been searching all over facebook, but i can't seem to find ya

hola!
okej, det kommer nog vara sån här dålig uppdatering innan jul.. för det är så mkt i skolan, prov och inlämningar eftersom det ska vara färdigt nästa vecka. För sista veckan har vi produktionen :D :D så snabbt det har gått, vi ska redan visa upp ;o imorgon är det prov i musikfördans, så det är bäst ja sätter mig och pluggar nurå. har iaf haft träning med fab idag :) Imorgon blir det produktion hela dagen, och sen sist, prov -.-

takecare




irmz,vik,em,lou,jag

29 november

hey, och sorry för dåligt uppdatering denna helg!
mycket bra hel har det varit, i fredags var det mys mys mys,kollade saw VI, inte ensam but thats a secret! Sov lääänge, och sen var det dags för dansföreställning kl 19.00-21.00 tillsammans med louise och viktoria, man blir så inspirerad, grymt bra. Efter den gick vi och köpte naturgodis till bion senare, sen köpte vi mat med oss hem från BK, och mötte johanna och lorena, sen var det bara o vänta tills bion skulle börja 23.45, vi såg Paranormal Activity, men det var bara jag louise & johanna som vågade se, så viktoria & lorena stannade i lägenheten! OMG, lätt bästa skräckfilmen på länge, vi kunde inte sova iaf.. hahah. Satte på vänner kl 7 på natten typ, sen somnade jag som tur var och vi vaknade runt 1, har segat hela dagen och kollar på vänner, sen åkte jag hem, hann bara äta och sen sätta mig på cykeln till dansen. Äntligen har jag fått tillbaka danslusten, yey ♥ hela förra veckan var ja så sjukt seg och kände inte ens lust för att dansa, but I'm back! nu ska jag plugga lite, sen blir det food. puss


föreställningen var av Lena joseffson danskompani Raande-Vo, blev sjukt inspirerad!


casual - me today



sammetstights- bikbok
svart långt linne- gina tricot
rosa tröja- topshop london
örhängen topshop london
klocka - river island
armband- gina tricot
leopard uggs-london



jag är inte bra på att ta kort på mig sj!

u gotta stay cool

Goodmorning lovers!
åkte till matten imorse, och fick då reda på att den var inställd när jag kom fram.. som jag hade stressat för att komma i tid -.- det är ju så kul att ha 3 timmars håltimma? min lektion börjar om en halvtimma, så har suttit i skolan i 3 tim snart, har hunnit göra klart en inlämningsupg och det känns skönt iaf. Just nu sitter jag hemma, var tvungen att cykla hem och hämta min engelskabok, som tur tar det bar ca 5 min hem till mig, så nu ska jag sätta mig på cykeln tillbaka till skolan för att ha engelska, sen hem igen! ttyl

öppet hus

hello!
idag har jag varit i skolan hela dagen, det var öppet hus.. ganska chill endå, först hade vi lektion, som alla kunde komma in & kolla på, vi hade redovisning.. Ni vet grupparbeter jag,louise & viktoria gjorde om desperate housewives, det gick väl bra, sen blev det att kolla lite dans, och sen ta cykeln hem.. men stod ute och pratade med en söt person i 2 timmar, så nu är jag en isbit, en lycklig isbit haha :D ska lägga mig under täcket med min coca cola<33<3<3 är beroende av det jaa! PUSS imorgon är det helg, yes


26 nov

hello. har precis haft en underbar kväll <3
ska lägga in lite bilder ifrån London nu tänkte jag för er fina läsare, till er haters ni kan dra ngn annan stans ;) fick mig ett gott skratt åt en liten kommentar förut, eftersom det inte alls stämmer är de ganska kul, ja vet ju trots allt bäst själv om mitt liv, elleeeeeeh?;) Yeye, mina nära & kära kan nog instämma!




piccadilly cirkus






älskar starbucks, varför finns det inte i sverige?:( jo för att sverige sucks






supper our first night. från tesco's deras ICA typ fast med flashigare grejjor haa, chipsen med kyckling smak, alltså dom smakade verkligen kycklig, det smaka mat inte chips!!!


hahahah I just had 2








obama's new assistant




godaste maten, KFC .. också här, varför finns det inte i sverige?


london eye by night


fiiiint






skeeeev




turist haha, tvungen att få med röda telefonkiosken såklart


japp, det va lite utvalda bilder ifrån första & andra dagen, fler får det bli imorgon. G'night :*




hey

har inte varit så sugen på att uppdatera, tänker inte lägga in bilder från london här just nu men de finns på facebook. Kl 3 ska jag på en dansföreställning, sen blir det plugg med louise -.- , vickan är tyvärr sjuk. Vi måste göra klart vårat arbete som ska redovisas på torsdag. kul liv, är så sjukt trött på skolan.. eller ja är trött på allt just nu, fan jag var inte ens dans sugen igår, och det händer bara inte?? senare ska jag träffa en person som jag saknat såå!




home :(

Nu är jag hemmaaa,det har varit en lång dag så jag lägger inte in bilder eller berättar mer idag, men jag tänkte visa vad jag köpt iaf :) det är förörvrigt tråkigt att vara hemma i sverige som alltid när man varit utomlands men london var spec för mig, skulle tänka mig att bo där fkts!

bild på allt jag gick med mig hem, man ser ju inte precis vad allt är men : )
det är bla a, leopardkavaj, uggs, smycken,tröjor,pälsmössa osv











plånbok från river island


sminkväska ifrån samma affär, favoritaffär!





sovlinne ifrån LA SENZA ♥, en butik med skitfina underkläder osv.

G'night, ska somna i det här!

LONDON

wooooh, basta livet det ar har i London!! jag vet inte vad det ar for speciellt med mig och sis men alla verkligen vander sig efter oss vart vi en gar och ba, Bye miss & blinkar o haller pa... nagot spec med oss svenskar lr?

hinner inte skriva mer nu, men idag har vi hunnit med madame tassoud, shopping pa oxfard street, london eye och gatt till buckingham palace och sen tillbaka till piccadilly cirkus, KFC o starbucks, jag alskar deras caramel hot chocolate, im in luuuv och ja det ar september varme har sa man behover ej jacka om man ej vill.. och det ar bastu i tunnelbanorna, sjukt mycket folk, men yeye I need 2 go, ttym when I come home!
U GOTTA LOVE IT AND I DO! :*

London imorgon

Hello ;)
sitter här och har precis gjort klart MUD-läxan, skönt att ha det gjort.. måste plugga lite matte också, har prov nästa veckan och det var ett tag sen jag hade prov, + att jag inte jobbat spec mycket matte den här terminen! Sen tänkte jag ta tag i lite rest-upg sen ettan, haha.. om jag orkar. Har packat klart till london, åker imorgon 11.30 :D ska bli så kul att se london, och shoppingen!! skönt att komma bort ett tag för den delen också! Jag kommer att komma hem på måndag, vet inte vilken tid, men det lär väl märkas, kommer nog inte att uppdatera bloggen alls där nere, så ni får kika här på måndag! Ville passa på att säga att produktionen kommer bli grym, ni måste bara komma :D 14-16 dec kommer vi att köra 10 föreställningar om inte mer, har inte koll. men 14e eller 15e december klockan 18.00 får 'allmänheten' komma, och vi vill ha koll på hur många som kommer, så hör av er om det är så att ni vill komma till någon av oss dansare i ES2MD! Det kommer vara så mycket olika stilar, psykdans, street, dancehall, lyrisk jazz, modern,balett,bollywood, disco, showjazz,house,afrikansk dans haha massa iaf gjorda och utförda endast av oss dansare i estet 2an :D
nu ska jag kolla Oth, sen får vi se vad som händer.. någon kanske kommer? (A)
puss, ha det bra här i sverige :*


2 days left

jag är sååååååå trött, jag skulle lätt kunna falla ihop på marken och somna... har dansat hela dagen & kunde inte sova inatt och jag får inte i mig någon mat nu heller, ska istället göra maräng swiss, haha funkar bättre för mig ;) ska gå och däcka i sängen tills DH börjar .. hörs sen eller imorgon :* fråga på om det är något ni undrar!

ffaabulous.blogg.se

5 saker du inte visste om mig

- jag spelade fotboll i 6 år
- jag får jättelätt tårar, blir jag lycklig av något får jag det, när jag blir arg, ledsen osv.
- jag bryr mig inte om mina betyg, blir nöjd med G
- bestämmer jag mig för att klara något, så gör jag det
- vänder alltid negativ kritik eller negativa saker in till något bra, jag blir liksom taggad



me like - Rated R



diggar Rihannas nya album!

burnin

Hey :)
imorse vaknade jag att det var 10 minuter kvar tills jag började. Så jag cyklade till stan fort som bara den & jag hann till kl 9, vi skulle kolla på skolbio på Roxy, vi såg Boy A och den var riktigt bra, huvudrollen var skitsöt och jag tyckte så synd om honom. Sen slutade jag för dagen & åkte hem och sov, pga att jag somnade 4 inatt.. och vaknade lagom tills träningen skulle börja, så jag cyklade till svänghjulet och där hade vi träning, som gick mkt bra även pga att vi fastnar och börjar prata om saker som inte alls hör till dans xD typiskt oss, men dancehallen kommer bli galen! luuuv it. Cyklade hem snabbt, asså jag måste bara säga att det är sjukt skönt att bo i Örebro nu, nära till allt och det går sjukt fort, ni som är vana kommer ba; aa och vi vet? vad äre för speciellt.. men jag har bott i kumla hela mitt liv, och åkt buss, sen tåg för att komma hem så det är stor skillnad att komma hem på 5 min, än att det ska ta en timma att ta sig hem ;) då vet ni det haha, just sitter jag och kollar på en bra film som går på 9an & sen ska jag försöka sova om det nu går när jag sovit hela dagen..... Imorgon är det dans hela dagen i skolan, me like! Vi har haft street sen vi började efter sommarlovet, och nu har vi börjat med jazz, mycket roligare eftersom att streeten inte var så avancerad.

g'night :*

hahaha

en blogg jag läser är kenzas blogg.. hon la precis upp det här videoklippet, de driver lite med kissie och alla de där fjortisbloggarna, jag tycker det är sååååå rätt. go go go!


oh oh oh

Nu är jag hemma, dansen var riktigt kul faktist, nice att dansa med handukar, wave ure flags u know, näee men styrkan dödade, fett skönt endå!  jag och louise stannade kvar efter och koreograferade lite till gruppen :D har precis ätit lite tacos som var kvar från igår, och nu kollar jag på made som går på mtv, haha ja blir så glad när de går bra för dom. Nu ska jag smaska i mig godis och sen mysa ner mig framför tvn, imorgon har jag sovmorgon till klockan 9, sen är det bara bio på Roxy, efter slutar jag för dagen! FETT skönt, sen blir det träning med gruppen, lookin' forward 2 it :* Man kan ju säga att det är endast 3 dagar kvar till London nu :o sjukt snabbt har det gått,, yeebaby

för er som ej sett videon till Crawl :) vad tycker ni? jag måste då säga att chris is back, och han är farligt sexig
Cassie är med i videon, vad tycker ni om hennes rakade frisyr? coolt enligt mig.


15 november

"Godmorgon".. vaknade för en stund sen, åh det är så skönt och sova ut. Jag ska snart ta mig upp på stan och möta louise för att sola, sen går vi till dansen. Det är ragga idag & vi ska ha med oss en liten handduk till koreografin haha.. blir nog kul!:) puss:*


dancedance

Hey yall.. idag har jag & viktoria varit hemma hos Louise, meningen var att vi skulle komma igång med vårat arbete, vi pluggade lite iaf och haft lika kul som vi alltid har, vi försökte komma upp med några snygga nya danssteg också ;) Kollade runt efter kläder till gruppen, vi är så sjukt taggade iaf på att uppträda snart, nu får det fan vara dags.. så nu finns det en blogg som handlar om våran grupp. ffaabulous.blogg.se
Åkte hem för att äta tacos med mamma och lillebror, har druckit alldeles för mycket cola idag så min mage bubblar.. haha, just nu sitter jag och pratar med louise, vi ha suttit på youtube flera timmar och kolla massa olika dansklipp, så kul kan man ha det på en lördags kväll.. Skön lugn dag & kväll helt enkelt och sen blir det sängen tidigt, för jag är så trött på veckorna så det är bäst att ta igen all sömn man missar. Imorgon är det ragga som gäller på söndagsgruppen:) Ser fram emot det eftersom jag är så taggad på att dansa.. BLESS

http://ffaabulous.blogg.se/

godnatt


tack för kommentaren: Lotta
jag blir så glad att få höra sånt.

Godnatt, blessingz

5 days left

då var kulturnatten avslutad då.. haha, det gick väl bra fast jag har alltid så höga förväntningar på mig sj, jag var helt slapp i kroppen usch, jag vet inte vad det beror på, har haft så i två veckor nu att så fort jag tar i mycket så blir jag snurrig & så är det på kvällarna också! Måste kanske kolla upp det.. fett synd att vi inte anmälde gruppen till kulturnatten, men next time ;) efter gick vi några tjejer till bk & satt där ett bra tag, nu är jag hemma och heelt död.. Sängen snart, imorgon blir det att sova lääänge, sen ska jag louise & viktoria plugga, ett gruppredovisnings arbete som vi gör!

5 dagar till london baby.

kulturnatten 2009

hey
Har precis kommit hem ifrån skolan, ska äta och göra mig iordning inför ikväll :) så tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta att jag lever, 20.00 & 21.45 är det dans på schemat, stora salen i KONSERTHUSET för er som undrar :* efter blir det ut och äta med tjejerna ;)


sytycd

känns som bästa säsongen hittils, och just nu vill jag bara tränatränaträna,dansadansadansa :D
oh älskar att vara på scén.. vill uppträda med fab nuuu! Måste sova nu iaf, börjar dagen med balett imorgon..

låt aldrig rädslan för att misslyckas vara större än viljan för att lyckas


infotainment elleeeeeh

hahah, sitter och pluggar till provet imorgon, kul liv att man kommer faila!
tränat till kulturnatten idag då, på fredag 21.45 tycker jag att ni ska vara där och kolla entrés danser, jag är med och kör street. Och 20.00 kommer vi dansa med skolan men dom danserna är inte värda att se höhö men om ni vill så vet ni nu.. 20.00 & 21.45 på fredag ska ni alltså vara i konserthuset om ni vill se dans!

nu ska jag återgå till mitt pluggande, sen blir det grey's & sytycd :D
blezzingz

förra året's kulturnatten, sara,viktoria,jag.. uppträdde med raggan!


innan vi uppträdde med skolan förra året ;)
ganska pinsam dans ahahaha..


leoparduggs

dom här hade kommit när jag kom hem! inte riktigt som jag tänkt mig med sulan & färgen, halv fult men dom får duga om jag inte hittar bättre i london,
dock håller ju den sulan bättre.. Ska iaf kolla om jag hittar några i london, för jag vet hur jag vill att dom ska se ut, jag kommer sälja dom här då :)

9 dagar kvar!

the last bounce

ahhh I'm so tired men jag vill inte sova än, haha.. träningen med fab idag var nice :) nu har vi kommit långt och är nästan klara med vårt nya nummer, all by our self.. och nu får vi hoppas de blir som vi tänkt oss för då kommer ni få se oss uppträda inom snar framtid, men det får väntas med mer info om det blir så! ;) Har gjort klart min koreografi till produktionen nu efter jag kom hem, lite snabbt sådär eftersom den skulle bli klar tills imorgon så det får bli som de blir. Jag har också ätit mat ifrån saigon(ovanligt va) och pancakes medans jag kollade lite på fotbollsgalan.. nu sitter jag och känner mig fet, och skulle beställa biljetter till the last bounce, men ticnet fuckar sig.. anyway, så tråkigt att det är deras sista 'show' men dom har hållt på länge och vill göra annat på olika håll, det är iaf i April och det ser vi fram emot! Nej, vi hörs imorgon för jag kommer troligen att somna snart, och jag kommer uppdatera på kvällen imorgon, för som ni vet så har jag dans hela tisdagarna från klockan 10.00 till ca 19.00. dans i skolan & träning med fab! cya

blessingz






i wanna see u dance, see u work

hello there! slutade tidigt idag och har koreograferat lite, allt är inte klart men det mesta tror ja, ska lära ut sista gången imorgon, men jag hoppas jag får ett till tillfälle :) sitter och väntar på att jag ska få åka iväg och dansa med FAB! Jag vill dansaaaaaa.. sitter och kollar på lite gamla dansvideos sålänge som jag har på datorn nu,hahaha underhållning! :* ttyl


sommras

g'night

Då var denna söndag slut, det har varit en riktig segar-söndag, så sköönt! Orkar verkligen inte med skola imorgon, så sjukt skoltrött och trött på det mesta nu för tiden.. den här årstiden sucks. Har precis kollat klart på filmen som gick på tv- Och så kom polly som jag sett flera gånger innan, har inte mycket mer att säga än Godnatt!


nu; top model

top model på tv nu! Men först, ni bad ju mig om mer dansvideos, här hittade jag en ifrån Cherie's summer camp, inte världens bästa video eftersom man inte ser allt vi gör för att det är filmat bakifrån, och inte världsbra dansat men endå något, min dolphine dive ska vi inte snacka om på denna video xD .. partnerning hiphop, det är jag i blå skorta tillsammans med vickan. Längtar till winter camp!


streetjamaicamegamix

Godmorgon.. eller ja, jag har varit vaken ett tag och läst klart mina sidor i boken som ska vara lästa tills imorgon, boken är så tråååkigt, fattar inte vad den har för syfte? Yeye, och nu koreograferar jag lite till produktionen.. men helst vill jag träna med fab nuu :D är så taggad, men imorgon så =) nu ska jag äta, och så hörs vi sen :*


back!

hola!
klockan är snart 4 på natten, men nu är jag hemma iaf :)) det har varit riktigt kul med mina brudar och showen var fett vääärd & joao är en av dom bäästa jag dansat för! Hörs imorgon:*




i'm off to sthlm

Godmorgon, jag vaknade precis & mår bättre. Vid 4 går mitt tåg till sthlm, sen blir det dansklass med Joao Assuncao :) Och imorgon ska vi på no limits, kommer hem kl 1 på natten imorgon, alltså hör ni av mig på söndag igen :P keep it up :*

jag har vääärldens mysigaste kisse, han kommer och lägger sig rakt på mig på morgonen hahaha finns ingen som denna katt kan jag lova..

europe music awards

hello there, trevlig kväll och jag sitter bänkad framför mtv ema's som började 21.00 ikväll, S har precis åkt hem, det är reklam just nu men snart ska jag fortsätta kolla, hittils tycker jag att de som vunnit priser verkligen förtjänat det, att Jay-Z tog hem det gjorde mig inte förvånad, he's the man! Beyoncé gjorde ett grymt uppträdande som alltid, vill spola tillbaka till hennes konsert i globen, oförglömligt!


say a command

heello. sorry för dålig update idag!
imorse åkte jag till skolan och hade smink kurs från 8.15-12.00, det var riktigt kul, lärde oss grund/bas för scensmink, alltså man ska verkligen inte spara på sminket, man ska se ut som värsta clownen i vanligt ljus & sen blir det perfekt i scenljuset, galet! Så vi sminkade varandra och sen fick vi lära oss att göra skärsår, naaasty.. får se om någon av mina dansare lägger in bilder sen så ska ni få se! Efter åkte jag hem & vilade, somnade en stund och nu har jag duschat och fixat lite.. Jag är hemma själv, har tänt en massa ljus och gjort det mysigt för mig ;) ..

skönt beat i denna låt.


With all this fear in our eyes

Såja, nu ska jag snart gå och sova, för imorgon blir det att gå upp tidigt, även om jag inte känner mig bra än så måste jag gå till skolan för vi har vår sminkkurs som vi inte får missa! Vi ska få lära oss mer om scénsmink, får hoppas att det blir kul och att man lär sig något. :) får se om jag stannar efter den. Nu är det bestämt att jag åker upp på fredag och dansar, sen sover jag hos lorena & på lördag ska vi kolla på 'no limits', tjejerna kommer upp vid halv 5, ser fram emot det!

dagens diss: när folk inte svarar när man ringer hundra gånger
dagens hiss: bra musik ♥


So where
Do we go from here
With all this fear in our eyes
And where
Can love take us now
We've been so far down
We can still touch the sky

If we crawl
Till we can walk again
Then we'll run
Until we're strong enough to jump
Then we'll fly
Until there is no wind
So lets crawl, crawl, crawl
Back to love, Yeah
Back to love, Yeah

paus

hello, det är paus i Grey's anatomy och det är fett spännande.. Kollade nyss min mail, och såg att mina uggs blivit skickade nu, jag beställde ett par leopard uggs för mer än en månad sen och trodde aldrig dom skulle komma så jag sket i det, men nu är dom tydligen ivägskickade. haha, lagom tills jag ska till london och leta efter sånna där :P anyways, ska fortsätta kolla nu och skriver ett inlägg innan jag ska sova :) :*

have a baby by me baby and be a millionaire

har precis kommit innanför dörren, jag var iväg och kollade på min dansträning, eftersom att jag inte känner mig helt frisk så var jag inte med, jag var bara med och markerade lite. vi ska ju uppträda på kulturnatten men funderar på om jag ska avstå ifrån det, pga lite anledninger he-he vi får se! :) Nu ska jag sätta mig och kolla desperate housewives här på datorn som jag missade igår, ikväll blir det greys anatomy också. Men ska vänta på att mamma & miguel som fyller 9 år idag ska komma hem med lite fika :*

NIFRAHLEK SÖTIS! ♥


dance:*

hello again
i helgen blir det sthlm med tjejerna för o kolla massa dans, och jag funderar på att passa på och ta klass för Joao Assuncao på marikas, fick sms om det igår. för er som inte vet vem det är så lägger jag in en video där han har klass med babydollz. Han har skön stil enligt mig.



(ni har blivit dåliga på att kommentera, det är bara kul & jag tycker det är ännu roligare att blogga om man får lite respons, och vad man ska tänka på, och vad ja skulle kunna skriva mer om? :) )

crawl

Goodmornin'
Idag stannade jag hemma ifrån skolan, för jag mådde ju inte så bra igår kväll och jag kände att det var bäst att stanna hemma och se ifall det var något, men nu mår jag ganska bra. Funderar fortf på om jag ska vaccinera mig? ska ju till london snart och ca 18627 är smittade av svininfluensan i england, så 2 av 100 som besöker englans blir smittade. Endel säger att svininfluensan är som en vanlig influensa, och endel påstår att den nästan är dödlig? Idag fyller min lilla älskling 9 år, han får ett eget inlägg sen, ville bara säga Grattis nu!

tung låt just nu: Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart


g'night

Nu äre dags att sova för min del, antingen är jag bara dödstrött eller så håller jag på att bli sjuk -.-
nattinatti, ska somna till den här låten.


fab:*

har bara en sak & säga, FABFABFABFABULOUS,kääärlek! träningen var nice idag.


skönaste låten just nu

sitter på svänghjulet med emmelie och vik, vi har haft dansklass och tränade på introt till produktionen nu har vi lunch och sen blir det mer produktion :) är taggad till träningen med fabulous efter;)


2 nov - te amo

skoldagen gick snabbt över, jag slutade klockan tolv och åkte direkt hem & somnade snabbt som ögat, det berodde på att jag bara sov ca 3 tim inatt.. Jag hade stallt klockan men jag hörde den tydligen inte & vaknade precis när vi skulle börja träna med fab, så kastade på mig kläderna och ner till bussen, mötte upp sara & louise på svänghjulet, och det hade blivit lite olika uppfattningar om vi skulle träna idag, så det blev inget eftersom det bara var vi, men jag skulle endå ha utvecklingsamtal där, jag fick höra mycket bra saker, bättre än förväntningar, trodde jag skulle ha skitdåliga omdömen eftersom jag är så skoltrött och aldrig pluggar, men det lät riktigt bra.. fick skriva på papper om vaccinet mot svininfluensan, alltså jag är inte säker på om jag vill ta det ens, man har ju hört så mycket om det att det inte ska vara bra och man kan få biverkningar och ah.. men det är tydligen ett måste som jag fattade det som? usch, nu ska jag lägga mig o kolla på tv. g'night


I found my way through the clouds,
No more running scared and closing my eyes
I will be true, this love from my heart,
I'm laying my life on the line

I will survive,
As long as it's you by my side
I will survive,
As long as it's you by my side
I'm stronger, stronger, stronger
I'm stronger, stronger, stronger


1 nov

tänkte bara passa på att säga att fan vad nice lov det har varit :D
flytt från kumla,sthlm, vänner, shopping, party två kvällar i rad.. :* lovet avslutades med djävulen bär prada på tv och imorgon är de skolan igen, skjut mig eller något? det bästa är endå att jag bor i örebro nu, så sjukt skönt.


bilder från i fredags!







me and Q :*










RSS 2.0