Godnatt

har precis kollat klart på A lot like love med Ashton Kutcher ( var så kär i han när jag var liten) som gick på femman, segaste söndagen tror jag! jag vill inte gå till skolan imorgon ja vill inteee, skoltrött som aldrig förr.. men GODNATT

helgen över alltför snabbt!

Hey ya'll :)
här sitter jag heelt sliten & trött, igår drog jag & louise till några snubbar och umgicks lite,skön kväll men tröttheten beror på att vi kom hem alltförsent, inget klockslagt nämnt men där är förklaringen! haha pizza & cola till frukost, vad hände med nyttigheten louise? Ne, nu när jag börjar bli frisk igen ska jag äntligen få gymma i veckan! Tycker att helgen var för kort, och det är skola imorgon, känner inte alls för det! Kan jag få looov, snälla! Skulle ta en powernap förut, men som vanligt sov jag 2 timmar extra... Säger lycka till att somna om ikväll.

:*

lite kläder jag glömt att visa.


alla har nog fattat, jag älskar nitar!
ridbyx inspirerade tights - ginatricot
grå tröja med nitar - lindex
väska - gina tricot


det syns inte nu, men det är knallrosa och var bara tvungen att ha hihi!
bh,
hotpants - hm

30 januari

Skapligt trött är jag, igår var det en väldigt lång dag, men sjukt roligt var det att spela fotboll även fast vi förlorare alla 4-gruppspelsmatcher ;D Tyckte vi blev bättre och bätte för varje match, och vi spelade ju trots allt för skojs skull! Väckte gamla fotbollsminnen! Kom iaf hem vid 1 tiden någon gång, raka vägen till sängen för att sedan gå upp kl 10, skulle tatuera mig och det har jag nu gjort :D Emmelie och Louise följde med mig, och jag är jättenöjd och fan, jag trodde det skulle göra mycket ondare än vad det gjorde, självklart gjorde det ont men man vänjde sig efter ett tag. Har stått ute i converse och väntat på bussen, så nu är mina fötter som isbitar och jag stog inte ens länge, vadfan kan det bli varmt någon gång!! Nu känner jag för att ta en powernap :*


in school

har precis haft matteprov -.- får se hur det gick.
har fixat klart min ansökan och ska snart skicka iväg den, och så får jag hoppas på det bästa!
snart engelskaredovisning med adam & jonas, haha, det får vi se hur det går.. innan ska jag och emmelie gå och äta, väntar bara på att hon ska bli klar med sitt =) sen ska jag hem och sova och tagga inför ikväll, nattfotboll ladieees! vår första match är kl 17.00 och den sista 23.45 så det kommer bli en lång dag! Och imorgon ska jag gadda mig, kommer göra texten på underarmen, så lite större än vad jag tänkte ifrån början. Men jag kommer förmodligen inte skriva fören imorgon efter jag gjort det! ttyl :*

ännu mera tjena läget?

haha, ni tänker säkert: Åh, kan hon sluta tjata om det!
Men seriöst, jag tycker fortf det är lika kul, här gör Martin i vår klass sin egna verision ;) njuuut

tie me down*

helloo!
jag börjar tillfriskna lite, feber och halsen är borta men jag har världens förkylning kvar, var iaf tvungen att gå till sista lektionen idag i skolan, för hade en liten redovisning eller vad man ska kalla det, ''svammelrapportering'' enligt vår kära lärare johan, tack! Sen har jag bara varit hemma och vilat, tror febern kom tillbaka en stund på dagen.. Var och lämnade pengar till Sara för resan förut, vi ska betala handpenningen snart, wey :D Just nu har jag letat lite kläder tills imorgon, då vi ska klä ut oss på nattfotbollen, yes jag är för taggad på fotboll faktist! Ni kanske inte visste att jag spelade i 8 år? :) vårat lag heter MJAU haha, ja ni kan ju lista ut vad vi ska vara! Hoppas jag hinner bli lite mer frisk så jag orkar vara med hela tiden... men ah, har inga förhoppningar, tror vi kommer åka ut ganska så fort men kul endå :D Imorgon har jag matteprov & engelskaredovisning, Kul! Sen ska jag skippa idrotten och åka hem och vila, ska också förbi stan och köpa nya rosa wesc hörlurar!
PÖSS

där min fotbolls karriär tog sin början haha, i mitten!

If you're cute, raise your hand


: (

Jag hatar att vara sjuk, hatar att bara ligga hemma och inte kunna göra något!! Vissa dagar vill man bara från skolan för att ligga hemma och sova, när man är tvungen då vill man bara till skolan? Seriöst..
Feber, förkyld, ont i halsen och lock för öronen, detta kan inte bli bättre eller hur! Nu ska jag slänga mig i sängen igen.


mkt gammal bild ja hittade från när ja va sjuk någon gång!


bilder från helgen!

SJUKER... har sovit halva dagen. har ingen annat för mig så tänkte visa lite bilder från helgen!


jag,johanna,sara,matilda!











för roligt spel alltså!



sick

jahapp, då börjar jag bli sjuk då.. vaknade inatt av att jag var helt täppt, så var skitförkyld & hade ont i halsen imorse när jag vaknade, kände mig också helt seg.. men jag drog iväg till skolan, det var ju dans och det ville jag såklart inte missa. På dansgolvet blev det värre och jag fick sätta mig ner :( har nog feber tror jag, är skithängig.. fan,  har inte tid att vara sjuk..

you the real deal kinda hottie, come and ride in my bugatti

Hello there!
Skola idag, ganska snabbt gick det endå, var på stan en snabbis också som ni ser i förra inlägget.. Sista lektionen var massage, fett skönt säger ja bara, arm & handmassage, ovanliga ställen att man masserar på, inget man tänker på, men det borde man göra! Slutade klockan 5, det är min senaste dag och då drog jag hem för och plugga, men gjorde jag det? Nej, fastnade framför datorn såklart och Satt i mina egna tankar, haha :* Det känns att jag inte sovit så mycket dom senaste dagarna, så dags för sängen nu! Imorgon är det dans hela dagen, bästa på hela veckan.. jag vill redan ha helg, är så skoltrött, på fredag blir det nattfotboll.
Yes, vi danstjejer kommer vara tunga, eller.... haha we'll see. En rolig sak har jag att berätta, på lördag ska jag tatuera mig, äntligen :D tattoo nr.2! Och sen blir det tattoo nr 3 efter det, 'shhh..' on my finger!

goodnight.

you making me melt


var på stan på min håltimma en snabbis och fick med mig detta
◊ spetsklänning
◊ kofta i brun (älskar dom, har en i ljusrosa & svart med)

så kan det gå

...säger jag & går och lägger mig!

den mest misslyckade och den enda av alla videoklipp vi lyckades med! bjuda på sig själv jaaa




new



partyväskan
vit enkel klänning med snygg rygg!

bad update

Hey there! Sorry för den dåliga uppdateringen, men har helt enkelt varit ganska upptagen dom senaste dagarna, har haft väldigt roligt =) Kan ju börja ifrån där jag slutade, SNABBA CASH var bra faktist, jag hade inte så höga förväntingar på den, så jag antar att det var de som gjorde den så bra! Sov hos lou&em,med viktoria till fredag, då vare skola och längdskidor, hahaha, jag lovar jag ska aldrig ställa mig på ett par skidor igen!! Efter skolan blev det stan med viktoria och louise, sen var det bara att göra sig iordning för att fira PIPPO som fyllde 18, stort grattis till han! Det var en rolig kväll, och sen hamnade vi på grillcorner för lite fyllekäk & tillslut var det bara jag och louise kvar, och där började vi spela in videos, wannabe 'tjena...läget?!' .. Det var riktigt kul, älskar när man kan skratta åt vad som helst. Videos kommer inom kort! I går sov vi lääänge, och sen var det dags att sätta klackarna i taket igen, hemma hos Nela :) de var en rolig kväll, och sen hamnade vi på efterfest och kom inte hem föränn 10 i morse.... var inte lite trött då, men om jag får säga det själv var det två kanon kvällar i rad! Och idag blev det bio med lillebror och mamma, alvin och gänget 2, söt liten film det där! Nu är det mest ångest för att det är skola imorgon.. fan har inte hunnit pluggat någonting i helgen! Kanske hinner göra lite ikväll om jag har lust..

jag & johanna i fredags, innan pippo's fest!



tjena...... läget? hahaha

ni förstår vad jag menar om ni kollar klippet här under, sköön kille alltså, älskar de hahaha, skrattar varje gång

Hej iaf :) min dag började med pilates med våran balettlärare, sjukt skönt faktist, lite lugnt sådär på morgonen, sen var det modernklass med monika, mycket roligare var det idag än sist :) Oväntat faktist! Sen kollade vi på ett projektarbete av några dansare, handlade om kvinnor.. väldigt bra ämne! It touched me, men djupare hinner jag inte gå in på! Sen var det segaste lektionen jag någonstin varit med om, hundra års lektion typ haha. Jag överlevde som ni kan se, och drog hem till louise & emmelie en snabbis innan gymmet, sprang som en tok idag, det var sjukt skönt, och sen körde jag massa styrka också, givande hoppas jag. Har precis kommit ur från duschen nu, tänkte åka iväg och sola för det var fan flera månader sen sist så jag börjar bli lite blek, och det gillar vi inte. Sen ikväll blir det bio med tjejerna - Snabba Cash eller ''Fett med cash'' enligt viktoria ;) Kom på att jag ska hinna äta något emellan också, min frukost bestod av en knäckemacka .... good girl!


hahaha

godnatt säger jag med detta roliga klipp. säger bara FAIL. spola fram till typ 0.40


which one

sitter och funderar på lite tattueringar här :)
jag är helt inne på att skriva tro,hopp och kärlek på något språk..
har velat skrivit det ett tag, först var jag inne på att skriva
Fides,Spes,Caritas men nu Fe, esperanza y amor ... lite åsikter?

chocolatefudgebrownie

Här sitter jag och äter ben&jerry's vilket är fööör gott, har inte ätit det sedan i sommras tror ja :| Har precis kommit hem ifrån Sara iaf, och jag fick också med mig mina klackar hem som ja glömde där på nyår hehe! 

Idag i skolan hade vi teater, det var sjukt kul, skrattade exakt hela tiden, så jag tror man kommer orka upp till den lektionen tack vare alla underbara esteter. Resten av dagen gick snabbt som bara den, och slutade tidigt, somnade hemma i 3 timmar, det var meningen att jag skulle ta en powernap men så blev inte fallet.. Åt lite sushi som jag fick av mamma, och sen drog jag iväg till Sara och så har min dag sett ut!:) Nån mer än jag som tycker att snön kan försvinna så att våren kan komma, och tillslut sommaren??

och btw, emmelie och louise skrattar åt mig när jag springer för att dom tycker jag är för prydlig för att springa :O hahaha

19

precis inkommen från gymmet och jag har inte lust att skriva så mycket om min dag, har ingen lust med att sitta vid datorn över huvud taget.. men

jazz med lisa imorse var iaf bästa på hela dagen!!!
jag har äntligen gjort klart upg. som ska vara inlämnad senast torsdag!
det är sköönt med träningsvärk!!

sämst idag: känner mig superstressad över en massa plugg i skolan
veta att jag börjar kl 8 imorgon, med teater(?) och kommer göra framöver

tjarrå


If you love something let it go. If it comes back to you, its yours! If it doesnt it never was!


18 januari

Seg start på veckan som nästan alla veckor, men sista lektionen var massage, som var chill.. sen åkte jag & louise hem, var hos em&lou en stund tills mamma hämtade mig, och så åkte vi och handlade lite.. var såå himla sugen på en massa gott, för jag var duktig i helgen och åt knappt något onyttigt, så jag tyckte att jag förtjänade lite gott! Har precis ätit majskolv med mamsi, och kollar på raw comedy club som snart är slut, kan knappt hålla mina ögon öppna idag, så det blir tidig kväll för mig vilket betyder att jag ska sova nu,snart ;D världens bästa dag imorgon som innehåller att jag börjar 10, har jazz,lunch,impro/kompro, slutar runt 14.00 ;) cyyaa
längtar till vi flyttar!

här får ni en tung koreografi

hot on the dancefloor

daaaans!!
har precis kommit hem från en dansklass med Frida Odenå i Commercial Jazz, så sjukt kul var det, de kallar ja att verkligen dansa, hur trött man än var så körde man bara ännu mer eftersom det var en sån rolig koreografi så man kunde inte sluta! är helt död nu, och imorron äre skola :( köttfärspaj o dusch nu

todays outfit



aspicture or what, men här är mina nya jeans iaf!

alot of dance

kkänner att de har blivit flera klipp i rad, men omg jag älskar russell, och han är så TUNG, i alla stilar!!!
för er som inte visste, he's a krumper....... här en jätte fin lyrisk jazz & under en hiphop




it's just the way the game is played

hey there!
igår var jag och kollade på vår nya lägenhet, vi får nyckel den 12 februari så det blir att flytta direkt då, den var iaf skit fin :D så där kommer jag att trivas såå bra! På kvällen blev det bio med mo, kollade på instängd 2 haha, den var helt okej faktist, men vidrig.. Sen kom thim och plockade upp mig, och där kollade vi på ännu en skräckis, the uninvited, den rekommenderar jag för er att se, den hade en bra handling för att vara en skräckis! Och jag hoppade till och med till flera gånger, jag brukar faktist inte de, haha! När thim skjutsade hem mig så var klockan 4 på natten tror ja, haha sent blev det, och jag sov ut imorse och vaknade en timma innan jag skulle iväg och dansa, det är okej ibland (A) det blev ragga för jennifer & imorgon blir det commercial jazz, ser fram emot det. Har precis kommit ut från duschen och ikväll ska jag möta Nela och Sara för sushi, det blir mysigt =) nu tänkte jag fixa till mig lite. puss



svar på anonym: låten vi dansade till på klippet heter Ricky Blaze - Cut dem off :)

loveit


mhhh what can i say. tunga


stick to the beat

hellooo!
idag började jag skolan 8.15 och det var verkligen segt att ta sig upp! Det var iaf chill start på svänghjulet ( där vi dansar) med dansfilmer & betygsnack. Ligger på MVG i allt där(improkompro,ljuskurs/scenografi, dans&gestaltningB), så det var skönt och höra med tanke på hur jag ligger till i alla andra ämnen -.- är inte något snille i skolan, har aldrig vart kommer aldrig och bli, är man inte intresserad så är man inte, jag skulle kunna få jättebra betyg om jag hade velat det vet jag, men jag orkar verkligen inte bry mig, så nu får det duga med OK betyg. nog om det :) efter det så var det s-block i 3 timmar, tänk er och sitta still och lyssna på lärare med en rast på en kvart? Tur att vi har roliga lärare, efter vi slutade stack jag iväg till gymmet, är på G ;) Nu väntar jag bara på att dansen ska komma igång på riktigt.. Nu har jag lite energi kan jag säga, min kropp är slut, har massa träningsvärk sen tisdags också, dags för mat :) lite plugg sen kanske......

puss


next 2 ya

ddagen började med dansklass, lite improlektion, började att vi först skulle komma på en kort fras själva, sen parades vi ihop i par för att sätta ihop det till lite kontaktimpro osv och leka lite med det.. riktigt kul :) sen kom monika fram med filmkameran, då blev det lite seriösare jaaa...  och lisa är kvar också, det är nog det bästa. sen kom våran mud-lärare, det var vår sista grej tillsammans med henne, thank god for that, hon är en speciell prick, hehe. Hade iaf omprov, sen åkte jag för och gymma med lou&em, känns riktigt skönt nu att man kommit igång :) sen var det raka hem till maten, hade inte ätit sedan halv 12 och klockan hann bli halv 8.. har precis duschat och nu ska jag slänga mig i sängen på dirr! Paradise & sytycd :) PÖSS

& ja jag måste verkligen göra om min design, är för trött på den, men vem orkar

ser det inte för skönt ut?


känns som att den här passar, japppp godnatt


magaluf 2010

I can't wait, på bilderna ser det skit fint ut, och så har jag checkat in lite klubbar, BCM planet dance är europas 4:e största nattklubb som ligger där.... sounds good 2 me! Haha, jag kan bara tänka mig hur taggade vi kommer vara i flyget påväg ner tjejer :* det kommer va flipp där nere


update

hej, det var ett tag sen jag skrev känner jag.. och tänkte uppdatera lite kortfattat. det är väl endå inge kul och höra om det som varit eller?;D

fredags: då var jag hemma hos louise, vi chillade hemma med film, godis, popcorn, cola och allt möjligt, och vi fick en liten strippshow av tomaz ahahahaha, nog om det! Runt 3 kom Gabbe & Baloo ifrån krogen och hälsade på oss, vi gick inte och la oss förän 5 på morgonen!
lördags: Vaknade och gjorde oss iordning, åkte hem till mig och fixade lite kläder och sånt, sen åkte jag och louise hem till gabbe, där var baloo också, sen lagade vi lite mat och snackade lite skit. Kul =) På kvällen blev det lite fest, och sen på kvällen/natten kom ibou,angelo,sammi till mig & louise och det blev en sen kväll, runt 6 somnade vi kanske.
igår: Det var bara en riktig segar dag, sov till 4???? hur lyckas man, jag förstår inte, men jag antar att det behövdes..

och så idag började skolan.... jag är redan skoltrött, seriöst vi fick plugg redan första dagen! efter skolan blev det möte med lite tjejer om resan i sommar :D det blev bestämt, MAGALUF 2010 med Johanna, Ida ,Sara,Irma, Andrea,Nela & Matilda :D here we come!! Efter det lilla mötet så gick jag och mötte louise och emmelie, vi ska börja gymma på friskis&svettis så vi gick och fixade papper vi ska fylla i, så imorgon ska vi börja gymma.. äntligen! Sen gick vi på stan en snabbis, och jag köpa med mig sushi hem till dom. Har suttit och kollat på vänner, och jag somnade en liten stund, sen satte vi på lite gammal musik från förr, taggade till sommaren, dom ska också åka utomlands med deras karlskoga tjejor! ;D Sen kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag här och taggar.. PÖSS haha det blev ett långt inlägg


8 januari

Hey! Har precis vaknat ifrån min powernap, och ska snart börja göra mig iordning, ska träffa louise senare ikväll, så får vi se vad vi hittar på:) Förut var jag på stan en snabbis med lorena, och så köpte jag med mig sushi hem från east west sushi.. gotta love it! Nej nu ska jag göra mig iordning lite, och sen får jag väl tvinga mig ut i den här kylan igen, det är dags för sommaren att komma tycker jag... puss :*


sorry, im into brown sugah

Well, har suttit på hårsalongen ungefär halva dagen, håret blev nice, sedan däckade jag i soffan hemma hos Mormor, väl hemma var det M.J på tv, som jag redan hade sett c'mon man kan aldrig få nog av honom ♥ King of pop and legend! Ska försöka somna tidigt nu, ja om man kan kalla 01.19 tidigt så visst.. Imorgon ska jag möta upp some gal's och bestämma lite inför våran resa i sommar. ttyl.Goodnight :*


Mr.do it for the ladies

Heeey there!
tänkte tipsa er om en kille som bloggar som jag läst lite då och då.
en skön good lookin' snubbe som ja tror ni kommer gilla, jag gillar hans blogg för att han skriver om exakt de saker som intresserar mig.
Bryan aka 'Mr do it for the ladies' Massa är hans namn, haha..  check him out: mulattobee.blogg.se


nattinlägg

hello there.
Kom hem ifrån sthlm runt halv 8 idag, det har varit supermys och superkul, bio,restaurang, och 3 dagars shopping även om jag inte hittade så mycket, dock i det iskalla vädret, det är galet kallt & det skulle inte skada om man var i typ thailand nu eller något liknande.. När jag kom hem så tog jag en lång varm dusch, och sedan gjorde jag mig iordning för att möta louise & viktoria på stan, sen gick vi hem till louise, vi kollade på tv, satte på vattenpipan en stund. Sen blev det dags för mig att åka hem för imorgon ska jag ÄNTLIGEN få nytt löshår. Ska ta ur mitt gammla, färga håret, sen sätta i nya, så jag blir sittandes där mer än halva dagen iaf, så det blir en tidig morgon! Jag är sååå glad att vi inte börjar skolan förns på Måndag, de ni ;) Jusjta, jag såg Avatar för andra gången på bio igår, fast denna gång i 3D.. filmen är så bra, och har ett bra budskap också, se den ni som inte har sett den!

nu blir det sängen om jag ska orka upp. puss


lite smått o gott hehe


bikinin kom hem i brevlådan idag så jag tog med den på bild, den är ifrån nelly!

*mörka jeans. (mina första jeans på skitlänge, har bara använt jeansleggings)
*tights med massa diamanter
*långärmad grå tröja
*hög kjol i skinn
*nitskärp , i love it
*grå väst med nitar
*2 långärmade koftor, svart & rosa/beige?

sthlm imorgon, im outta here


2 januari

hello. idag och igår har jag inte haft något liv :D ni minns att jag var sjuk innan nyår? förra året var jag sjuk *hïhi* oj vad kul ne.. Det jag skulle komma fram till var att det blev inte bättre av att jag var ute och festade, vaknade hess som jag vet inte vad igår, kände inte igen min egen röst, så året börjar lite segt med att sitta hemma två dagar i rad. Fast om jag ska vara helt ärlig har det varit riktigt skönt och välbehövligt! Har kollat på en massa film, det går ju sjukt bra filmer på tv'n hela dagarna.. jag börjar äntligen känna mig bättre, så får hoppas att det håller sig så och inte återvänder som sist. Skulle som sagt åkt till sthlm idag med massa tjejer, men det har blivit uppskjutet till ett tag framöver. Men jag åker till sthlm på Måndag iaf för att möta upp lorena & johanna, där blir det shopping och bio, sen sover jag där och vet inte riktigt hur länge jag stannar, men det blir skönt att komma bort. Är iaf mest taggad till helgen, då får jag träffa alla mina danstjejor ♥ och då blire fiestaa!




det här året smäller det & det har med sig en massa roligheter:
några ex

* Massa massa dans ofc
* London i maj (förhoppningsvis)
* Det blir äntligen sommar & jag slutar tvåan = ett år kvar till STUDENTEN!
* Utomlandsresa som kommer innehålla massa fiesta,sol,bad med underbara brudar
* Jag fyller 18 vilket innebär
- Körkort(?)
- Krogen
- Massa andra roligheter man får göra..

och denna lista kommer bara fyllas på med en massa roligheter under hela året. 2010 yesyesyes.
nej, nu har jag bestämt mig, nu ska det vara nog. ska ta tag i det här!

GOTT NYTT ÅR!

.. lite bilder ifrån kvällen. eller från 'festen' vi var på finns inga bilder, det glömdes, men innan & ifrån tolvslaget på stan. hello 2010!!


matlagning

























" haappyy neeew yeeear"


RSS 2.0