills jag går på londons gator och shoppar loss. yepp, imorgon har jag äcklig redovisning i engelska.. men annars en kort dag. sen är det dans på kvällen :D ska kolla VMA'S 2010 nu . puss och godnatt


...

skööön måndag. börjar halv 1 på måndagar och slutar 4;D har suttit här ute på balkongen sen jag kom hem, riktigt skönt väder var det, ska snart åka iväg till kulturskolan och ha balettklass.. hähä, och har massa träningsvärk sen igår.
vad mer? Joo, tagga hoffmaestro på ritz, onsdag ;D



...

13 september, i sängen med laptopen

igår hade jag och amanda en sånhär behövlig segardag framför tv, och idag har jag blivit firad såhär i efterhand av familjen :) lite mer pengar, presentkort och choklad,hihi. Och så kommer de betala mitt körkort, då det är dags för mig att ta det.... om några år? nä, fan innan studenten är mitt mål iaf. Har bara så mycket dans jämt så att jag hinner inte.. har dansat idag också, med mixen och idag var det jazz :))) sen stannade jag och ange kvar och koreograferade lite till vårt projektarbete. Om jag inte sagt det förut säger jag det igen, vi är 6 tjejer i klassen som ska göra en dansföreställning, så det kommer bli mycket koreograferande. men det gillar jag!

jag har precis avslutat en relation,, vilket var väldigt jobbigt men jag kände att det var bäst så för stunden. ibland måste man verkligen få ett tag att fundera över sina känslor.

ska sätta på en film och försöka sova nu!

just when u're okay something else pop up

hallådär..
igår kände jag mig halvt frisk för o gå till skolan, inga direkt jobbiga lektioner var det heller. åkte hem och sen var det dags för dans med fredagsgruppen, började på en koreografi till mandy more - only hope, ni som har sett a walk to remember vet!! Fint fint. sen var det utgång som gällde eftersom malin fyllt 18, jag var inte alls så taggad på utgång eftersom jag inte är helt frisk än, men gjorde det iaf.. Blev strömpis, men det var ingen hit igår, så kvällen blev tidig för mig och amanda, vi drog och käkade istället haha, vi hade 100 gånger roligare, ni vet när man skrattar&skrattar och till slut vet man inte ens vad man skrattar åt, härligt iaf! Idag var jag sjukt trött när jag vaknade och åkte raka spåret till lillå familjen och blev firad där, trevligt att komma dit :) imorgon ska jag bli firad här hemma av mammas sida av släkten. ikväll får bli en segarkväll tillsammans med amanda som jag inväntar just nu.

PÖSS


kusinen gav mig denna fina ;) den får jag njuta av i framtiden när det ska festas till lite!
och massa pengar och presentkort fick jag också.

godnattpöss


the last song

hallåå!
ingen uppdatering sen innan min födelsedag  .. den var iaf så sjukt lyckad, tack återigen till alla som gjorde den grym! ♥ att jag inte uppdaterat beror på två saker, min dator kraschade (igen) och jag gick och blev riktigt sjuk, så har legat hemma sedan i lördags och nu (torsdag) känner jag mig äntligen frisk. :) Fick en laptop idag, det behövdes, är trött på min skräp dator som bara dör hela tiden. Planerat projektarbetet med tjejerna, och det kommer bli så braa.. och så äre balettsolot, hmm min idé är klar men jag får inte riktigt till det som jag vill ha det. men jaja, vi har till jul på oss... förhoppningsvis är jag klar till då haha. Nu ska jag fixa lite med annat, senare ner och kolla på dansen, plåga för själen att inte få dansa ... men har lovat att inte börja dansa förän jag är riktigt frisk. pöss


oi oi oui

hello
sjukt låång dag det har varit idag.. började med s-blocks lektion, som följdes av naturkunskap och sen balettklass, och det kääändes efter att inte dansat balett på hela sommaren, sen impro/kompro klass. Åkte hem och hann bara äta och dra iväg på pilates med f-linjen. helt slut nu alltså! idag är det också min sista dag som 17-åring!! 8-) känns ju faktist sjukt bra! så taggar imorgon frfaan, ska ha alla tjejer hemma hos mig på mat,tårta, champagne bl.a ;) sen äre utgång som gäller! nu ska jag fixa fixa fixa.. och imorgon klockan 8 äre modern dans klass som gäller , bäst att sova i tid. pusss


RSS 2.0