HAPPY NEW YEARZ

Tänkte bara önska er Gott Nytt år
och jag säger bara go hard or go home är det som gäller ikv!!
Jag kommer börja att fira min nyårsafton med en bunt trevliga tjejor,
det blir käk och bubbel så att säga, sen drar vi vidare och firar in det nya året :D

tackar 2010 till alla roliga saker som man fått uppleva,
alla resor, fester, all dans, nya människor
och säger hello 2011, detta år blir minst lika bra om inte 100 gånger bättre.
 

12-slaget förra nyår!


gårdagen

Igår åkte jag ju upp och träffade sofia på stan i någrat timmar,
det var jättekul att catcha up lite. Och sen mötte jag upp pappan min och övningskörde,
och det kändes riktigt bra. Tjejerna skulle ju komma till mig & trängas men vi alla drog oss hem
till angelica istället och så blev det mys framför Victoria's Secret Show.. dom är inte snygga va? -.-


Sofia

- - - - - - -

bilder från när vi överaskade linn!












1 dag kvar..

.. till det nya året.
Och jag känner bara hur fort gick inte det här året? :O
Men det har hänt mycket också. Snart ska jag iväg till stan och möta fia, det var längesen vi träffades såhär,
vi umgicks jätte mycket förut så det ska bli kul :) Ikväll kommer tjejerna till mig och myser. puss

29

godmorgon! sitter och äter lite frukost, sen ska jag hoppa in i duschen.
ska göra lite ärenden idag, och kanske övningsköra lite & ikväll blir det ugång för
att fira linn toftling som äntligen fyllt 18!
nu har alla tjejer fyllt och ingen behöver sitta hemma mer, det är awesome! :D
latero

my name is khan



kollade precis klart på den här filmen, och jag är så himla rörd, 5 av 5 toasters haha, nej men helt seriöst så tror jag att det är en av de finaste filmerna jag sett, alla människor borde se den här och lära sig något, stoppa rasismen och sluta hata varandra. är det något som jag verkligen inte tål då är det rasism & folk som tror att de är bättre än andra, i slutändan är vi alla människor, och alla borde behandlas med samma respekt vart man än kommer ifrån och vilken tro man än har!

ohhh

idag har jag övningskört med pappsen,
det var sjukt längesen jag gjorde det & första gången jag körde i snö, men det gick bra!
men det jag skulle skriva om nu var, faaaan vad jag är olycklig när jag inte får dansa, jag börjar verkligen känna det nu, det är en sjuk tomhet i mig och jag måste få dansa snart innan jag spricker, varför måste det vara uppehåll för? trodde ju nämligen att jag skulle få dansa lite under lovet iaf, för cherie hampton skulle ha wintercamp som hon alltid har, men det blev ju tyvärr inställt. Har nästan lite ont i hjärtat, så mycket betyder dansen för mig! rastlösheten kryper sakta fram... hade jag haft en egen sal, skulle jag vara där NU med högsta volymen på.


´....

fick en sak i julklapp som jag ska göra nästa månad,läängtar!
så håll utkik så kommer ni nog märka något


haha

hahah, hur söt lillebror har man inte?


dreamer

holaa
igår var det söndag & vi körde på utgång, och jag måste säga att det var lääängesen
jag hade så roligt som jag hade igår! så himla värt! tänkte bara kika in lite snabbt, för
nu ska jag iväg till m-berg och kika lite. puss



haha trekantspusss!

godnatt

hallådär people
julafton igår bestod av massa massa julmat,godis
och mys med familjen. och jag fick jättefina julklappar!
somnade också 2 gånger under dagen pga att jag fortf kände mig sjuk&svag som en liten myra.
hehe, men jag har knarkat alvedon hela veckan nu och imorgon hoppas jag att jag slipper, för då ska jag ut med tjejerna, saknar dom juu så det är bäst för mig själv att jag är frisk! ;) idag har jag bara tagit det lugnt hemma, och så har jag varit på biopremiären för narnia med familjen,mys! men som sagt, imorgon blir det utgång .. fan... vare sig jag är helt frisk eller ej, orkar inte ligga hemma mera!! nu ska jag läsa lite och sen sova, Natti!


jag i detta nu

23 december

har gått och blivit sjuk nu lagom till julen, så har sovit mig igenom de två senaste dagarna och så har det blivit en massa filmtittande och nu mår jag bättre iaf. det är verkligen en tradition att bli sjuk för mig på jullovet, lyckas alltid med det, sist låg jag sjuk nästan hela jullovet. det är väl för att man får ledigt och kan slappna av antar jag, när jag annars har så mycket stress för mig är jag väl inte van att bara ta det lugnt! japp idag har jag och mamma gått på m-berg i kaoset, fixade julklappar,jag hade inte köpt en enda innan, haha brukar vara så att jag är ute i sista sekund, men nu var det extremt, dagen innan julafton, bra jobbat louisee! Nu har jag precis suttit och slagit in alla klappar, känns ganska skönt nu, men egentligen kan julklapparna kvitta, det är familjen i all ära som är viktigast. 

jaja,snart ska vi väl ta fram lite julgodis som vi gjort, hela kylskåpet är fullt så det räcker nog fram till nästa jul ... nästan iaf!

imorgon blir det frukost hemma hos pappa, blir upphämtad tidigt och senare kommer mamma och hämtar mig och så åker vi hem till mormor & morfar i kumla och där stannar vi kvar, som vi gör varje julafton!
julen är ändå ganska mysig eller vad tycker ni? men efter julafton, då ska fan all snö bort och det får gärna bli sommar på dirr!

 
mamma & jag gjorde lite marsipanfigurer doppade i choklad igår



God jul på er!


black swan

asså har precis sett denna film och jag är fortfarande helt tagen av den...
under hela filmen hade man en obehaglig känsla och jag vet inte riktigt hur jag ska förklara denna film.
det är iaf en psykologisk thriller som handlar om en balettdansös, och man vet nästan inte vad som är verklighet,dröm eller hallucinationer i den här filmen, sitter fortfarande och klurar ut vad fan allt betydde, men iaf.. väldigt ovanlig film, thriller & balett i en och samma film, ah kolla trailern nedanför! spännande var den.



 

bilder från lördags




the birthday giiirl













lite draget? haha

be true to who u are

Måndag och imorgon går vi på jullov, så sköönt och behövligt, dock kommer jag behöva plugga på lovet men det måste göras! Ja helgen har varit väldigt bra, i fredags var vi som sagt på frimis och det blev en så sjukt rolig kväll, det var flippp på dansgolvet i mitten med tjejerna, väldigt värt. I lördags så fyllde viktoria äntligen 18, så först var vi hemma hos henne och åt och förfestade och sen drog vi mot frimis igen, och det blev två grymma utekvällar i rad!

Igår sov jag sjukt länge, det var redan mörkt när jag vaknade haha, mamma & jag åkte för att hyra film och sen vart det mys framför tv resten av dagen! Idag har jag varit i skolan och sen åkte jag och mum till marieberg, åt kinamat (hehe) och jag fick med mig lite kläder hem, och så har jag kikat på lite julklappar jag ska fixa i veckan.
Nu ska jag lyssna på lite musiqqq, får se om jag får några bilder från i helgen som jag kan visa. PUSS


jag angelica och malin ( bild från project:cold case )

quality timee

äntligen är det heeelg, en efterlängtad även om det inte varit en så jobbig vecka. igår var ju bloggen cp så det gick inte att logga in, men igår gick jag på stan med tjejerna IGEN, haha.. och sen bjöds vi på mat på pitchers, så det var ju värt! och idag har jag varit i skolan(svänghjulet) en snabbis för att ha omdömes prat & sen åkte jag och mormor till m-berg, och jag köpte en nyårsklänning där istället eftersom att den klänningen jag beställde från asos tydligen inte fanns i min strl ändå, smått störande, men nu hittade jag en annan som tur var =) jag får väl ta och visa den, eller så får ni se på nyår höhö. har ätit kina mat idag, luuuve it. har också pluggat lite körkortsteori, dags att ta tag i det där nu, men jag lyckades somna med böckerna på mig!

ikväll kommer tjejerna johanna,nela och angelica till mig och sen blir det mot frimis, DJ Quality spelar ikväll så då är det mucho bra musik! :* latero


cold

Det är så kallt så jag inte vet vart jag ska ta vägen :( Längtar till ljusare tider nu faktist,fast jag vill ha julafton först.. är det bara jag som tycker det är sjukt mysigt? Och så får man ju äta hela dagen ;$ hahaha.
Jaha,trött dag idag, hängt i louise lägenhet och gått på stan med tjejerna och kollat runt lite i den här kylan, funderar på om man ska ta en resa i januari? ska fan få med tjejerna på det! Påvägen hem hämtade jag upp ett paket från H&M med mina skor i, finally! Nu ska jag lägga mig i soffan och halvsova lite..



Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for."


best behaviour

ny dag och nya tag :) 

en kort dag i skolan, tisdagar är rätt sköna, men vi lyssnade på en jätteintressant föreläsning om ätstörningar/anorexi.. en tjej kom och pratade om sin egna historia hur allt började och tiden hon hade anorexia, och hur hon tog sig ur. Jag blev verkligen helt tagen, man förstår nog inte hur hemsk sjukdom det är förns man får höra det såhär ifrån en person som lidit av det, tycker också det var väldigt starkt att hon accepterar att detta hänt och går ut och informerar andra.

Efter det drog jag och amanda upp på stan, fick med mig lite kläder hem iaf haha, inget jag kan undvika tyvärr.. Men det var ju en nyårsklänning som jag skulle ha, men nej! Vi satte oss på mcdonalds när vi inte orkade gå runt mer och där blev vi sittandes och underhöll oss på alla möjliga sätt, haha så fula! :D Nu när jag kom hem hade asos fått in den klänningen jag ville ha i min storlek, så jag klickade hem den, men det verkar som att det blivit något konstigt för jag får inget svar men det står att betalningen är gjord -.- just my luck!
nu ska jag försöka plugga lite, och senare blir det sista DH avsnittet.. och imorgon får vi lång sovmorgon för att sedan se dans tvåornas produktion, och sen slutar vi. (Y) tummen upp på det & jag taggar helg då viktoria fyller 18 och ska ha party

lateroo


monster

13 december

ah, nu har det varit rätt mycket och jag har inte orkat bloggat,livet är lite upp och ner just nu, eller ja, känner mig bara tom. varför mår man så jävla bra en dag och nästa dag känns allt bara kasst? antar att det är så livet är men åhh, varför måste det vara så för? jaja, föreställningarna gick iaf sjukt bra förra veckan och det var så roligt och påfrestande för kroppen, men det gick över lite för snabbt tycker jag, för det var vad vi jobbade för hela hösten och nu äre bara over, bara en tråkig rapport att skriva, (yey) men det har varit underbart och killarna var grymma, vi alla har kommit varandra så himla nära! :)

är så sjukt dans sugen just nu, all dans är slut för julen typ, och det är också en anledning till varför jag känner mig så tom.. inget att gå upp och se fram emot på morgonen, för det är alltid det som får mig upp ur sängen, tanken på att jag får dansa. och så nu försöker jag trösta mig med att leta nyårsklänning, men går det bättre då? nej, finns knappt några jag gillar och när jag hittar någon jag gillar så finns det inte i min strl, det är verkligen så på ALLA :( haha detta är nästan komiskt hur dåligt allt känns...  önskar att jag kunde gå och lägga mig och sen vakna upp i typ april då det börjar bli lite varmare! jaa, ibland måste man ju få klaga lite


grattis linn toftling som äntligen fyller 18 år idag <3 
hon har det ju lite bättre än alla andra för hon är i thailand just nu och steker!



<3 malin,emma,angelica,amanda,linn & jag
marcus & cc


föreställningarna igång

OHO, nu är de igång och vi har kört 6 föreställningar idag, det är sjuuuukt påfrestande för kroppen och huvudet med och är så trött så jag skulle lätt ramla ihop om jag inte tvingade mina ben att dansa, men gud så kul det är,och kärlek till er cold case människor.. jag är så otroligt glad att vi lagt ner så mycket energi på detta. och tack till alla som kom och kollade idag. nu ska jag däcka i sängen & imorgon kör vi igen!! mer detaljerat efter allt PUSS <3

bild från idag
foto: Anders larsson

tisdag

hallå
skrev inget igår för att vi repade hela dagen och var galet trött efteråt, så när jag kom hem satte jag på nya step up 3, ÄNTLIGEN fick jag se den, och jag måste säga att jag älskade den,  och efter somnade jag! idag har jag varit hemma och vilat och ska bara ta de lugnt hela dagen, för imorgon börjar föreställningarna, ska bli så kul att visa upp det vi jobbat med de senaste månaderna! Senare måste jag iaf fixa lite saker inför imorgon :D

- - - - -
jahapp nu måste jag gå och ringa ett viktigt samtal, fick precis reda på en jobbig grej... åh jag ORKAR INTE, varför nu?!


söndag

När jag vaknade åkte jag hem till min syster och vi kollade på eclipse och hade det lite mysigt innan jag skulle dra iväg på dansen, sista mix-träningen innan jullovet, körde slut på mig själv även fast jag lovade att jag skulle spara mig till föreställningarna i veckan, haha men det var svårt eftersom vi körde en sjukt rolig dans! Åkte raka vägen hem och eftersom jag redan var uppvärmd har jag stått och dansat igenom mitt solo hundra gånger, och gjorde om det lite osv.
Nu sitter jag och undrar vilka som läser min blogg, så skulle vara roligt med någon liten kommentar då o då :)
Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen blire ett avsnitt av one tree hill och lite julmust till de, jag ska sova tidigt och bra den här veckan för att kunna prestera så bra som möjligt med cold case. PÖSS

hahaha, satt och skrattade åt den här tjejen förut.. hur arg blir hon inte?

jam

hallo!
igår var det rep med COLD CASE, ljuset knasade osv.. men tillslut fixade vi det, vart rädd där ett tag. vi var kvar och repade hela dagen & sen åkte jag direkt till dansen på entré, utan någon mat i magen haha. och när jag kom hem var det bara att göra sig iordning för att dra till strömpis, där uppträdde vi lite för dennis skull, det var jag,malin och angelica som dansade ett nummer från cold case! Sen bar det iväg till winterjam där vi köpte drink efter drink och dansade tills kvällen tog sitt slut, en riktig lyckad kväll vill jag säga ♥ och så fick jag ju träffa efterlängtade johanna, så himla roligt!!!!

äkta beuty queen, right?


You'll never know when the songs gonna play

En heldag på svänghjulet med mina danstjejer & grabbarna, hähä.. Vi har satt allt ljus och dansat igenom danserna 100 tals gånger känns det som, vi alla var sjukt trötta tillslut efter ca 9 timmar på svänghjulet? Haha det är sjukt, det är ju nästan så att vi bor där, kan ställa dit min säng så blire perfekt! När jag väl kom hem kände jag att det var dags att koreografera klart mitt solo, vilket jag gjorde, sämst bara att jag får stå i mitt lilla kök och korra och kan då inte dansa ut alla steg, men jag hoppas det blir bra. Nu ska jag käka & kolla greys, och sen blir det färgning av mitt hår och lite sånt där, och hoppas på att få sova tidigt.. :*


What if you wasted love and our love, our time disappeared
And the perfect song ends up being the last song you'll ever hear?


RSS 2.0