a better me

skönt väder vi hade idag :D och jag hörde att det skulle bli ännu varmare imorgon.. då ska vi dans tvåor iaf börja dagen med att ta hand om de nya 1 orna på estet dans & musik/teater. och imorgon börjar vi gå efter schemat .. Det känns bara så himla underbart att få vara med mina tjejer all the time ♥  Och vi har fått en streetlärare till våran linje, istället för jazz, första lektionen med henne är på tisdag,, weeey hoppas det blir bra! :D och vi ska köra igång med fabulous snart också, ja, det som kvarstår av oss :( eden flyttar till london, oh jag är så avundsjuk men önskar henne allt det bästa, förstår henne, skulle fly från sverige också om jag kunde. så det kommer bli audition inom snar framtid.
ne, jag ska bli bättre på att gå & lägga mig i tid så att jag orkar med skolan, ett bättre år ska de bli, det känns som om det kommer bli det också :) allt känns great faktist.. nu ska jag gå och lägga mig o smsa lite tills jag somnar ;)

g'night

Kommentarer
Postat av: sofie nilsson

vilken fin blogg du har =)



titta gärna in på min också http://sofienilsson.devote.se



skriver om min lillebror som tog livet av sig bara 18 år gammal och mycket annat

2009-08-20 @ 14:19:09
URL: http://sofienilsson.devote.se
Postat av: Minnie

Nu är det utlottning på min blogg igen denna gången delar jag ut ett presentkort på H&M för 1000 kr. Blir jätte glad om du är med och deltar ;) Inlägget ligger på sida 2 på bloggen :)

2009-08-20 @ 23:49:23
URL: http://www.minnies.se
Postat av: Indra - veckans blogg!

Hej! Kolla gärna in på min blogg och anmäl dig till veckans blogg!

2009-08-21 @ 20:20:06
URL: http://enblandmiljonerandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0