snaart

soldusch idag då, på denna bild har jag inge smink i ansiktet så är riktigt riktigt nöjd, känns som jag varit utomlands, men får inte duscha på 10 timmar eller tvätta händerna.... ganska jobbigt!



balen på fredag
studenten om 9 dagar...

Kommentarer
Postat av: Lisa

hej jag tänkte bara fråga, dina läppar, läste att du anvvände stylage M, men undrar hur mycket du har lagt i allt som allt, för vad jag fattat som har du gjort två behandlingar eller? sedan undrar jag vad du tycker om stylage M, känns läpparna onormalt hårda och gjorde det väldigt ont att göra? och har resultatet försvunnit snabbt eller är det lika mycket nu som när du precis gjort dem? tack för svar

2011-06-02 @ 22:31:05
Postat av: louise

jadu,jag har gjort tre behandlingar för att det ska hålla länge! och har haft 1 ml första, sedan 1 halv ml de andra gångerna! läpparna känns precis som vanligt tycker jag, men man känner såklart att de är fylligare. inte jätteont men jaa det känns kan jag säga! det är lika mycket, men första dagarna är man ju svullen så då är de ju större.

2011-06-05 @ 01:26:40
URL: http://louisehessel.blogg.se/
Postat av: hanna

Hej! Blev du fläckig efter när solduschen va påväg att försvinna? och du kände dig inte orange? För de ser väldigt bra ut.

2011-06-20 @ 13:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0